Спойлери от реалити предавания - тема 4

• 79 386
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Как може жени да се кефят на Чавдар, не разбирам Simple Smile човек, който не ни уважава и ни дискриминира по пол и то непрекъснато.

Значи все пак Илиян не отпада 14-ти от Игри на волята, а е в топ 14, така ли? Другата седмица Цецо и Михаела (13 и 14), после още един и чак тогава Илиянчо?

# 436
Явно така излиза. Аз хубаво смятах сутринта играчи и прически, но не се сетих, че Илиян май се беше издал в Иг, че става жълт.
За Мишето сигурно ли е?

# 437
  • Sofia
И все пак май не отпада Гуспата поради контузия, аз мислех, че като се казва така, се е прекратил дуелът.

Подведох ви, извинявам се. Явно отпадането заради "контузия" е било просто оправдание за загубата на дуела.
Аа,няма проблем.Аз нямам против и за Игрите да си ни подвел.Даже ще ти се зарадвам. WinkSmile

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 02:34 от avi10

# 438
Спойлер за ИВ. Сезонът се печели от мъж /не се казва кой/. Виктория се класира на 3-4 място.

# 439
  • София
Ами от мъж ще се спечели разбира се.
Единствената жена от всички сезони дотук, която имаше качества за това беше Ваня от ИВ2, но не го допусна продукцията.

# 440
Моето лично мнение за "слабия Каст" последните два сезона е свързан с това , че Българите (или поне 90% от нас) станахме злобни и завистливи хора , пълни с омраза , завист и желания за разплата ако някои е по добър от нас. Не може нарочно да избират такива утрепки.... просто явно това е "плънката" на обществото ни , и няма как вече да се избяга от нея.

Иван ми е толкова противен вече , че не се търпи... Гони доста добре репутацията на Кирил , Мартина и Ивайло от миналия сезон, които бяха дъното под тинята....

Жалко...
Това , което чета от вас е че следващите 3 дуеала са женски и Старите бият с 5:3 новите , правилно ли съм разбрал ?
Успешен ден  на всички !

# 441
Моето лично мнение за "слабия Каст" последните два сезона е свързан с това , че Българите (или поне 90% от нас) станахме злобни и завистливи хора , пълни с омраза , завист и желания за разплата ако някои е по добър от нас. Не може нарочно да избират такива утрепки.... просто явно това е "плънката" на обществото ни , и няма как вече да се избяга от нея.

Иван ми е толкова противен вече , че не се търпи... Гони доста добре репутацията на Кирил , Мартина и Ивайло от миналия сезон, които бяха дъното под тинята....

Жалко...
Това , което чета от вас е че следващите 3 дуеала са женски и Старите бият с 5:3 новите , правилно ли съм разбрал ?
Успешен ден  на всички !

Така е, да. Мирела, Елена, Ваня. И аз знаех нещо подобно, но ме поправиха, та това трябва да е правилната комбинация.

Тази седмица логично е да е Яни фермер и да има женски ратай - може би Валерия. При другите ще е Елена най-вероятно. Та вече е ясно кой първи дуелист, коя втора и Мирелка чал. За ИВ писах горе.

# 442
Не е вярно, че слабият каст на фермата се дължи на злобните българи.
В ИВ е обратното - страхотни хора са подбрали, злобните и завистливите са само 3-4 за сезона, и то вкарани за "цвят", щеше да е прекалено скучно.
Благодаря на Ковид за спойлерите, които дава! Heart

# 443
Никога не съм гледала Фермата, но накрая и аз потърсих в нета тоя Гуспа. Стана ми интересен.

# 444
Яд ме е за момичето (Мирела). Заради драмите и фасоните на другите участници нищо не видяхме от неговото участие.

# 445
И аз не съм гледала фермата, но той не е ли водещ на maximal revenge сега и  не участва ли в размяната на жени с пиленцата?
Аз искам да питам за спойлер след ИВ - Цецо и Виктория покледно заедно ли са, че ми стана любопитно след последните събития?

# 446
И все пак май не отпада Гуспата поради контузия, аз мислех, че като се казва така, се е прекратил дуелът.

Подведох ви, извинявам се. Явно отпадането заради "контузия" е било просто оправдание за загубата на дуела.
Аа,няма проблем.Аз нямам против и за Игрите да си ни подвел.Даже ще ти се зарадвам. WinkSmile

Там вече ти гарантирам за победителя 😉

# 447
  • До сърцето...
Там вече ти гарантирам за победителя 😉

Е, не! Ти уби всичко детско в мен Sunglasses
Тази тема ми е полезна с това, че ме подготвя за лошите новини, да имам време да го приема и да се примиря. Не защото държа да знам какво и кога става, мога да мина и без този аспект.

# 448
Лошите новини, че Гого няма да спечели... Или път Фифо.

# 449
В крайна сметка, кои са финалистите?

Общи условия

Активация на акаунт