Избор на Airfryer - тема 2

• 110 006
  • 772
  •   1
Отговори
# 450
Е, на неръждаема стомана с какво да навреди миялната? Нямам възможност да се обзаведа с такава в обозримо бъдеще, само затова си ги мия на ръка решетките.
Кошница и съд с покритие - там вече зависи. На някои гледам че пише да се мият на ръка, на други изрично си пише че стават за миялна, по това бих се водила дали да го правя ако ми стоеше въпросът. Има и някаква фирма дето слага ново незалепващо покритие на всякакви такива неща, много ги хвалят и казват че става по-добро и от първоначалното. Ако преценя че някакъв съд/уред си струва изобщо това упражнение, бих им го пратила. Работят и с куриер - пращаш си нещото там, правят му покритието и ти го пращат обратно пак с куриера.

# 451
Пробвали ли сте да дупчите хартията, подобно на тази, която се продава готово надупчена?

# 452
Не. Имам обаче 4 такива емайлирани тавички с дупки на дъното:

От Кауфланд са, водят се за грил май. Точно пасват на моята фурничка /мисля, че сложени по диагонал, че не съм ги използвала скоро, но се побират вътре/. Бях ги купила намалени по 2,50 лв за комплект от 2 броя.🙂
И аз често използвам хартия за печене (под леки неща не, че да не се размести хартията).

# 453
И на мен ми е жал да го сложа в миялната. Пробвах снощи сладък картоф, чудесен стана, сандвичи с кайма- идеално се запекоха и отдолу, тиквички- на шайби не ми харесаха, на пръчици с ръснато брашно  и галета-  чудни

# 454
Взех лидълският аз и се чудя за съдомиялната... В книжката пише, че може. Някой друг с такъв? Как го миете?

# 455
Не бих мила, каквото и да пише. Мека гъба и веро. Евентуално киснене.

# 456
Ето моите - правя и се събира 1кг.
режа ги за 0 време /нищо сложно не виждам/ попарвам ги с вряла вода от чешмата , изцеждам в гевгира слагам лъжица олио да се облажнат ги разбърквам хубаво и ги изсипвам в  цилиндъра..закачам програма за картофи бутон за въртене и 35-40мин.!!!
резултата

Какъв е фашия еърфрайер?

# 457
Който е хвърлил око на лидълския от утре с купон цената е 160лв

# 458
Здравейте, семейството се зарибихме покрай приятели да си купим и ние еър фрайер и в момента сме в процес на избор. Някой дали ползва този: https://www.technopolis.bg/bg/Uredi-za-zdravoslovno-gotvene/Ured … b=characteristics Засега сме се насочили към него, тъй като изглежда мощен и има възможност за приготвяне ня 2 ястия едновремено. Силно ще оценя мнения и препоръки Simple Smile

# 459
  • София
Здравейте, семейството се зарибихме покрай приятели да си купим и ние еър фрайер и в момента сме в процес на избор. Някой дали ползва този: https://www.technopolis.bg/bg/Uredi-za-zdravoslovno-gotvene/Ured … b=characteristics Засега сме се насочили към него, тъй като изглежда мощен и има възможност за приготвяне ня 2 ястия едновремено. Силно ще оценя мнения и препоръки Simple Smile

Единствената ми препоръка е да го купите от онлайн магазина и доставка с куриер.
Така, ако нещо не сте доволни до 14 дни може да го върнете. Иначе от каквото и да не сте доволни - няма връщане.
Вчера по друг повод се отзовах в Кауфланд - Младост 4, до технополис. Докато зяпах видях, че предлагат някакъв също с 2 чекмеджета за 99 лв. Не се вторачих в параметри, но обема на чекмеджетата ми се видя приличен. А в К. до 30 дни всяка стока се връща без проблем само с касова бележка и опаковка.

# 460
nina_12
Куче марка от Била - за 79лв. SEG
Скрит текст:
1800 W
Скрит текст:
185* za 25min. Wink
Скрит текст:

# 461
  • София
Ако може - 1 поправка SEG не е куче марка.
Това е марка на верига магазини Rewe group.
Подвизават се в Германия като втора по оборот и печалби търговска верига. Нещо като Switch on на Кауфланд и Silvercrest на Лидл. Поне последните 2 са познати в Бг.
И аз инвестирах в SEG, доволна съм.

# 462
е Аиша..
казвам "куче" в смисъла на непозната, защото тук са удостоени с почести от ..Тефал/Филипс/ нагоре Wink

# 463
  • София
В една ФБ група признаваха само Косори и Инстантпот, с половин уста и Нинджа. И се хвалеха по колко такива уреда имат, някои по 4, защото излиза нов модел и не могат да устоят... Всеки с ценностите си

# 464
Абе, Cuckoo, на колко години си, та да вярваш на всичко, написано в нета, особено пък във ФБ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт