Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 14

• 70 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Не знам...В Лидъл се водеше на промоция, може би затова и "редовната" му цена беше друга...🤔 Но не очаквах в другите магазини да е чак 1,99 лв.

# 526
Някои цени ги завишават изкуствено (пример с хартията Милде за 52лв), за да може след седмица да намалят цената примерно с 30% и хората да си кажат ,,Уау какво намаление". Сега има стокова група 20 или 25% намаление на продуктите на Балкан, може би затова е била такава цената.

# 527
  • София
Днес пазарувах в Била заради сирената. Заредих с Филаделфия. Купих и два пакета настърган ементал. Бирата е на много добра цена сега. Касиерката каза, че тези промоции са само петък, събота и неделя. Досега
 съм  ги пропускала.

# 528
  • Пловдив
Колко е Филаделфията?

# 529
Аз днес попаднах по случайност в нов магазин за млечни, стоките бяха на Елена обаче. И о чудо млякото Елена 2%, което масово във веригите е 1,60+, в този магазин на редовна цена е 1,15.1,30 е пробиотичното им, което в Кауфланд последно гледах на 2лв.. Множко ми се види тая разлика

# 530
Аз днес попаднах по случайност в нов магазин за млечни, стоките бяха на Елена обаче. И о чудо млякото Елена 2%, което масово във веригите е 1,60+, в този магазин на редовна цена е 1,15.1,30 е пробиотичното им, което в Кауфланд последно гледах на 2лв.. Множко ми се види тая разлика
Магазинът в кой град се намира😁

# 531
Малката е около 3.80лв

# 532
  • София
Филаделфията са няколко вида и грамажи. Взех с йогурт и лайт. Те са по 175 гр. И оригинална от XXL опаковка от 300гр. Изхвърлих бележката, но са по 3лв.и стотинки и 4лв. и стотинки. Незапомних точно.

# 533
  • Пловдив
Здравей Мистик на 11.01 купих 2 опаковки по 300 гр оригинал за 9.98 лв.

# 534
Варна, достатъчно далеко от Елена за да не се обясняват разликите с транспортни разходи

# 535
Варна, достатъчно далеко от Елена за да не се обясняват разликите с транспортни разходи
Ако може да споделите адрес.😊

# 536
  • софия
В Била има промоции на групи стоки пт-нд - -25%, както и на определени продукти пн-ср. От утре олио Калиакра е на такава - 4.50 лв.

# 537
Варна, ул Каймакчалан, над ул Железкова се намира - Еленски деликатеси или нещо такова..

# 538
Вчера минах през Била. Уж само за брашно, а оставих 100 лв - 2 стека брашно, по 3 кутии яйца от намалените за мен и свекървата, банани, масло Монарх и още няколко дребни неща и сметката ме изненада неприятно накрая.

# 539
Била ми е най-близкия магазин, но има някои неща, които ги купувам от Лидл или Кауфланд. Билата ни е нова, от няколко месеца, чиста, подредена с много приветлив персонал. Има и каси на самообслужване. Голям кеф ми е да пазарувам там.

Днес взех някакъв кашкавал Невенна 750гр за 15 лв от брошурата. Трябваше ми за пица. Честно казано много ми хареса и ще взема пак, не видях докога е промоцията.
Взех и два Ленора - 50 пранета 11.49, две опаковки Феъри - 8.50.

Миналата седмица обаче взех пилешко филе 14 и нещо за килоглам, а в К беше 10лв. Общо взето за различни неща се налага да ходя до различни магазини - най-мразя така.

Факт е обаче, че Била и Лидл повече ми харесват от К.

Общи условия

Активация на акаунт