Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 68 878
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Купих хладилна чанта. За 8 л. е.  На етикета пишеше 7.49лв., на касата, след приспадане на 70% отстъпка, цената е 4,50лв. Даже сега я подмених, че точно отпред, на капака имаше едно петно.

Ц, отстъпката не е 70% в случая.

Предполагам, че цената от 7,49лв е с някакъв процент намаление.

# 61
Купих хладилна чанта. За 8 л. е.  На етикета пишеше 7.49лв., на касата, след приспадане на 70% отстъпка, цената е 4,50лв. Даже сега я подмених, че точно отпред, на капака имаше едно петно.

Предполагам, че цената от 7,49лв е с някакъв процент намаление.
Цената на чантата е била 14,99 лв. Така пише на моята бележка, това беше и задрасканата цена на етикета. Тоест получава се точно 70% намаление.
Може би е някаква грешка това 7,49 или пък са я намалявали на два пъти.

# 62
7,49 е 50% намаление от 14,99 лв. Явно е имало допълнително намаление...

# 63
  • София

Отстъпката е от редовната цена на продукта, която е 14лв.и стотинки. Аз споделих каква цена е била написана на етикета.

# 64
Метро още не са се оправили от хакерската атака, 48 часа вече😯
Не можем да си обуем колата, други неща ми трябват от там, ваучер трябва да харча техен, егати яките хакери!

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 16:26 от evhen

# 65
От новите точки на Била за Филипс уреди подарявам 8, ако някой ги иска да ми пише, от Русе съм.

# 66
Билла почнаха да закриват магазини. Брошурата им излиза чак в четвъртък вместо в сряда. На щандовете за готвена храна качеството продължава да е същото. Магазините с лошо управление -не са сменени меринджеите.

# 67
  • София
Билла почнаха да закриват магазини...
Това в кой град?
Нашият в Надежда, София е в ремонт.

# 68
Брошурата е налична на сайта им още във вторник следобед. В приложението се показва в сряда.
Била до метростанция Люлин ще е в ремонт от 7-ми до 14-ти ноември.

# 69
Вторник в 18 ч. я дебна брошурата в приложението или в сайта Simple Smile Понякога и по-рано излиза.

# 70
Била и преди са закривали магазини (примерно този най-близо до нас), знам и за поне още един в Пловдив...

# 71
Френското масло Монарх пак е на оферта във Фантастико- 2 бр. за 10.50 лв. В нашия филиал бяха със срок до към края на м.12, тази година.

# 72
Това в кой град?

В София, Младост 4. Затвориха Била и сега ще отварят супермаркет Parkmark в същото помещение.
Само не съм сигурна въпросната Била дали не беше на франчайз отделно от останалите магазини, защото брошурите не важаха за нея и си имаше отделна такава.

# 73
  • София
Скрит текст:
Това в кой град?
В София, Младост 4. Затвориха Била и сега ще отварят супермаркет Parkmark в същото помещение.
Само не съм сигурна въпросната Била дали не беше на франчайз отделно от останалите магазини, защото брошурите не важаха за нея и си имаше отделна такава.
Тази, която е в една сграда с ветеринарна клиника ли? Или по-новата, която е в бизнес сграда на  бул. „Александър Малинов“?

# 74
Скрит текст:
Това в кой град?
Тази, която е в една сграда с ветеринарна клиника ли? Или по-новата, която е в бизнес сграда на  бул. „Александър Малинов“?
Малката на Малинов я затвориха, защото не вървеше, не е на франчайз. Тази с ветеринарната клиника си работи.

Общи условия

Активация на акаунт