Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 287
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Ковид, ти като чуеш, че ти слагаме думи в устата, и веднага се появяваш. Да го правим по-често значи Smile
Аз съм хиена, чакаля ви само Laughing

# 286
Да, Ковид каза, че Алекса не е победител. Нали, Ковид?

# 287
Така е, ама не ми вярвайте за това Joy

# 288
Аз продължавам да се съмнявам, че баш Алекса е победител. Залагам на Филип или Лефтеров. И ще си пиша най-късно до края на месеца, после съм чао. Ще чета кой е победител след финала.

# 289
Така е, ама не ми вярвайте за това Joy

А може ли да не то вярваме и за Гого Simple Smile))

# 290
Ковид, вярен ли е спойлера, че Виктория стига до финалите?
П.п. Исках да напиша финала, аз финалите все едно е футболно първенство.

# 291
Ковид, вярен ли е спойлера, че Виктория стига до финалите?
П.п. Исках да напиша финала, аз финалите все едно е футболно първенство.
Не гледам ИВ, но на 90% мога да гарантирам, че спойлерът е верен.

# 292
След като Ковид преди време каза, че Гого не стига финалите, предполагам, че ще отпадне на елиминация в обединените племена на силова битка с плуване - неговите слаби страни. А продукцията харесва това.

# 293
След като Ковид преди време каза, че Гого не стига финалите, предполагам, че ще отпадне на елиминация в обединените племена на силова битка с плуване - неговите слаби страни. А продукцията харесва това.
И това не съм казвал.... Казах, че не печели. Вие се базикате с мен май вече 😂😂😂

# 294
  • Вестерос
Алекса ви е победителят в ИВ.

Да, след Мирелка отпада Елена.

Хайванчето е Хепи Ваня.

# 295
  • София
Значи Старите ще са тези с 5 точки преди обединението 🙂

# 296
  • Вестерос
Така ги сметнах и аз

# 297
И това не съм казвал.... Казах, че не печели. Вие се базикате с мен май вече 😂😂😂
Е значи да се разбира ли ,че Гого стига финала ? 😍

# 298
Току що препрочетох старите спойлери...Там пише ,че Илиян отпада 14ти. Тъй де ,следващата седмица и това значи,че не става жълт.🤔🤔🤔
 Може би червените печелят.Първо взимат Алекса ( заради Елица ) ,а естествено жълтите веднага грабват Гого.Така се разпределят Мани и Гого при жълти, а останалите при червени.( както е на снимката)
   И още един странен спойлер ,който изглеждаше нереален до преди снимката. Елица отпада от Ралица в капитанска!!?🤔
    И накрая синтез от спойлери за топ 10 : Алекса,Вики (обявени уж за финал),Гената (отпадал от Джаф преди финала),Джаф (6 или 7 в топ 10),Георги ( от предишен спойлер,приятелка на брат му)и може би Гого ,Фейгин и Ралица( от слухове).Търсят се още двама ??? 😁

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 04:44 от Joy 05

# 299
Лефтеров и Мирослава?
Все повече залагам за Лефтеров, че е победител- вписва се в стереотипа на продуцентите, а и лично на мен напоследък много ми харесва. И някак хич не го отразяват в момента въпреки че доста се проявява, все едно да блесне изведнъж. Мисля за финал между Вики, Гого, Алекса и Лефтеров. Това вече ще е за мен идеалния вариант при тези спойлери и продуценти Simple Smile
Току що препрочетох старите спойлери...Там пише ,че Илиян отпада 14ти. Тъй де ,следващата седмица и това значи,че не става жълт.🤔🤔🤔
 Може би червените печелят.Първо взимат Алекса ( заради Елица ) ,а естествено жълтите веднага грабват Гого.Така се разпределят Мани и Гого при жълти, а останалите при червени.( както е на снимката)
   И още един странен спойлер ,който изглеждаше нереален до преди снимката. Елица отпада от Ралица в капитанска!!?🤔
    И накрая синтез от спойлери за топ 10 : Алекса,Вики (обявени уж за финал),Гената (отпадал от Джаф преди финала),Джаф (6 или 7 в топ 10),Георги ( от предишен спойлер,приятелка на брат му)и може би Гого ,Фейгин и Ралица( от слухове).Търсят се още двама ??? 😁

Общи условия

Активация на акаунт