Термин март 2023 тема номер 4 💙❤️

• 41 461
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,мами !Аз съм по-добре ,от вчера не съм вдигала температура,остана леко главоболие и гърлобол .За сега се лекувам само с лукчета,мед ,лимони и чайове от лайка, и липа . В болничен съм до края на седмицата, та си лежа и се надявам да мине бързо . Благодаря за съветите ❤️
Радвам се за хубавите новини от ФМ,чакам и останалите да се похвалят с прекрасни новини,моята ще бъде на 21ви .И аз съм качила около 4кг , най-вече в  лице ,гърди и коремче ☺️

# 436
Здравейте, мами! ❤ Включвам се с термин 01.03.2023 , на който не вярвам много 😂 но все пак 😊❤ Аз имам въпрос - правите ли си изследвания на урина редовно, защото аз без никакви симптоми реших да си направя и имам ненормален брой левкоцити - 500, което много надвишава нормата, а никакви симптоми, та се чудя да не би просто да се завишават с напредването на бременността, но пак са прекалено много май :/ Ще се радвам, ако някоя мама има опит да сподели, защото съм на преглед чак след две седмици 😊 Благодаря!

Здравей!
Ако не си си пуснала стерилна урина, си пусни. В последната и аз имах левкоцити и АГ ми каза да си пусна стерилна. Беше чиста.

# 437
Цвети,честита девойка!

Не съм правила,при съмнението за проблем със сърцето казаха или амниоцинтеза или пренатален тест, разбира се пуснах генетичен тест. В крайна сметка се оказа излишен,но нищо, така знам,че съм пуснала и всичко е със сигурност наред.

LadyBoo,добре дошла!

Относно левкоцитите,това е ненормално голяма бройка, задължително стерилна урина, сигурно е грешка, нормата е до 4-5. Аз по толкова имам при бременност понякога,понякога нямам. За да съм спокойна винаги пускам стерилна урина.

# 438
  • Видин
Привет момичета, как сте днес😊
Дали някоя мама има мнение (или пък е чула нещо) за количка на марката Fintera?
https://fintera.bg/product/bebeshka-kolichka-fintera-city-model- … o-koja-rozov-cvqt
Линка е просто за ориентация 😀 още не мога да избера цвят, тъй като не знаем пола.

П.п Irnata, ако не греша, ти беше написала че бебчето тежи 460гр, а казаха ли ти колко сантиметра е😀 питам, понеже моето на 18ти беше 400гр, но забравих да попитам за см. Бях разочарована, че отново не се видя пола 😀

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 12:20 от Лора Монова

# 439
https://fintera.bg/product/bebeshka-kolichka-fintera-city-model- … o-koja-rozov-cvqt
Линка е просто за ориентация 😀 още не мога да избера цвят, тъй като не знаем пола.

Днес ще ходя да ги гледам, аз пък съм харесала модела Делукс. Много ми харесват визуално, но не срещам никакви мнения, затова ще отида до един магазин, в който уж ги има и ще ги разгледам. Ще видя и този модел и ще ти кажа моето мнение.

# 440
  • Видин

Днес ще ходя да ги гледам, аз пък съм харесала модела Делукс. Много ми харесват визуално, но не срещам никакви мнения, затова ще отида до един магазин, в който уж ги има и ще ги разгледам. Ще видя и този модел и ще ти кажа моето мнение.
Страхотно. Аз ги гледам в Интернет, не съм се спряла на конкретен модел, всякаш повечето ми допадат😊 живея в малък град, честно казано все още не съм обикаляла тукашните магазини, но се съмнявам, че има предлагане на този модел. Ще обиколя тези дни и тук да видя какво има. Сподели мнение, след като я видиш, ако имаш възможност 😊😊

# 441
Лора Монова , тук я има в БгХлапета и се надявам, че ще ги има във физическия магазин изложени, защото искам да ги видя, да ги пипна, защото като ми е второ, сега знам какво да търся. Дано ги има и ще ти кажа мнение Simple Smile

# 442

П.п Irnata, ако не греша, ти беше написала че бебчето тежи 460гр, а казаха ли ти колко сантиметра е😀 питам, понеже моето на 18ти беше 400гр, но забравих да попитам за см. Бях разочарована, че отново не се видя пола 😀

Не,никога не ми казват см,но те са ориентир сега. Спрямо бедрената кост се изчисляват,даже имаше един калкулатор,ако съдя по бедрената кост, напълно си отговаря,даже е напред,краката му изглеждаха дълги. За седмицата 21-ва около 27-28 трябва да е. ☺️

# 443
Лора Монова , тук я има в БгХлапета и се надявам, че ще ги има във физическия магазин изложени, защото искам да ги видя, да ги пипна, защото като ми е второ, сега знам какво да търся. Дано ги има и ще ти кажа мнение Simple Smile
[/quote
На мен и на мъжа ми много ни допадна делукса. И случайно, вчера видяхме една жена да бута същата в черен цвят. Но и на мен ми се иска да я докосна 😀 доста сме високи с мъжа ми и ми допадна това, че е висока.
Като проверите в Бг хлапета, бихте ли драснали, ако я има физически, като модел. 😊

# 444
Лора,според този калкулатор е било 27 см. 35.5 мм му беше бедрената кост.

С мъжа ми сме високи по 162,двете ми деца са родени 48 и 47,това обещаващо може да стигне 49-50,но това не е важно,да са живи и здрави само!

https://www.perinatology.com/calculators/Fetal%20length.htm

# 445
  • Видин

С мъжа ми сме високи по 162,двете ми деца са родени 48 и 47,това обещаващо може да стигне 49-50,но това не е важно,да са живи и здрави само!

Най-важното е всички да са живи и здрави! Но нали знаеш, еуфорията е голямо нещо, особено когато е първо детенце😊 всичко е непознато, а питанките са много 😊ние с въжета ми сме височки и двамата. Аз съм 175  а мъжът ми 180, та не очакваме мъничко бебче😀

# 446

Най-важното е всички да са живи и здрави! Но нали знаеш, еуфорията е голямо нещо, особено когато е първо детенце😊 всичко е непознато, а питанките са много 😊ние с въжета ми сме височки и двамата. Аз съм 175  а мъжът ми 180, та не очакваме мъничко бебче😀

Е,да,ще е голямо. Но аз не очаквам голямо бебе,макар че това върви за сега малко голямо, дано така си остане. ☺️

# 447
Лора, Sheniiiii, ходих до магазина. Имаше изложена количката Сити в кафяв цвят. Хубава е, стабилна, красива и маневрена, но ми се стори, че е малко дълго шасито. Може би, защото аз търся с по-късо заради малкия асансьор, който имаме. Делукса не беше изложен, беше изложен модела Спорт, който е почти като делукса, само шасито е малко по-различно визуално. В сравнение със Сити модела, тази Спорт беше доста по-лека, така ми се стори. Понеже аз си държа да си видя Делукса и да си го пипна, се разбрахме в събота или неделя да ми звъннат, защото ходел мъж, който ги сглобява, да ми звъннат да отида да я видя и нея. Ще ми сглобят кафявата, понеже сивия кош го видях на Спорта и се колебаех между двата цвята.

# 448
  • Видин
Лора, Sheniiiii, ходих до магазина. Имаше изложена количката Сити в кафяв цвят. Хубава е, стабилна, красива и маневрена, но ми се стори, че е малко дълго шасито. Може би, защото аз търся с по-късо заради малкия асансьор, който имаме. Делукса не беше изложен, беше изложен модела Спорт, който е почти като делукса, само шасито е малко по-различно визуално. В сравнение със Сити модела, тази Спорт беше доста по-лека, така ми се стори. Понеже аз си държа да си видя Делукса и да си го пипна, се разбрахме в събота или неделя да ми звъннат, защото ходел мъж, който ги сглобява, да ми звъннат да отида да я видя и нея. Ще ми сглобят кафявата, понеже сивия кош го видях на Спорта и се колебаех между двата цвята.
Благодаря за изказаното мнение, ако се сетиш може да споделиш и за другия модел след като го видиш и него😊

# 449
Момичета рано ли е за подготвителни контракции?Имам  безболезнени контракции от два дни корема ми се втърдява и усещам голямо напрежение не ме боли но .. не съм имала подобни с предишните ми бремености можеби вече накрая  на бременоста усещах това стягане,но пък сега  си го усещам много явно и силно и толкова рано в 22 г.с  трябва ли да ме притесняват четох че е нормално но пък други майки в форума пишат  че не трябва да се пренебрегват и че не са толкова безобидни контракции , Вие как се сте усещате ли нещо подобно  ?

Общи условия

Активация на акаунт