Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 445
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Как Касима на финала Smiley  Това някакъв виц ли е .Той ако не тая ,то другата седмица си отива.

# 136
Казаха ми, че тук имали спойлер и се вижда кой ще отпадне на ИВ. Може ли линк към него, моля?

Хора и на мен ми се иска победителя да е между Филип и Гого но уви .Ще бъде този сръбски бек.От тук нататък ни остава да видим само с кого ще е на финал освен Мецана ,и как ще бъдат прецакани силните играчи .Това е.

И на мен  ми се иска финалът да е между Филип и Гого. Двамата са най-комплексните и добри играчи от всички и най-много заслужават да спечелят.

# 137
Не харесвам Валери ,и ме дразни,че е безгласна буква и пешка на Джабар, но сякаш не искам да си тръгва 😂 сега.Много странно

# 138
Сега интересното е кои други двама са на финал.За Мецана и Селския бек победител  ясно .Smiley

# 139
  • Буркина Фасо
Казаха ми, че тук имали спойлер и се вижда кой ще отпадне на ИВ. Може ли линк към него, моля?
тук е, във форума Smiley   търси спойлери
https://www.bg-mamma.com/?board=402

# 140
Ах, значи в сряда Валери ще е на пейката. Интересно с кого? Някой от сините ще е - Каско или Цецо.

# 141
За втори път ще се случи на Капитанска да отпадне любимият ми мъж 😂 .. първо Любо, сега и Валери. С какво го заслужих? 😅

# 142
Мецана, Джаба, Джабар 😃 много ме радва как я наричате.

# 143
Сега интересното е кои други двама са на финал.За Мецана и Селския бек победител  ясно .Smiley
Червения Гого, Лефтеров и Фифо останаха. Освен ако не пощадят Валери, че ако отпадне няма как да плакнем очите🥲

# 144
Мецана, Джаба, Джабар 😃 много ме радва как я наричате.

Не можах да се сдържа. Евала за Джаба, точно в целта 😂😂👏👏👏

# 145

Е все пак макар и с 2-3 седмици по-късно спойлера се оказа верен. Макар и с малко закъснение снимката от нова също го потвърждава.

# 146
Ако Валери отпада утре не трябва ли да участва в На кафе в сряда? Доколкото следя темата мацката с пейката казва няколко дни по рано, като види някой там?

# 147
Иронията е ,че всъщност сезона щеше да се окаже може би най успешния от към играчи като сила и способности,но най срамен и нагласен от към игра, човешки отношения и Победител ,като добавим и сапукните и още куп други работи всичко пропада .Жалко защото имаше потенциал.
Точно! Най-успешният от към играчи. Аз все още залагам на грошовете на Алекса, които е възможно утре да го спасят, а Валери да остане. От друга страна Валери беше много спаружен онази вечер на лайфа.
Прочетох, че тази седмица отпадат двама от сините. Другата седмица се разпада племето им. Може и да невярно твърдение.

# 148
  • Sunshine state
Значи имаме сигурни Джаба и Алекса на финала и двама плаващи ?? с тях. Ох, яд ме е, че тази ще го докара чак до финал.. Ще си вирне носа до някоя незнайна нам вселена.. 😆

# 149
Това ,че Елена е писала,не значи, че отпада. Може друг да публикува вместо нея. Примерно Вляееия има псогояе във бф от края на юли . Дали тогава е свършило предаването, щом е финалистка 🤔
Снимано е май месец - края на юли смятам, че трябва да са приключили.
Альона също рано е публикувала и както се видя, си тръгна.
Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт