Избор на Airfryer - тема 2

• 110 014
  • 772
  •   2
Отговори
# 435
Е той нали не е фурна?

# 436
Пинко, веднага да споделиш кой е този фраер фурна, че с реотан и отдолу. Удивителна.

voila

COSORI Hot Air Fryer with Double Heating Element Tech, 6.4 L Smart Airf ryer with Full Touch Screen, 12 Multi functions

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09W5G56D1/ref=ox_sc_act_t … WKAKR8XB7XF&psc=1

# 437
Тоз и аз го следя, аз разбрах, че е тип фурна. Свирни тук, ако има нещо интересно.

# 438
Добре, другите нямат ли реотан и отдолу? Как пекат? Съжалявам, ако въпросите ми са леко глупави, но наистина съм се объркала тотално от гледане на различни уреди.

# 439
Добре, другите нямат ли реотан и отдолу? Как пекат? Съжалявам, ако въпросите ми са леко глупави, но наистина съм се объркала тотално от гледане на различни уреди.

Нямат другите модели отдолу. На дъщеря ми взех този с 2 реотана, за мен взех без. Тепърва ще установяваме разликите. Този с реотана го дават да се готви в него ориз, мусака, баници, питки. Аз реших, че такива неща няма да правя в него, искам го само за печене и реших да си спестя 200 лв разлика. Освен това, понеже следя групите във фейса имаше 3-4 случая с проблеми- повредено покритие, счупена дръжка и малко се разколебах.

# 440
Ако някой няма проблем с уредите втора употреба, вчера в Базар видях малката Нинджа с 2 кошници за 220лв. Аз лично нямам притеснение, когато става дума за марки от такъв клас. Споделям, защото на някого може да е полезно.

# 441
Мисля Нинджата е без реотан отдолу, никога не ми се е налагало да обръщам, както е в повечето рецепти. Винаги всичко си е запечено и от долната страна, но тя е с мощност 2470W и според мен в това е ключът в случая. Всичко става много по-бързо, сравнено с Тефал-а на приятелка, с която си обменяме рецепти.
И аз не съм по манджите във фраер, но често си запичаме броколи с бешамел и подобни семплички неща, защото с фурната изобщо не ми се занимава.

# 442

И аз не съм по манджите във фраер, но често си запичаме броколи с бешамел и подобни семплички неща, защото с фурната изобщо не ми се занимава.

Това е чудесна идея, ще я пробвам в моя, мисля, че изобщо няма да е проблем

# 443
Писала съм и преди, че с Филипса не обръщах нищо, нито съм разбърквала картофите. И по-бързо ставаше всичко. Сега с измислената ми фурничка (Стар лайт) е мъка. Така "лесно и хубаво" се пече, че още не съм пекла картофи в нея. Не мога да си го причиня.

# 444
Те затова и много хора се отказват от фраерите, категоризирайки ги под един знаменател. Просто в някои нищо не става като хората.

# 445
Той вътре циркулира въздухът, обдухването е много по-силно отколкото примерно в нормална фурна с вентилатор. Така че стига да има достатъчно къде да циркулира, няма голямо значение от коя страна е нагревателят.
Вече ако е някой като мен да обича да слага неща върху хартия за печене, там много ясно че ще си искат обръщане, аз от долната страна съм блокирала въздуха. Или ако са някакви големи неща или натрупани много, а не малки и между тях също да може да минава.
Има значение как е проектирано пространството вътре, разбира се, не е само до достатъчна мощност. Но има значение и какво и колко се слага вътре за това дали ще има нужда да се обърне. Аз затова на всички дето питат казвам да не гледат тия литри дето ги пише, то не можеш да натрупаш вътре храна да напълниш този обем и да очакваш да се сготви нормално като за еърфраер.

# 446
Аз слагам върху хартия, която е над решетката и е ок също.

# 447
Аз от скоро го имам и нямам още толкова впечатления, ма защо е хартията, той много лесно се мие. И на мен ми се струва, че ще спира горещия въздух. Довечера ще пробвам тиквички и сладък картоф

# 448
Защото ме мързи, как защо Grinning
А и сегашният ми е фурничка със стоманени решетки, а не кошница с незалепващо покритие. Мият се и решетките, разбира се, но не винаги ми се търкат с четка а след някои храни си трябва. Ако имах миялна да върши миенето вместо мен, по-рядко щях да слагам хартията. Ама нямам.

# 449
Мен ме е шубе да пускам в миялна, на хубавите ми тигани след известно време започна да им пада покритието - да, след 2-3 години в миялна, но все пак пада, а уж няма проблем и си пише, че може да се използват. Та и аз затова съм фен на хартията. А и неща като омлет си ги правя в хартия с борд отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт