🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 756
  • 920
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз съм казвала, че за мен при него има много празни думи, но ако беше спечелил тогава, щяха парите да отидат за лечение. Напълно му вярвам, че са влагали адски много пари ежегодно за лечение на сина им. То си личи какво огромно подобрение има. Да, знам, че не се дава наградата от съжаление, но дори и Митко да не ми беше любимец, ако беше взел парите, нямаше да ме е яд.

Сега вече синът му е голям, така че го няма този казус.

# 61
  • Вестерос
Е Веселка спечели от съжаление

# 62
  • София
Много се смях на това видео на Гуспата и Краси.
Знам, че не е петък, ама сега го видях:

https://www.instagram.com/reel/Cjc0Paajo-T/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Иване, да поканите Краси следващия път!

# 63
Альона беше по-интересна за шоуто. От нея тръгна събитийността при старите, правеше сравнително интересни синхрони. От Елена нищо не виждаме засега. Най-вероятно, защото няма нищо скандално и "интересно за зрителя" от нея. На каста е минала за типичния нормален човек с добро образование, възпитан и културен, за да видим как ще реагира на ненонрмална обстановка с всякакви други откачалки.

Относно дуела. Грешна стратегия. Нямам идея кой подведе Альона или самата тя се подведе, но предимството на първи дуелист - особено в началото на играта, е че може да си избере в пъти по-слаб съперник. Геройството е грешка принципно, но пък във Фермата върши работа за зрителския вот.

# 64

Хехехех .. усмихна ме скеча.

# 65
Момчета, отново благодаря за темата!
  За дуела - бях за Альона не заради нея, а заради старите. Харесвам и Елена, кротка,неконфликтна ми се вижда.
  Гласувах за Фермер Гуспата , ама май не е правилно така.Видно е, че ще   е Лили. Би трябвало да изберат силен мъж за ратай и ако избират дуелист да бъде той.Време им е за победа вече.
   Лили не я виждам като фермер на място, освен ако не се случи чудо . Разчитам на това,че мъжете си разбират от работата, кадърни са и нямат кой знае какви дразги помежду си , за да вървят строителните работи.
   За Новите , не знам.

# 66

Хехехех .. усмихна ме скеча.
Готино да.😀

# 67
Гуспата като един бащица, какъвто се изживява, целуна Альона по челото след загубата. Толкова беше театрално това... Не го познавам този човек, но ми е фалшив и се изживява като актьор на сцена.
Много е фалшив.

Това ми е трети сезон, откак гледам формАта, съответно хал хабер си нямах за съществуванието на този човечец смешен.
За пръв път го видях в "Смени жената" и веднага ми стана ясен щО за изкуствен интелект е.
После се чу за новия етап в живота му, сиреч- новата жена.
Във Фермата го гледам буквално с отвращение, от типа хора е, които органически не понасям.
Радвам се, че не е спечелил първия сезон. Искрено се надявам да не спечели и този. И дано по- скоро се усетят "старите" и спрат да разчитат той да им реди игрите.

# 68
  • София
И вътре използваха изкуствен интелект като обида, защо се използва като такава?

Бих искала да мога да играя шах като AI. 😁

# 69
Гуспата като един бащица, какъвто се изживява, целуна Альона по челото след загубата. Толкова беше театрално това... Не го познавам този човек, но ми е фалшив и се изживява като актьор на сцена.
Много е фалшив.

Това ми е трети сезон, откак гледам формАта, съответно хал хабер си нямах за съществуванието на този човечец смешен.
За пръв път го видях в "Смени жената" и веднага ми стана ясен щО за изкуствен интелект е.
После се чу за новия етап в живота му, сиреч- новата жена.
Във Фермата го гледам буквално с отвращение, от типа хора е, които органически не понасям.
Радвам се, че не е спечелил първия сезон. Искрено се надявам да не спечели и този. И дано по- скоро се усетят "старите" и спрат да разчитат той да им реди игрите.
И аз си го мисля това за ,, помощта,, на Гуспата при точкуването.,, Елегантен,, начин за отстраняване на потенциални конкуренти за наградата.Или просто се прави на голям и всеможещ.

# 70
Не мисля, че при помощта с точките Гуспата има задни мисли да вреди на съотборниците си. Напротив, сигурен съм, че няма. С дейността, която развива няма начин да си позволи сянка върху репутацията от гледна точка на съветите му за точкуване/игри.

# 71
  • Sunshine state
Не харесвам Гуспата, но и аз смятам, че им помага чистосърдечно с точкуването.

# 72
В този етап на играта не ги саботира. Може би ако става въпрос за негов пряк конкурент. ...ahem, ahem, Дидо 🤭👀...

# 73
Аз не харесвам Гуспата, но не ги мами човекът.

# 74
Няма логика на този етап да саботира собственият си отбор. Вече след време когато някой от отборите запише 5-те победи и правилата се променят е по-логично,но сега просто няма изгода

Общи условия

Активация на акаунт