Термин март 2023 тема номер 4 💙❤️

• 38 954
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Ирната, успях да видя бебето! много сладък кадър, разчувствах се, мерси, че сподели с нас, макар и за малко.

funn, и аз изпитвам на леки моменти подобна болка или дискомфорт, знам, че е нормално. Матката нараства, а и скоро бебето ще притиска и другите ни органи...

# 601
  • В твоето съзнание...
Изпуснах снимката Sad

И аз имам такива болки понякога, даже се е случвало няколко последователни прорязания, но бързо минават. Аз вече усещам дискомфорти от някои храни, и е много странно, защото ги усещам по-нагоре от преди... Странно за мен имам предвид, иначе е нормално. Но явно ще започнат киселините.

Аз съм на фетална на 17.11. АГ ми каза че после направо 1 месец след Феталната ще се видим с него, така че пак ще си станат по 1 преглед в месеца, няма да са два, както си мислех. Ама за сега това не ме притеснява де.

# 602
  • Варна
На мен следващия ми преглед е на 24.11, тоест и при  мен ще стане месец от феталната. Като цяло ми се вижда нормален интервал.
Вчера си получих скриновете от ИКЕА, супер са, днес чакам едни приятели на ММ да дойдат и да ги закараме до другия апартамент, защото в нас само те липсват Laughing Ще си ги прибера, чак като направим разместването на стаята и влязат в употреба...
Днес ми е много изморено и сънливо, събудих се в 4:30 Smirk И след това само се въртях, имам толкова работи за университета, а нищо не съм почвала, трябва пак да намеря мотивация ... Довечера ще излизам с две майчета на женска вечеря  и май ще дремна преди това Laughing
Последно време гледам доста влогчета за бременността и подготовката, сега съм на вълна Наум и Теа Heart Exl Препоръчвам ги ако някоя скучае, разтоварващи са.

# 603
Ами то е нормално,но за мен е много,аз над 15 дни не издържам,но моят случай е особен. Важното е,че не съм по спешни Кабинети както с предната бременност. Тогава всяка седмица имах преглед,даже и повече. Но то като не знаех за хернията и постоянно ме болеше...

# 604
Момичета,
да си призная, днес бях в една изключително скучна и дълга онлайн среща иии ... пуснах пробна поръчка от H&M, и от George,

преди време бях пуснала пробна поръчка от лидъл, клин за бременни - дойде бързо, и беше хубава материя,
от H&M пуснах пак клин за бременни, че вече нито един от моите не ми е удобен, и едно бебешко нещо - комплект от 3 ромпърчета, ( ако ми покажат на живо два три вида дрешки дори няма да знам какво е ромпър - та поне да видя 😁🙈)
от George - комплект от 3 бели ромпърчета и някакви чорапки,

мислих мислих и реших, че така или иначе през живота си никога не съм купувала бебешки дрешки ( в младите години бяхме голяма компания и винаги събирахме парички и по желание на семейството с бебе купувахме нещо по-голямо), нямам и бебета около себе си, избрах сравнително най-евтините продукти, колкото да видя колко време пътуват, колко точно са големи, и как се усещат материите,

За съжаление тук все не стигам до обикаляне на магазини, а докато дойде време за начало на майчинството - 4 или 6 седмици преди термин, ще е януари - мрачно, дъждовно и ветровито.

Ако недай си боже нещо се случи, има толкова много нуждаещи се семейства - просто ще ги даря.

И така ... признах си 😇
Не на последно място - честит празник 🥰 Докато преподавах активно ми беше много мил този ден, сега малко съм се отдалечила от него, предполагам, когато дойде време да уча бъдещото дете да пише и чете пак ще почувствам като будител, пък било то и не на цял народ Blush

# 605
Момичета,
да си призная, днес бях в една изключително скучна и дълга онлайн среща иии ... пуснах пробна поръчка от H&M, и от George,

преди време бях пуснала пробна поръчка от лидъл, клин за бременни - дойде бързо, и беше хубава материя,
от H&M пуснах пак клин за бременни, че вече нито един от моите не ми е удобен, и едно бебешко нещо - комплект от 3 ромпърчета, ( ако ми покажат на живо два три вида дрешки дори няма да знам какво е ромпър - та поне да видя 😁🙈)
от George - комплект от 3 бели ромпърчета и някакви чорапки,

мислих мислих и реших, че така или иначе през живота си никога не съм купувала бебешки дрешки ( в младите години бяхме голяма компания и винаги събирахме парички и по желание на семейството с бебе купувахме нещо по-голямо), нямам и бебета около себе си, избрах сравнително най-евтините продукти, колкото да видя колко време пътуват, колко точно са големи, и как се усещат материите,

За съжаление тук все не стигам до обикаляне на магазини, а докато дойде време за начало на майчинството - 4 или 6 седмици преди термин, ще е януари - мрачно, дъждовно и ветровито.

Ако недай си боже нещо се случи, има толкова много нуждаещи се семейства - просто ще ги даря.

И така ... признах си 😇
Не на последно място - честит празник 🥰 Докато преподавах активно ми беше много мил този ден, сега малко съм се отдалечила от него, предполагам, когато дойде време да уча бъдещото дете да пише и чете пак ще почувствам като будител, пък било то и не на цял народ Blush

Здравей, Lucy_ и добре дошла в клуба на Анонимните мами с прибързани покупки Smile

P.S. Сори на всички за спама, но не се сдържах Grinning

# 606
  • София
Здравейте момичета и честит празник,

С голямо вълнение най-после и аз да се престраша и да се присъединя към вашата приятна компания.
Терминът ми е 14 март и чакаме момиченце Heart
Следя темата редовно, от самото ѝ създаване, но сега пиша за първи път, защото имам една късна загуба зад гърба си и имах нужда да премине седмицата, когато това се случи и малко да се поуспокоя.
Тази бременност също имах големи тревоги - леко отлепване на плодния сак в 8 г.с. и много силен кръвоизлив в 12 г.с. За щастие бебето през цялото време беше добре и нещата се стабилизираха.
Сега съм в 21 г.с., но от самото начало бебенцето върви с около седмица напред. Минахме втората фетална морфология и всичко е наред.
Заради предишната загуба в началото прегледите ми бяха по-често, следяхме шийката на всеки 2-3 седмици и след последния преглед моята лекарка ми каза, че ще започнем да се виждаме по-рядко и следващият ми преглед ще бъде 4 седмици след феталната морфология. Първоначално ми се стори адски много и си мислех, че няма да издържа, но след като започнах да усещам бебка (в края 18 седмица) започна да ми става по-спокойно и неусетно времето да минава.
Аз също се присъединявам към клуба на Анонимните мами с прибързани покупки Simple Smile Бях решила да изчакам поне до 7 месец, но днес не можах да се сдържа и за първи път поръчах нещо за бебка от икеа - хавлийка и одеалце Simple Smile

# 607
Добре дошла Tiare,лека бременност!

Ако искаш мога да те включа в списъка с термини! ❤️

Люси,и аз купих бодита от Джордж,поръчах,де. Като предвидих,че ще дойдат като вляза в шести месец точно, просто и аз не се сдържах,а и реално още не са при мен. 😀 Така че няма страшно. 😀😀😀

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 16:27 от Irnata_87

# 608
Tiare, добре дошла! Желая ти лека бременност! ❤️❤️❤️

# 609
Добре дошла Tiare 🤗
milenahot - 😂😂 страхотно е това " клуба на Анонимните мами с прибързани покупки" - ако успея да разбера как се прави подпис, ще си го добавя Heart

Благодаря Ви че валидирахте притеснението ми. Откакто ми дадоха примерен списък за покупки в голямият магазин където гледахме количката го гледам през ден и за някои неща изобщо се чудя какво са, а камо ли дали са необходими.

Обещала съм си поне до началото на седми месец да издържа и после да ви тормозя с въпроси 🕵️‍♀️

# 610
Честит празник дами!
 Добре дошла Tiare!
Irna,  честит рожден ден с "леко" закъснение! За съжаление изпуснах снимката Kissing Heart
 Не съм се включвала скоро, защото преживях лека драма след промяната на пола. В крайна сметкс се овладях най-сетне и се радвам, че всичко е наред и бебо е добре.
И аз се включвам в клуба на "Анонимните мами с прибързани покупки". Купих креватче/ кошара Lorelli Moon, но сега се чудя дали матрачето, което върви с нея не е много тъничко и твърдо. Дали няма да трябва още някакво? Не знам.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 17:16 от lady25

# 611
lady25 , от това, което чета за "пластмасовите" кошарки - да, трябва си матраче. ( аз ги наричам нарицателно пластмасови, просто защото не са дървени, иначе и ние ще сме с такава

С цел да те разсмея ще ти за разкажа за моя колежка от Русия, 4 сестри. За първите три родителите винаги имали име, което да има версия за момче и момиче ( Евгени/Евгения, например), но последното бебе било малко изненада след дълга пауза и таткото казал " аа, направо име само за момиче ще имаме"  нещо като Мария ...

И така, сега имаме ултразвук, генетични, а на времето колко са били практични хората Grinning
Честит празник дами!
 Добре дошла Tiare!
Irna,  честит рожден ден с "леко" закъснение! За съжаление изпуснах снимката Kissing Heart
 Не съм се включвала скоро, защото преживях лека драма след промяната на пола. В крайна сметкс се овладях най-сетне и се радвам, че всичко е наред и бебо е добре.
И аз се включвам в клуба на "Анонимните мами с прибързани покупки". Купих креватче/ кошара Lorelli Moon, но сега се чудя дали матрачето, което върви с нея не е много тъничко и твърдо. Дали няма да трябва още някакво? Не знам.

# 612
Lady25, първо детенце е,най-важното е да е живо и здраво,а второто може да е момиченце. Аз винаги съм мечтала за момиче,но ми е отредено явно да бъда мъжка майка и това си повтарям,нямам проблем със забременяването и това само по себе си е благословия,но вече се опитвам да се наглася,че ще си чакам внучки, защото при мен това е трето дете и спираме дотук. Дори сега е лудница, наистина момчетата са си момчетата,палави,диви,но пък има и такива момичета. Но са много любвеобилни също! ❤️ Важното е да са живи и здрави, наистина няма по-важно!

И аз като ми казаха предположение за момиче бях много доволна,ама моето беше много рано,в 12-та нямаше седмица,после на следващия преглед се видя,че е грешка. 😀

# 613
Irna, всеки път като си помисля за пола се сещам за  теб.
Знам, че най- важното е да е живо и здраво и заради това ми става още по- гадно, че не мога да се зарадвам така както трябва. Слава богу вече започнах да свиквам с мисълта.
Lucie_ и на мен ми се струва, че трябва допълнително матраче, но никъде не намирам подходящ размер. Така, че имай есно на ум като купуваш.

# 614
Irna, всеки път като си помисля за пола се сещам за  теб.
Знам, че най- важното е да е живо и здраво и заради това ми става още по- гадно, че не мога да се зарадвам така както трябва. Слава богу вече започнах да свиквам с мисълта.
Lucie_ и на мен ми се струва, че трябва допълнително матраче, но никъде не намирам подходящ размер. Така, че имай есно на ум като купуваш.

За кого другиго 😀 ,аз  постоянно си повтарям,че е благословия и това е. Ще видиш и ти! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт