Термин март 2023 тема номер 4 💙❤️

• 38 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Видин
Лора,за кой сайт говориш, понеже тук са разисквани доста - Хиполенд, Комсед, baby.bg, емаг Simple Smile

Видях емаг,финтерa,абубу,хиполенд, фешъндейс и дормео

# 586
Лора,за кой сайт говориш, понеже тук са разисквани доста - Хиполенд, Комсед, baby.bg, емаг Simple Smile

Видях емаг,финтерa,абубу,хиполенд, фешъндейс и дормео

А къде има инфо,аз влизах в Хиполенд и не видях за черен петък. Мислех да чакам поне седми месец,може би, дано има и коледни намаления. 😀

# 587
  • Видин
В търсачката на Google написах черен петък 2022 и ми излезе.
https://bgpochivnidni.eu/cheren-petak/

# 588
  • В твоето съзнание...
Лора, това е датата на която е реалният черен петък, но всеки магазин си решава само кога да си пусне промоцията... рядко го оставят за истинския черен петък.

Изрових си аз какво съм писала преди, когато в магазина ми казаха дата...
За Хиполенд -
"Аз също смятам да се възползвам от черния петък за по-големите покупки и в този ред на мисли, в Хиполенд днес ми казаха че техният ще бъде на 11.11 с намаление 25%. Може и да го пише някъде на сайта, ама аз все пак да споделя."

В търсачката на Google написах черен петък 2022 и ми излезе.
https://bgpochivnidni.eu/cheren-petak/

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 16:58 от march23

# 589
  • Видин
Съжалявам, ако съм подвела някого. Понеже аз търсех инфо от доста време, попаднах на това и реших да го споделя.

# 590
Xrisi.i, и аз основно тестени храни хапвам и сладко и също съм +7 кг. Също салати и малко плодове. Месо откакто съм бременна не мога изобщо. Вчера си купих 2 пилешки шишчета и като тръгнах да ги ям едва не повърнах. Не мога и хапка.
Ирната ,Честит Рожден Ден на патерици.♡
Аз пия по 1 кафе на ден рядко 2 , като гледам второто да е безкофеиново. За алкохол си позволявам по чаша бяло винце чат-пат , като например снощи. Сега като от днес съм в 22г.с 5ти месец ли е или 6ти.
Аз го смятам като последна седмица от 5ти. Не знам .
 За килограмите съм качила цели 7 кг. Направо не знам. Ама това сладко , тестяно и газирано , даже ги сънувам , толкова много ги консумирам ,че не е истина и като няма движение ииии резултата на лице ...

# 591
Отчет от прегледа.

Всичко с бебчо е супер,АГ каза,че е отличен ,и този преглед беше фетална морфология,махаше с ръце,с крачета риташе,доплери и пулс ок,води също. Измери ми вагинално шийката два пъти едно след друго,3.8 и 3.72,каза,че тази дължина е добра и мога да слагам заради оплакванията ми по две вагинално утрогестан. На прегледа нямах контракции,а беше дълъг сравнително,в сравнение с по-принцип.  Относни корема на бебето,измери го малко по-малко от предния път и съответно с 4 дни напред, Каза,че това е ок,не мисли,че има нужда от обременяване,но аз за мое успокоение ще си направя. Крачетата даже излязоха с три дни назад,ама аз както го видях не измери от до правилно много май. 😀 В заключение каза,че това бебе ще е едро. Не знам,не вярвам. 😀Но само всичко да е наред. ❤️По тегло си отговаря баш точно според този преглед на 22 г.с. колкото съм точно,479.

Взеха ми кръв,дадох урина и микробилогия ми взеха.

Не знам защо АГ каза,че върви едричко,била съм с баткото в същия ден и седмица точно в 22 г.с. и е бил същите грамове,474. Той е наистина по-големият от двамата,2880 предвид,че се роди на четвърти ден от деветия,та се надявам това бебче да си стане 3 кг. ❤️

Следващ преглед на 23 ноември. Искаше да ми даде за декември чак,казах,че е абсурд да издържа,каза веднага,разбрах те. То аз и сега не знам,три седмици са, но ще преценя дали ще имам междинен преглед.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 12:10 от Irnata_87

# 592
Честит празник, мами Simple Smile

Доволна се връщам от лекаря, за щастие, бебето е ок. Бях се филмирала, защото почти 1 месец не са го гледали на ехограф  и аз "не го усещам", но се оказа, че си е пораснало, към 300 грама е, отговаря си на седмицата и се движи. Просто явно движенията са леки.

Кръвотокът е добре, маточната шийка - също. Другата седмица съм на фетална и съвсем ще се успокоя.

Ирната, не се изненадвай, че бебенцето може да е по-едро от предишните. Често се случва да има разлика между децата в 1 семейство. Всичко е наред, това е важното.

# 593
Честит празник и от мен!

So close,радвам се за добрите новини! 🍀

Аз не знам защо каза, че е едро,като си отговаря до ден,но няма значение,все да върви добре. Баткото в същия ден е бил същото тегло и се роди на четвърти ден от деветия месец 2880,което е точно колкото е трябвало за тази седмица.

За списъка, следващ преглед на 23-ти ноември,искаше да ми даде чак декември, но казах абсурд с моите притеснения. Аз повече от 15 дни не съм издържала и явно пак ще имам междинен преглед.

Имаме и снимчица, качвам за малко и после трия. Исках да я покажа. ❤️

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 11:06 от Irnata_87

# 594
so close, много се радвам за хубавите новини - 300 грама е толкова лекичко и нежничко, нашият шишко беше оценен на 450 грама преди две седмици 😂 ( но таткото е 192 ... а аз съм ниска ... но тежка 😂) - ще чакам да се похвалиш пак след феталната,
Ирна - уникална снимка Heart  Док е хванал страхотен момент

***списък с прегледи - ако пропускам някого, напомнете ми, не се сърдя Blush*** :
So close  Фетална на 7.11
VSSH - 8.11- Ж.К
Lucie - 15.11 - обременяване с глюкоза, преглед
Лора Монова 15.11.22
march23 - 17.11
funn - 22.11 - Фетална
Irnata_87 - 23.11
Nicolee.smoletsova - 24.11
Цветито9104 - 24.11.22 женска консултация
Цветито910424 -  30.11.22 втора ФМ
funn - 6.12 преглед
ludie - 13.12 - pregled

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 15:00 от Lucie_

# 595
Честит празник, момичета!
Прекрасни новини, момичета, радвам се, че всичко е наред! So close, радвам се че си доволна от прегледа, и бебчо много пораснал! ❤️Irna, много добре го е хванал доктора за снимка.❤️
   Аз тази сутрин, изпитах малко странна еднократна болка в корема. Нз какво е, досега не ме е боляло така. Пийнах си но шпа и магнезият и легнах. А сега бебо май мърда сериозно и ме бута яко. Така не съм  го усещал досега. Малко се стреснах, но дано всичко е наред. Как мислите?

# 596
funn, като прорязване или като натъртено беше болката - на едно място или върху цялата площ? Разпитвам те, защото доколкото виждам от всички сайтове, в които попрочитам от време на време сега и матката се уголемява, и избутва други органи, и бебето и то расте, да не е било нещо от този сорт?
Със сигурност ако се повтори, бих питала док.

Честит празник, момичета!
Прекрасни новини, момичета, радвам се, че всичко е наред! So close, радвам се че си доволна от прегледа, и бебчо много пораснал! ❤️Irna, много добре го е хванал доктора за снимка.❤️
   Аз тази сутрин, изпитах малко странна еднократна болка в корема. Нз какво е, досега не ме е боляло така. Пийнах си но шпа и магнезият и легнах. А сега бебо май мърда сериозно и ме бута яко. Така не съм  го усещал досега. Малко се стреснах, но дано всичко е наред. Как мислите?

# 597
Ох, толкова бързо мина и то еднократно, че не мога да го определя много точно. Като че ли от двата яйчника към средата на корема (към пъпа). Така ме сви за секунди, че чак сърцебиене получих и отмина за сега. Сега си лежа и усещам, че бебо се размърда доста. Може от него да е. 🤷‍♀️Незнам имали значение, но тъкмо бях закусила. Ако се повтори ще звъня на докторката.
   Така както го описвам май е като прорязване...

# 598
Ох, толкова бързо мина и то еднократно, че не мога да го определя много точно. Като че ли от двата яйчника към средата на корема (към пъпа). Така ме сви за секунди, че чак сърцебиене получих и отмина за сега. Сега си лежа и усещам, че бебо се размърда доста. Може от него да е. 🤷‍♀️Незнам имали значение, но тъкмо бях закусила. Ако се повтори ще звъня на докторката.
   Така както го описвам май е като прорязване...
Такива прорязвания и моментни болки са нормални заради растящата матка и разтягащата се около нея мускулатура, на която до момента не й се е налагало да бъде толкова "гъвкава" Simple Smile В първия триместър няма толкова усещания заради малкия размер, но колкото повече расте бебето, а то след 5-6 месец вече расте доста бързо, толкова по-характерни са моментните болки. Не мисля, че има място за притеснение, освен да се зарадвате, че бебчето расте, а организмът ви се нагажда по него Simple Smile
Разбира се, продължителните и по-сериозни болки са друго нещо и изискват връзка с АГ.

# 599
Благодаря ви, по успокоих се! За сега не ме заболя повече. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт