🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 763
  • 920
  •   1
Отговори
# 75
Не мога и не мога да харесам Елена, колкото и да се опитвам…

Гуспата със сигурност не им вреди, помагайки им да си наредят точките, не е такъв човек!

# 76
Интересно. Предполагам Гуспата ни информира за Максимал и после си изтри мнението. 🤔 Може да се пробвам да гледам този сезон. Simple Smile

# 77
  • София
Ами той само два пъти е помагал с реденето на точките, като първия път неговия човек победи на нула, а втория път само нелепото падане лиши пак неговия човек от победата.
Шокиран съм понякога какви неща се пишат...

# 78
Защо? Дори да е вярно (според мен не е), това би била добра стратегия. Пък и е забавно да се нищи по някоя конспирацийка. Съгласи се, че по едно време днес темичката беше малко позамряла. Simple Smile

# 79
  • Велико Търново
Новината за напускането на Дидо е още преди да влезе във Фермата. Едва ли е знаел, че ще падне, та това да е била причината. А и не виждам как натъртване на ребрата могат да бъдат повод чак за напускане на групата. Пишеше, че с гласа имал проблеми, да, но съвсем наскоро пък четох, че щял да издава самостоятелни сингли.

Според мен промото е подвеждащо. Нито Лилия е фермер (много ми се ще да вярвам, че и Альона знае, че тя просто не става), нито ще изберат Аксения за ратай. Те дават, че има няколко трънени гердана на врата ѝ, но не се знае дали ще са достатъчно на брой.

И преди бях изразила мнение, сега го повтарям - няма никаква логика Гуспата да реди точките така, че съотборникът му да загуби. Ключовото тук е представката "съ-". Не мисля и че някога ще го направи, но на този етап, докато са едно цяло, съвсем няма как да стане.

# 80
  • София
Когато Лили отстрани Христина в нейния сезон, не стана ли фермер на седмицата?
Не помня вече, но би трябвало да е била.
Няма да я уплаши едно фермерство.

# 81
  • Велико Търново
Тогава отпадналият от дуела посочваше фермер на седмицата. Христина едва ли я е посочила.

Допълвам: Сега погледнах - Лилия не е била нито веднъж фермер в сезон 4. Христина е посочила Ваня Стамболова тогава. Впрочем, Лили и ратай не е била.

# 82
   Лили не я виждам като фермер на място...

Аз я виждам Облачето като строг фермер. Тя и на Гечо скочи, че ходи и мърмори, намуси се Облачето; още малко и на бой щеше да му скочи на чичака (за нея чичак, не за нас)

# 83
Не мога и не мога да харесам Елена, колкото и да се опитвам…

Гуспата със сигурност не им вреди, помагайки им да си наредят точките, не е такъв човек!
Вярвам ти, че не го прави нарочно, но като човек, който гледа от 1 сезон, няма сила да ме убеди, че той не е фалшив. Струва ми се, че вярваш доста в хората. Така и в твоя сезон, след като излезе осъзна, че не всички, в които си вярвала са бели и добри.

# 84
  • Вестерос
Няма логика в момента Гуспата да метне нещо за игрите своя отбор.

# 85
Калинчо Спасителят! Бунак.
Честито да му е на Радко Smiling Imp

# 86
Видяхте ли субтитрите? Иван казва дуалист 😀😀😀

# 87
Ами човекОт го избива на философия... Само дето едва ли прави разлика между дуел и дуализъм! Laughing

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 21:30 от Анонимен

# 88
Леле как мразя фурнаджийски лопати… Хепи, Хепи… мразя хората да се нагаждат по този начин . Няма как да се обръщаш така срещу хората, Симона беше същата, но от нея очаквано… ненавиждам такива хора.

# 89
  • гр.София
А защо новите не трябва да се радват на победата на техния човек на дуела Rolling Eyes Струва ми се съвсем нормална реакция.

Общи условия

Активация на акаунт