🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 42 014
  • 920
  •   1
Отговори
# 270
Брейз йорселф, Чавдар идва да реди мъдрости, 46-годишния старейшина 🤣🤣🤣

46 годишен, но все едно е живял три епохи- като Вечната Аделайн ми е....
Направило ли ви е впечатление как се изразява за събития в минало време, все едно самия той е бил там, като пряк участник, за неща случили се преди над 100 години, примерно…🙈

# 271
  • София
Кой е казал, че непременно избират читави? Интерес не се поддържа само с читави хора, а с хора, които създават интрига.

# 272
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен вчера ми направи впечатление как Гуспата коментира с Яни, а той си работеше и изобщо не го отрази🤔 Само викаше аха, аха, колкото да покаже от възпитание, че го слуша. Гуспата си проведе един монолог и си замина.
Мен странно никой не ме дразни, ама и никой не ми и  харесва де.
Иван снощи също спомена, че има в семейството същия алкохолик като при Камелия. За баща си ли говореше?

# 273
Мисля, че да. Накрая завършиха с това, че човек не може да си избере родителите.

# 274
  • София
Добре де, как ги събраха най-ужасните пък в отбора на безнадеждните? Нямам думи просто! То нагли, то безочливи, та накрая и обвиниха старите в своите грехове - всичко им било на всяка цена, били умрели от страх и прочее небивалици. Моооля?! Все старите са им в устата. Направо не мога да повярвам какво гледам.
Викторината беше срам и позор и Елена вече не ми харесва. Имаше въпроси, които трябваше от обща култура да знае. А с тоя шметерлинг направо разби с логика, Иван остана безмълвен човекът. Joy
Иска ми се Гуспата да се стегне и да дръпне Влад, че да запишат точка тази седмица. И при тях има дразнещи хора, но новите не се търпят просто, един читав няма, ей така - за цвят.

# 275
За мен пък Елена си е читава, просто няма особено богата обща култура. Мирела също е свястна. Както и Влад.

# 276
Елена не е от хората, които като Чавдар ще се прави на много веща във всичко и ще приказва много за щяло, и нещяло, но тънката ѝ усмивчица, и победоносен поглед, ми говорят, че се има за повече от другите. Достатъчно ѝ е, че тя си го "знае" и не смята за нужно да ги осветлява по въпроса.
На фона на останалите Дънинг-Крюгери изглежда по-свестна, да.

# 277
Кой е казал, че непременно избират читави? Интерес не се поддържа само с читави хора, а с хора, които създават интрига.

Това ли са хората, които поддържат интереса - Кара Иван и Гйенчу МВР-то? Най-обикновени простаци, а единият дори див селяк с нечленоразделна реч. Да им имам и интересните персонажи… алеле майко…

Ако излезна сега на улицата, след 15 минути, ще им докарам поне 5-6 такива парчета. Даже и “кастинга” ще им спестя.

# 278
А ето го Калин в цялата си светлина! Дето се чудим тука някои дали е на кантар, че може би е най-малко неприятния от всички... или поне аз го имах за такъв. Ами ето... с такива изказвания за другия отбор няма как да приема, че е нещо повече от тримата простаци...

# 279
Наравно неприятен е с всички останали безнадеждни! И тоя се има за нещо повече. Прави им се на началник. Точно той и Елена в тая групичка се имат за нещо повече, личи им по надменното, добре завоалирано пренебрежение.

# 280
  • при късмета
Новите са все по-безнадеждни. Аз лично не отписвам някого, само защото се е изложил на теста, но не прави добро впечатление. Има някои въпроси от непопулярни теми, които може да ги знаеш само, ако темата ти е някакъв интерес, но има и доста, които все трябва нещо да си чул по тях.
Альона ги спъва и без да е вътре, оставила ги е без храна. Защо изобщо я вкараха не ми е ясно. Елементарно човече, на принципа след мен и потоп. Яд ме е за загубената точка за старите, но много се радвам, че излезе
За зайчетата обаче и аз не бих обвинявала новите. Единственото правило при тях е, че не се пипат изобщо, докато майката сама не ги извади от пуха. Т.е. не стопанина се грижи за тях, а само и единствено зайката. И ако някое се разболее, майката го убива, за да оцелеят останалите. Ако успее да уцели момента. Имам братовчед, който гледаше зайци доста време.
Чавдар не ме дразни, чак толкова, иначе да, борави със заучени фрази. Финци пък изобщо не ме дразни, харесвам си го отдавна.
Нина ме изненада вчера, не мога да ѝ схвана логиката и мотивите. Всички бяха там, възроптаха, излезе така, че прави демонстрации на собствения си отбор.
Калин и той с голямото самочувствие, но точно то ще му изяде главата според мен. Ще се надцени именно заради него. Ако старите са дрис, то тогава как да определим новите?
И според мен Яни стои настрана съвсем умишлено.
Лили преиграва все повече

# 281
Не издържах и ще се включа и аз при вас.
Значи, ако бях на мястото на Нина, щях да им дам грешни размери на тези майсторчета. Те и без това гледаха наоколо и май катаджията говореше с Аксения. Да ги видя после... Обаче, наистина не мога да разбера как е възможно да имаш чертеж и да не можеш да си сглОбиш мебелите, ебаси.

Иначе по отношение на битките с въпроси, както и в събота с алманаха - нещата никак не са добре, никак. Айде, чужденките, иди-дойди. Ама тези дето са българи! Вярно е, има трудни въпроси, но също така е вярно, че има и много лесни въпроси. А на тях всичко им е тото, ако въпросът е отворен, са аут.

# 282
Калин пък как не разбрахте, че е в основата на всичко от самото начало той е човека който прави злобни коментари и постоянно се изказва негативно, просто не използва обидни епитети като другите двама плиткоумни. В отбора на безнадеждните всички “мъже” са един дол дренки🙅♀
А според мен трябва да има наказания за “преписването” на задачите, все пак се борят за прехраната си, то е много лесно да отидеш и изкопираш всичко. Нали уж е състезание как ще има такова като преписваш от другия и нямаш индивидуален поглед над нещата !

# 283
В някой от сезоните имаха стена. Трябваше и тука да сложат една, да видим какво щяха да сътворят новите. Тъпо е, но надали продукцията ще вземе отношение, все пак така ще има повече сеир.

# 284
Добре де, как ги събраха най-ужасните пък в отбора на безнадеждните? Нямам думи просто! То нагли, то безочливи, та накрая и обвиниха старите в своите грехове - всичко им било на всяка цена, били умрели от страх и прочее небивалици. Моооля?! Все старите са им в устата. Направо не мога да повярвам какво гледам.
++++
Тази фиксация на Новите към Старите герои взема патологични размери. Грозните думи просто ескалират станаха ежедневие. Как пък не пропуснаха ден да не плюят по старите. Най-нелепо е възмущението им, че видите ли Старите се дразнели, че "преписват". При други обстоятелства старите дори щяха да им помагат. В тази конкурентна среда обаче, когато изпълнението на задачите определя какво ще сложат на масата и дали ще си запазят отбора цял или някой от тях ще си тръгне, съвсем нормално е да се дразнят, че някой играе мръсно и краде идеи от тях.
То обратното би било шизофрения или натегачество. Каквото беше поведението на Нина, която явно си постила за след обединението и предава доверието на съотборниците си.
Как охотно госпожата мери и си предлага услугите и то не нещо, което не е свършила тя, а което са направили колегите й?!Много съм разочарована. Сега разбирам тая близост с Радо. Нинката се позиционира за след обединението.
Доста патетично Нинка, изпадна ми от класацията на фаворитите. Ванче номер две, но по-хитричка лисанка. Това че си физически слаб играч не е оправдание да се държиш недостойно и да предаваш отбора си.
Чест им прави на Старите, че не си позволяват да обсъждат Новите. Единствените коментари са за "преписването" и нормално да се дразнят, защото освен че нагло ги крадат Старите трябва да играят не само срещу Новите, но и срещу продукцията, която здраво подкрепя Новите. Сълзите от обида на Веселка, когато беше фермер бяха с основание. За кой ли път незаслужено точките бяха отсъдени на Новите, а труда на Старите не беше оценен.
Продукцията са избрали неопитни и неможещи хора и сега цакат умеещите и можещите, за да има паритет. Дори няма да си учудя, ако така нагодят нещата, че крайния победител да е отбора на Новите. Защото, ако са старите те ще се държат готино със загубилите при обединението, а Новите дори да са наясно, че са спечелиле по втория начин при евентуална победа ще са мега нагли със загубилите Стари.
п.п. Залагам от сега, че това ще е сценария.

Общи условия

Активация на акаунт