Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 220
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Значи отново най-комплексния играч е прецакан !!

Те са двама. Фифо и Гого. И двамата не са май на финал. За Гого четох, че го прецакват и явно и с Фифо ще е така. Може би затова никой не споделя кой е победителят, защото някои може да се откажат да гледат.
И защо ще прецакат Гого?
Той напълно се връзва в образа на продукцията за победител.
Че даже в бонус е харесван и от останалите състезатели и зрителите.
Защо им е да го прецакват, по ягодите?!
По същата причина както прецакаха Морунов и Пламен от предните сезони - и двамата по-комплексни и харесвани от победителите - да има драма и рев преди финала - колко силен и добър играч е отпаднал. Хайде, Пламен го прецака Юлиян, ама Морунов как си тръгна със сабите в джоба понеже не можеше да прецака той никой от племето си. Както и най-номинираните и нарочените и гладиаторите не печелят досега(Юлиян, Ваня). Обикновено е някой с почти никакви синхрони - тихо и кротко продължава към финала. Не го показват в лоша светлина, няма някакви скандали и изцепки около него, нит войни. Затова мисля, че е Лефтеров. Неслучайните, които играят основна роля в сюжета сигурно са на хонорар, но не печелят - Жени, Елица, Алекса. И Валери бих причислила там, но за мен има по-голяма вероятност от Жени да спечели. Въпреки, че е крайно време да има жена победител.

# 76
Аз пък предлагам на финал да са Цветан и Касим. Така поне всички ще са разочаровани 😃

# 77
Аз ще съм за Касим 😂

# 78
Ако жена е победител, при всички положения ще е или Жени или Елица. И за двете ще бъдем разочаровани. Предпочитам Лефтеров да спечели, отколкото Алекса. Не мога да кажа, че Лефтеров е лош играч - просто не е на прицела на дружинната ръководителка и не е участвал в толкова битки. Ще го видим нататък - по-симпатичен ми е от Валерката.

# 79
Аз пък предлагам на финал да са Цветан и Касим. Така поне всички ще са разочаровани 😃
Предпочитам 1 000 000 пъти по-добре от финал Гого-Фифо, ще е супер забавно и смешно! Граранция ви давам че ще се забавляваме при такъв финал.

# 80
  • София
Предпочитам 1 000 000 пъти по-добре от финал Гого-Фифо, ще е супер забавно и смешно! Граранция ви давам че ще се забавляваме при такъв финал.
И задължително да има хвърляне от височина във водата. Satisfied

# 81
  • Sofia
Е то и миналия сезон се "забавлявахме" с Манка, която въпреки явната й некадърност и плашеща бездарност я добутаха почти до финал! Сигурно е имало и забавляващи се, на гърба на участници и зрители, и явно им е харесало.

# 82
Сега попадам на тази тема. Четох, четох, но не видях да сте коментирали храненето и хигиената зад кадър. Този сезон никой не ми изглежда отслабнал. А косите на всички жени, и брадите на мъжете, изглеждат поддържани за 10-15 дни на реката. А чувалът с храна от миналата година- коментирали ли сте от къде се появи?

# 83
  • Sunshine state
То направо да дават парите на Касим и да св приключва. Егати разочарованието. Поне ще си помогне момчето.. 🙁

# 84
Да - да ги дадат парите на Касим. И да си купи много, много пъзели - белким се научи да ги реди 😃

# 85
  • Sunshine state
То това е поне за добра кауза, ами на тоя дзвер да не ги дават само, че.. Или на Валерко Мамин златен 🥶

# 86
Начиии догодина спокойно мога да ида в ИВ. За нищо не ме бива. Не мога да плувам, трябват поне двама, трима да ме мъкнат. Физически на втората секунда съм окапала.
Пъзели - неам нерви. Обачееее обещавам да се карам с който видя.
И хоп ето ме победител. Ша почерпя.

# 87
  • Буркина Фасо
Има ли някакъв шанс все пак Женя да не е сред последните четирима? Хич,ама хич не я искам там.
има. ако е решено от продукцията. Smiley

Не ме е яд, че  липсват спойлери, стига да спечели най-комплексният (Филип/Гого). На техния фон, останалите са на ниво детска градина! А ако това е Джаба, мамин златен, или Илянчо-мързеланчо, ще е гавра с участници и зрители!
на най-комплексните играчи ако им дадат еднокомпонентна игра (както често се случва) окапват като круши, а посредствените продължават напред.

# 88
Ако някой е гледал оригинала на формата, нека сподели как е положението с победителите,  т.е винаги ли печели най-добрият ( един от най-дбрите) или има и случайно добрали се до финала елементи.
Понеже съм изгледала доста от Desafio, споделям, че само в един сезон (мисля, че първия, но не съм съвсем сигурна), момчето, което рязко се открояваше от всички, беше прецакано с игра на точност - трябваше от височина да се ритат топки и да се събарят някакви неща, като преди това по трасето беше издухал опонента. Това беше близо до края и изобщо не беше честно, но тогава победителят се избираше с гласуване.
В следващите сезони, които съм гледала, познавам победителя още в първата десетка епизоди, то си личи кой е най-комплексния, а и както вече са разделени на мъже и жени - просто е удоволствие да гледаш битките и да видиш, че побеждава най-добрия.
Извинете, че не е спойлер, но исках да споделя какво съм наблюдавала.

# 89
Ще помоля да не се налагат мнения какво да се пише в темата. Коментират се спойлери и предположения, които няма как да се коментират в основните теми. Коментират се евентуални финалисти и победители. Това са все неща които могат да бъдат таксуване като спойлери
То хубаво да се пише само сигурно то на 100%,ама като няма такова.

Общи условия

Активация на акаунт