🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 539
  • 920
  •   1
Отговори
# 420
Абсолютната БГ реалност- 54 души, мислят че е нередно да спазваш правилата 😐

Не бе, Ивайло, 54 души смятат, че да си подъл и гаден те прави противен. Не го ли усети след твоя сезон?

Малко късно се включвам аз.

Много харесвам Аксения, любимка ми е. Лигла е и това не са “грешчици”, а Грешки и Избор. Обаче пак ми е супер симпатична и забавна.

Към продукцията: не мога да пропусна момента, когато (май Калин) падна от високо (докато ковяха дъски по къщата). Няма елентарни мерки за безопасност в това предаване - например, да са задължени да носят каски докато правят покрива. Защо?

Елена не става за лидер на този етап. Може би защото никога не е била, но е мека и неорганизирана в случая. Абсурд да свършат и 15 задачи, така че другата седмица ще гледаме “глад мори добитъка”.

Радо: в това момче има много натрупан гняв и останало чувство за несправедливост. Жал ми е за него пък на мен.

Камелия: вирнала си е носа повече, отколкото представлява. За злобата сте писали. Горкият й баща явно е получил травма и никой не си е направил труда да проследи състоянието му и да забележи измененията в мозъка - такава тотална промяна на характер не е избор, а следствие.

И сега да благодаря на Иван и Андрей: започнах да гледам миналия сезон заради приятелка - да има какво да обсъждаме. И чакам всеки епизод с голямо нетърпение! Много ми харесва “Фермата”.

Дяволо, ти си нашият герой тук! Умирам да разбера кой си, така че стискам палци да си в следващата Ферма!

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 18:37 от Dama-madama

# 421
Нека си докладват, тяхно право е. Просто се получи някак дребнаво.
Екипа получава две контестации, като първата е от Калин. Излиза, че слепия Калин се оплаква от нередност която по всяка вероятност му е докладвана от друг, а не я е видял със собствените си очи. На другия ден, втората контестация е от Иван, който за мен направо се излага. Не си гледа дуела, а следи Аксения...Явно, че Калин и дрис-дрис си е бърсал със затворени очи, но хубаво мята във вентилатора.
За нарушението е нормално да има санкции, никой не спори. Аз изначално съм против тези "наказания" към уж най-неполезните съфермери - като гавра с участниците ми изглеждат.

Като обявиха заглавието на сезона и че половината каст е от бивши участници, изобщо не очаквах, че ще има делене на отбори. За миг не ми хрумна. В първи епизод влязоха старите мъже и новите дами и някак бързо се получи Фермата, на другия ден обратната комбинация. Очаквах да са заедно, да се опознават и да работят екипно. Сега в голяма степен се получава ограничаване и неопознаване, някои ще напуснат и няма да са познавали съфрмерите в сезона си. Не ми харесва този вид конкуренция, не виждам надпревара за креативност, а само бързане, бързане и някакво озлобление.

Най-нагло Евгени влиза в зимника на Старите и чак брои колко броя рафта трабва да се изрежат. Схемата ли не могат да си разчетат, поколението ли е такова, че докато не види, не може и да си го представи. Нина им казва, дайте инструкциите и ще ви кажа, а те НЕНЕ, ти ни измери масата 73см ли е висока.Smiley

# 422
Баща ми постоянно сменя на футбол и изпускам части. Днес показаха ли Рошко? Любимото ми нещо във Фермата.
За няколко секунди грейна на екрана сладкото му личице. Гледаше ококорено с големите си очета. Smiley
Оправи ми настроението, което злобната част от фермерите развали.
п.п. Давайте Рошко и Божко по -често, за да гледаме нещо позитивно, а не само злобни Ачовеци.

# 423
Най-нагло Евгени влиза в зимника на Старите и чак брои колко броя рафта трабва да се изрежат. Схемата ли не могат да си разчетат, поколението ли е такова, че докато не види, не може и да си го представи. Нина им казва, дайте инструкциите и ще ви кажа, а те НЕНЕ, ти ни измери масата 73см ли е висока.Smiley

И аз паднах направо! Мъже, а се излагат толкова много. Направо ме е страх от наследството, което ще остави това поколение. Ама иначе плюят против Аксения - на малкия пръст не могат да й стъпят, въпреки всичките й тъпотии.

# 424
То и 2 поредни поста от един потребител е нарушение на правилата на форума, ама кой ти гледа, докато за същото нещо обвинява другиго

Всъщност как е възможно? На мен ми се появява само опция да си редактирам коментара.🤔

# 425
изтрито е мнение от потребител или модератор и така се получава две да са едно след друго

# 426
Аз също съм "за" спазването на правилата, но снощната случка с клюкаренето как Аксения си сваляла очилата беше глупава постъпка. Калин как видя? Да дадат и негови видеа от наказанието. Почти съм убедена, че и при него е имало махане на маската.
Другото, което не одобрих, беше, че в седмицата, в която имат най-много работа, Аксения трябва да си изтърпи наказанието и да носи 24ч. тази черна маска на очите и съответно на 90% тя не може да се включи в изпълнението на задачите. Когато Радо трябваше да върти педалите, му отмениха наказанието за след дуела, че да не вземе да се преумори.
Елена е пълен провал като фермер и от промото за довечера се чува как Ники казва, че единият отбор не е свършил нищо. Най-вероятно за тях става дума. Та, ще видим какъв ще е крайният резултат за седмицата.

# 427
  • Асеновград
Разбира се , че трябва да се спазват правилата.
 Аксения не е много читава , но полага големи усилия и според мен се справя.
Много добро впечатление ми направи , след като предложи да мели брашното. Също така на битката се раздаде , но Нинка се издъни. Заради останалите злобни душици като Иван , Камелия и Калин , започва да ми става симпатична.
 Много се надявам довечера Ники да похвали старите , и те да победят.

# 428
Но браво на Иван и Андрей - успяха да ни надъхат като футболни запалянковци. 😁
Значи са добри професионалисти! 😀 Все пак футболът е едно от новите им начинания.

# 429
Защо да не я докладват? Ако не ми е писнало от тарикати, които правят каквото си искат и си мислят, че всичко им е позволено и винаги ще минават между капките. Нарушителите, особено системните трябва да се докладват. На Аксения не и е за пръв път да нарушава правилата, при нея вече си е правило да ги заобикаля. Иван (водещия) каза, че това е едно от многото видеа, които имат по случая, но за краткост показват едно. Иван от Новите каза, че провинението се е повтаряло почти през цялата игра. Не е ли малко прекалено...
Калин най- вероятно е подал контестацията си като потърпевш, а не като свидетел. Защото той е ощетеният в случая. На него му разказваха дуела, докато другият наказан направо си го е гледал Smile Дали е честно?

Абсолютно не вярвам, Аксения да е толкова над нещата вече, че да не коментира и злослови своя бивш отбор, както се опитват да ми внушат. При сбирките им на беседката, освен лошия поглед на Иван виждам и високомерният на Аксения особено когато се обсъждат провинения на бившите и съотборници, а една неизменна и не винаги уместна усмивка допълват образа на човек който е още дълбоко във филма. Това, че не чухме реплики от Аксения за Новите не значи, че няма такива, а това че чухме 3 по неин адрес от Камелия не значи, че не и излиза от главата. За мен това е просто режисура.

Провинението на Радо не е съпоставимо с това на Аксения от вчера, защото с действията си тя игнорира вече наложено наказание от продукцията за най- бездеен фермер и е нормално да е по строго. По скоро е едно към едно с нарушението отново на Акси като ратай. Единия яде извън правилата, другия ползва гланц за устни извън правилата. И в двата случая обектът на изкушение за нарушителите беше отнет. Разликата е, че тогава от козметиката си се лишиха дамите от двата отбора, а сега от буркана с мед се лиши само единият. Може би, защото другите не разполагат с такъв... Това е моето мислене по въпроса. А, ако е имало уточнение от Иван и Андрей при издънката с белезниците, че от следващия път ще има и отборно наказание, то тогава нещата са ясни.
Но не изключвам варианта наказанията да се раздават с различна тежест в зависимост от драмата, която целят да се предизвикат.

# 430
  • при късмета
Още ме държи взимането на кошницата на старите. Не малко, че тази седмица новите нищо не са свършили, старите освен, че си гонят задачите по брой, не ги претупват и правят всичко както трябва, ами на практика за нищо. За нарушението на Аксения трябваше да е по-сериозно индивидуалното наказание, а за това на Радо трябваше да вземат кошница на отбора. Все пак Радо наруши правило, което никога не се е променяло за 8 години и в предишни издания е било ясно, че наказанието е за всички. А те им взеха един наяден буркан мед, страшно наказание.
Дано довечера старите вземат 4 кошници и да обърнат седмичния резултат, пък нищо, че едната само ще я броят за точка, а няма да е налична

# 431
  • София
Аз не мисля, че ако Калин беше нарушил правилата, щеше да си позволи да коментира Аксения. Вероятно с Иван са го обсъждали и той я казал, че е чул да се коментира или нещо такова.

# 432
Правилата трябва да се спазват, спор няма.
По принцип намирам за правилна реакцията на двамата доносници. Виждат нарушение, подават сигнал до съответния контролиращ орган. Само че такава трябва да е реакцията им спрямо всички, а не само против конкретен човек. Като са толкова принципни и справедливи, що не спретнаха една жалба и за шоколада на Рачето, а? Ама не, за аверчетата моралът не важи. Отдаде им се възможност да ритнат Аксения още веднъж и на момента се възползваха.

Разочароваща Елена. Един път и старите да имат нужда от помощ, а на нея едвам и се откъсна от сърцето. По-добре да бяха поискали видеовръзка с Бети, вместо да им тропат на вратата.
Искам да видя другата седмица с какви очи ще ходят да преписват безчовечните.

# 433
А бе малко им е да не виждат, следващите най-безполезни да ги приковат към новите кревати и съфермерите да им носят подлога. Като ще са "най-безполезни", нека си лежат, нека си почиват. Върховна немощ са тези наказания на сценаристите.

# 434
. Като са толкова принципни и справедливи, що не спретнаха една жалба и за шоколада на Рачето, а? Ама не, за аверчетата моралът не важи. Отдаде им се възможност да ритнат Аксения още веднъж и на момента се възползваха.

Разбира се, че няма да се саботират сами, те са в надпревара с друг отбор. Радо е наказан от тях  по единствения възможен начин- изолация. Той вече няма подкрепата на никого освен Калин и подозирам, че скоро ще се сбогува и с нея. Той е тотален аутсайдер.

Общи условия

Активация на акаунт