Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 416
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Ето го и жълтия Гого:

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 19:54 от Bilyana14.

# 106
Да поразсъждаваме малко с елементи на спойлери. При жълтите нещата се разбутаха здраво и тази седмица ще си тръгне Михаела. Номинирани ще са Цецо, Мани, Михаела, Фифо. Цецича ще остане последен на първата битка и ще си замине и на елиминация ще са Михаела и Мани. Михаела ще си замине. Другата седмица ще са сини и червени на елиминация като ще си тръгнат Касим и Звезди. Разпадането ще е в началото на 8мата седмица и отборът останал последен ще е разформирован. Това ще са сините и племената ще изглеждат така:
Червени - Фейгин, Мирослава, Зори, Вики, Елица, Гената, Георги, Алекса.
Жълти - Фифо, Лефтеров, Валери, Илиян, Гого, Ралица, Женя, Мани, Мирела

После подред ще си тръгнат Мирела, Илиян, Елица.
Това са само разсъждения или реда на отпадането са буквално спойлери?

Не са на 100%, но са силно вероятни, особено за Фермата.

За Фермата - когсто отпадне Гуспата, няма да има точка за новите.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 20:45 от nikolova91

# 107
  • От липите до сините камъни
За Фермата - това, което имаме досега, е следното (разбира се, нищо не е на 100% и не мога да гарантирам, просто на едно място събирам всичките налични "спойлери" досега, написани тук) :

Тази седмица - дуелът е Гуспата - Калин, като Гуспата отпада поради контузия (отборната игра става 2:3 за новите)

Следващата седмица - отпада ХепитУ (3:3)

След 2 седмици - дуел Радо-Яни, като Радо отпада (4:3)

След 3 седмици - отпада Аксения (4:4)

Аз лично за тази седмица вярвам, че ще стане така, но за следващите въобще не съм сигурна, но в миналата тема се спомена този ред на отпадане и заради това ги написах (надявам се да са верни и наистина другата седмица да се отървем от хепитУ). Допълнителните спойлери, които имаме, са за финалистите: Чавдар, Яни, Валерия, Камелия - като Яни се е представил най-добре на финалните битки.

Това е всичко, което засега имаме. Не гарантирам за нищо написано, тъй като досега не съм научавала спойлери лично (работя по въпроса хаха). Тъй като в групата се пише много повече за ИВ, за всички зрители на Фермата обобщих всички налични "спойлери" - колкото и да са верни или не. Simple Smile

Значи ако е вярно това за финалистите,Яни има реален шанс да стане победител отново.
Относно победителя в ИВ това е Алекса.

# 108
Добър вечер колеги . Искам да Ви попитам следното :

Знам , че спойлера е , че Гуспата пада от Калин тази седмица заради контузия , но някой има ли повече информация относно как се случва? Води ли по точки и взети битки , когато се случва контузията или губи?
Моля някой да сподели , разбира се ако знае !
Благодаря Simple Smile

# 109
Утре Валери си тръгва. На снимката бяха Алекса и Зорница в червено. А и някой спомена преди доста време, че Валери ще отпадне рано на пъзел.

# 110
Четворката за финала претърпява промени  -Лефтеров,Алекса ,Жени и кой ?

# 111
  • Вестерос
Аз си мисля че Валерия ще бие Хепиту. Нещо зъб и имаше на Ваня.
Аз мисля, че само Валерия може да бие Хепито

# 112
Пейката, пейката

# 113
Е, нали Валери е на финал. Зорница е вън. Алекса става червен. Или?
На мен също не ми излизат новите постове.
Зорница със сигурност не отпада, имаше я на снимка на Червените след разпадането на сините.
Валери отпада, ако си спомняте в началото имаше спойлер, че си тръгва рано.

# 114
Тръгва си рано заради пъзел. Такъв спомен имам.

# 115
100% утре отпада Валери. Това вече си е потвърден спойлер лично от Нова.

# 116
  • До сърцето...
Четворката за финала претърпява промени  -Лефтеров,Алекса ,Жени и кой ?
Филип? Stuck Out Tongue Winking Eye

Оная кобра Жени ще пометне, Валерко отпада, а с момите се скара Mr. Green

# 117
Великият стратег хубаво го наигра. Хитрата сврака с двата крака Simple Smile

# 118
Ето я снимката-спойлер. Алекса се вижда, Зорница е най-вдясно. Сега се оказва, че гафът е бил в още по-големи размери.

Валери отпада 100%. Хайде, 99%, може Алекса да си е изтъргувал мястото с 200 гроша и Елица Grinning

# 119
Значи любовната история на екрана с Мирела утре приключва.
На Фифо и Михаела ще им дойде като подарък отпадането му. Главната коалиция ще се разпадне 3:2 + един Лефтеров

Общи условия

Активация на акаунт