Избор на Airfryer - тема 2

• 110 023
  • 772
  •   3
Отговори
# 465
  • София
Абе, Cuckoo, на колко години си, та да вярваш на всичко, написано в нета, особено пък във ФБ. Simple Smile
Да ти кажа, пускаха снимки на стелажи с няколко фрайъра и МК. Има си такива жени - пристрастени към  пазаруване, а тези се надъхваха една друга. Или се фукат с широки пръсти, вероятно с подтекста, че могат да си го позволят.
На въпроса - 52 и половина.

# 466
Тези групи са с т.нар. афилиейт линкове, демек рекламни. Този, който печели от тях, обикновено му предоставят продуктите безплатно. Като инфлуенсърите, баш такива са си де.

# 467
Да, там има една Бори Чолакова, която работи с брандове и печели от линкове. Случайно попаднах на нейно видео в Youtube - имаше почти всички уреди на Instant Pot Grinning

# 468
Да не говорим пък за тези, които въртят търговийка. Купуват повече бройки от промоции и намаления, после ги продават във ФБ и сайтове за продажби.
Много ясно, че ще (се) ги хвалят, иначе кой ще им ги купи?

# 469
В една ФБ група признаваха само Косори и Инстантпот, с половин уста и Нинджа. И се хвалеха по колко такива уреда имат, някои по 4, защото излиза нов модел и не могат да устоят... Всеки с ценностите си

В една група сме значи, аз заради нея поръчах едно косори и един инстапот. Доволна съм обаче и от двата уреда.

# 470
  • София
В една група сме значи, аз заради нея поръчах едно косори и един инстапот. Доволна съм обаче и от двата уреда.
Разбира се, тези марки са мерцедесите или фераритата на МК и AF. Обаче не всички карат мерцедес, нали така?
И разбира се, линковете са към е-маг (дори някъде да е по-евтино). Ако попиташ -  пасивно-агресивно обяснява как не е криела, че печели от линковете. Май затова вече не съм член Simple Smile и оттогава проливам сълзи
Да, там има една Бори Чолакова, която работи с брандове и печели от линкове. Случайно попаднах на нейно видео в Youtube - имаше почти всички уреди на Instant Pot Grinning
Именно. Ама всъщност това е лидер - да зариби хората до степен да не купуват без мнението на групата и да купуват като побъркани ако похвали нещо.
Може нейният мъж да е милионер, моят не е, нито аз съм. Не бих заровила пари колкото за една малка кола или екскурзия в толкова уреди.

# 471
Подаряват им ги с рекламна цел. Аз нямам против да ми рекламират нещо качествено. Инстант пот го видях тук във форума и ще съм вечно благодарна.

# 472
Подаряват им ги с рекламна цел. Аз нямам против да ми рекламират нещо качествено. Инстант пот го видях тук във форума и ще съм вечно благодарна.

Именно, моят го взех за 250 лв, съвсем нормална сума мисля. Виж за другите уредите иобщо не съм се зарибила, но фраера го ползвам ежедневно май и съм супер доволна

# 473
Куку, не знам дали мъжа ѝ е милионер, но продукти, които рекламира, не си ги купува. Хем печели от афилиейт линкове, хем рекламира. Такъв е принципа на много групи и инфлуенсъри.

# 474
  • София
Куку, не знам дали мъжа ѝ е милионер, но продукти, които рекламира, не си ги купува. Хем печели от афилиейт линкове, хем рекламира. Такъв е принципа на много групи и инфлуенсъри.
Вероятно първите си ги е купила, защото казваше, че са поръчвани от чужбина, когато още ИП и Косори не се продаваха в България. Но ти вярвам напълно, знам, че инфлуенсърите получават безплатно разни неща...
Оф, от много четене накрая ще си купя един фрайър и ще си го сложа на главата, че у нас няма място Simple Smile

# 475
Може, то отнякъде се тръгва.
А фраер ти трябва много,дано ти е по-голяма главата, че по-добре голям размер. Много е лесно и бързо всичко. Скоро ползвах фурна инцидентно, оказа се, че хич не ми липсва.

# 476
Именно. Ама всъщност това е лидер - да зариби хората до степен да не купуват без мнението на групата и да купуват като побъркани ако похвали нещо.

Точно. Аз случайно попаднах в групата, когато търсех мнения за конкретен уред, и по едно време забелязах, че в много постове се споменава "по препоръка на Бори, поредна успешна покупка" и т.н. Сега последната мода е машина за газиране на напитки, която има неевтини консумативи, но на кого му пука, хората купуват Grinning

# 477
  • Deutschland/HE
Аз си купих Косорито зарибена от форума. Доволна съм, не го ползвам всеки ден, но поне 2 пъти седмично е в действия. Децата си правят там картофи, бекон и дъмплинги, а аз кюфтета,  пилешки пръчици, пекохме цяло пиле, джолан.

А този уред за газиране на Сода стрийм ли е?

# 478
Вероятно е Gaziro.

# 479
Съвсем нормално си е това с афилиейт линковете, тя и не го крие че да се чувства някой едва ли не излъган че е изкарала нещо на негов гръб... Поне по моите стандарти това не е агресивна реклама, при положение че е ясно с каква цел е групата. На мен са ми по-дразнещи реклами които претендират че не са такива. Нормално ми се вижда и че не допуска други да я конкурират в нейната си група - тя си я е разработила, събрала си е аудитория и прочие, отделила е вероятно немалко време за това.
Не съм се зарибила да си купя нещо, макар че съм в тази група и аз, доста пъти ми е бивала полезна с информация. Ако не друго, там също са събрани много хора както и тук. И поне се поддържа някаква по-нормална обстановка, та човек може и да получи някой свестен съвет или рецепта, вместо само да се кълват и да хвърчи перушина както съм се нагледала в други групи.
Бях влязла в няколко когато си купих първия фраер, да събирам отзиви, идеи и рецепти - ами навсякъде се снобее за марки и в повече от половината върви и търговия.
То и тук нямаше да е много по-различно, ако не беше форум в който собствениците му си подбират кой да рекламира и останалите просто нямат право Grinning

Точно те са, загледах ги и аз от любопитство че много обичам газирана вода и ми минава от време на време през ума. Но за едната газирана вода не си струва такава инвестиция, поне за мен. Не е достатъчно евтино - нито тази марка, нито други които съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт