Избор на Airfryer - тема 2

  • 110 014
  • 772
  •   2
Отговори
# 435
  • Мнения: 2 680
Е той нали не е фурна?

# 436
  • Мнения: 10 400
Пинко, веднага да споделиш кой е този фраер фурна, че с реотан и отдолу. Удивителна.

voila

COSORI Hot Air Fryer with Double Heating Element Tech, 6.4 L Smart Airf ryer with Full Touch Screen, 12 Multi functions

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09W5G56D1/ref=ox_sc_act_t … WKAKR8XB7XF&psc=1

# 437
  • Мнения: 2 680
Тоз и аз го следя, аз разбрах, че е тип фурна. Свирни тук, ако има нещо интересно.

# 438
  • Мнения: 2 783
Добре, другите нямат ли реотан и отдолу? Как пекат? Съжалявам, ако въпросите ми са леко глупави, но наистина съм се объркала тотално от гледане на различни уреди.

# 439
  • Мнения: 18 947
Добре, другите нямат ли реотан и отдолу? Как пекат? Съжалявам, ако въпросите ми са леко глупави, но наистина съм се объркала тотално от гледане на различни уреди.

Нямат другите модели отдолу. На дъщеря ми взех този с 2 реотана, за мен взех без. Тепърва ще установяваме разликите. Този с реотана го дават да се готви в него ориз, мусака, баници, питки. Аз реших, че такива неща няма да правя в него, искам го само за печене и реших да си спестя 200 лв разлика. Освен това, понеже следя групите във фейса имаше 3-4 случая с проблеми- повредено покритие, счупена дръжка и малко се разколебах.

# 440
  • Мнения: 2 030
Ако някой няма проблем с уредите втора употреба, вчера в Базар видях малката Нинджа с 2 кошници за 220лв. Аз лично нямам притеснение, когато става дума за марки от такъв клас. Споделям, защото на някого може да е полезно.

# 441
  • Мнения: 6 166
Мисля Нинджата е без реотан отдолу, никога не ми се е налагало да обръщам, както е в повечето рецепти. Винаги всичко си е запечено и от долната страна, но тя е с мощност 2470W и според мен в това е ключът в случая. Всичко става много по-бързо, сравнено с Тефал-а на приятелка, с която си обменяме рецепти.
И аз не съм по манджите във фраер, но често си запичаме броколи с бешамел и подобни семплички неща, защото с фурната изобщо не ми се занимава.

# 442
  • Мнения: 18 947

И аз не съм по манджите във фраер, но често си запичаме броколи с бешамел и подобни семплички неща, защото с фурната изобщо не ми се занимава.

Това е чудесна идея, ще я пробвам в моя, мисля, че изобщо няма да е проблем

# 443
  • Мнения: 15 066
Писала съм и преди, че с Филипса не обръщах нищо, нито съм разбърквала картофите. И по-бързо ставаше всичко. Сега с измислената ми фурничка (Стар лайт) е мъка. Така "лесно и хубаво" се пече, че още не съм пекла картофи в нея. Не мога да си го причиня.

# 444
  • Мнения: 6 166
Те затова и много хора се отказват от фраерите, категоризирайки ги под един знаменател. Просто в някои нищо не става като хората.

# 445
  • Мнения: 24 739
Добре, другите нямат ли реотан и отдолу? Как пекат? Съжалявам, ако въпросите ми са леко глупави, но наистина съм се объркала тотално от гледане на различни уреди.
Той вътре циркулира въздухът, обдухването е много по-силно отколкото примерно в нормална фурна с вентилатор. Така че стига да има достатъчно къде да циркулира, няма голямо значение от коя страна е нагревателят.
Вече ако е някой като мен да обича да слага неща върху хартия за печене, там много ясно че ще си искат обръщане, аз от долната страна съм блокирала въздуха. Или ако са някакви големи неща или натрупани много, а не малки и между тях също да може да минава.
Има значение как е проектирано пространството вътре, разбира се, не е само до достатъчна мощност. Но има значение и какво и колко се слага вътре за това дали ще има нужда да се обърне. Аз затова на всички дето питат казвам да не гледат тия литри дето ги пише, то не можеш да натрупаш вътре храна да напълниш този обем и да очакваш да се сготви нормално като за еърфраер.

# 446
  • Мнения: 6 166
Аз слагам върху хартия, която е над решетката и е ок също.

# 447
  • Мнения: 18 947
Аз от скоро го имам и нямам още толкова впечатления, ма защо е хартията, той много лесно се мие. И на мен ми се струва, че ще спира горещия въздух. Довечера ще пробвам тиквички и сладък картоф

# 448
  • Мнения: 24 739
Защото ме мързи, как защо Grinning
А и сегашният ми е фурничка със стоманени решетки, а не кошница с незалепващо покритие. Мият се и решетките, разбира се, но не винаги ми се търкат с четка а след някои храни си трябва. Ако имах миялна да върши миенето вместо мен, по-рядко щях да слагам хартията. Ама нямам.

# 449
  • Мнения: 6 166
Мен ме е шубе да пускам в миялна, на хубавите ми тигани след известно време започна да им пада покритието - да, след 2-3 години в миялна, но все пак пада, а уж няма проблем и си пише, че може да се използват. Та и аз затова съм фен на хартията. А и неща като омлет си ги правя в хартия с борд отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт