Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 70 056
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • На края на вселената!
ССФ - средно статистическа форумка

# 481
Добър 'черен петък' имаше следпразнично в Билла дни наред. Кисело, прясно мляко, масло, колбаси на двойно намаление, даже и брашно на 50 %, ама вече се изчерпа всичко.

# 482
Добър 'черен петък' имаше следпразнично в Билла дни наред. Кисело, прясно мляко, масло, колбаси на двойно намаление, даже и брашно на 50 %, ама вече се изчерпа всичко.
т.е. в една от билите ...

# 483
При нас имаше Балкан кисело мляко на минус 50 (0.99 ст с намалението). На разпродажбите - всичко на Тео с 50% - твърди сапуни, пълнители и пълнители с помпичка.
Не съм забелязала конкретно следпразнично намаление. Тези редовно си ги има. Вчера пък Активии имаше намалени с камари. Просто не се купуват на тази цена, срока изтича и ги намалят.

# 484
Да, според наличностите е, няма как да е навякъде

# 485
В Била - Саяна прясното мляко е намалено с 1 лев.
Миналата седмица Верея беше на промоция, но Верея за мен е най-гадното прясно мляко в момента, блуткаво и разредено, а в същото време много бързо се разваля.
Има намалени топени сиренца Хохланд с лев и нещо надолу.
Печени бадеми на тяхната марка с около 2 лева надолу.
Пълнозърнестите им франзели от тяхната пекарна са много вкусни и пресни.

# 486
  • Русе
Ще ме уморите... Ами, то ако не се разваля бързо, значи, че не е истинско мляко. Прясното мляко от детството ми лятото се разваляше докато го занесеш от магазина до вкъщи, особено ако се отплеснеш с някое приятелче.

В магазина който ми е срещу работа нещо се излагат следновогодишно. Само два пъти банани имаше намалени на 50%.

# 487
Да сте забелязали в някоя Билла във Варна (от по-големите) да продават капсули долче густо 30бр различен вид от сините(ristretto ardenza). Търся Капучино или Кортадо примерно. В момента са намалени на 14,99 в три филиала - Дубровник, Планекс и Спортна зала ходих и предлагат само от този вид. 🙄
Ще съм ви благодарна също, ако сте ги забелязали намалени накъде другаде, независимо малките или големите опаковки.

# 488
От петък Кортадо ще бъде намалено в Лидл.

# 489
Този кашкавал заслужава ли си?

# 490
Този кашкавал заслужава ли си?

За паниране ставаше преди. Не е нещо уау.
Вкъщи за хапване ни харесва този кашкавал от Метро особено изгоден като пуснат по-малките питки в 2 за 1.

# 491
Да сте забелязали в някоя Билла във Варна (от по-големите) да продават капсули долче густо 30бр различен вид от сините(ristretto ardenza). Търся Капучино или Кортадо примерно. В момента са намалени на 14,99 в три филиала - Дубровник, Планекс и Спортна зала ходих и предлагат само от този вид. 🙄
Ще съм ви благодарна също, ако сте ги забелязали намалени накъде другаде, независимо малките или големите опаковки.

Капучино никога не е имало в големите опаковки

# 492
Някой да е опитвал краставички "Ренк"? Виждам ги в Тмаркет, вероятно ги има и на други места.

# 493
Краставички признавам само на ТАТ

# 494
Тези ги дават сладко-кисели, та предполагам са подобни. Турските всички са с подобен вкус и са супер.

П.п Наистина са турски тези "Ренк". Като опитам ще дам отзив.

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 12:28 от Бг-леля

Общи условия

Активация на акаунт