🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 595
  • 920
  •   1
Отговори
# 720
От къде дойде твърдението, че новите са много изплашени? От жената глас ли? Тя го повтаря вече втори епизод, но аз не виждам нищо по- различно от вълнение на хора, които за пръв път ще бъдат избирани за дуел. Това, че го обсъждат не значи, че се страхуват. Ако става на въпрос, Гуспата ми изглежда доста развълнуван също, интересно защо никой не направи и намек, че се страхува. Чак уговаряше Евгени да се сбогува театрално, защото...? За пред кого? Това даже и Радо не го е правил. Каза, че клони към Дидо и избра Дидо. Точка. То не бяха ума, сърцето, слаби, силни...
Радвам се, че избра Калин, остана зад думите си. Аз харесвам Гуспата, нищо че го критикувам. Пожелавам успех довечера. Успех и на Калин, за него ще стискам палци.

Хепи Ванче има право да рони сълзи, за когото си поиска. Тя е член на Новите в момента и е нормално да подкрепя лидера им. Без него ще се разпаднат, всички го знаят, затова са по- емоционални.

Адмирации към Иван, че си каза в очите на Чочо всичко без да смекчава. Щях да се разочаровам, ако го направи. И споделям мнението му конкретно към Чавдар, и аз не живея с него на една планета. Но, как е възможно човек с неговите претенции за мъдрост да се взриви толкова от коментар на друг, който "има само мухи в главата си"? Загадка.

Нямам против наказанията за най- малко деен фермер. Не мисля, че е кой знае какво, щом като избраните се вълнуват повече от това, че са посочени, отколкото от самото наказание. Определено е силно ограничение за потърпевшия, но не виждам да има драма сред тях.
По принцип ,,жената глас,,манипулира драгия зрител с тон и изказ вече ентисезон! Така и  не се научи да говори безпристрастно и да не не дава тон кого и как да харесваме.Тънко,тънко ....невинни уж думички...все каканиже нещо.

# 721
  • Вестерос
Не държа да гледам секс в реалити. Който това търси, да си гледа порнхъб или там какъвто е сайта,...

# 722
Тифани, мисля, че постът на Абуто беше ирония точно за секса,. Но е факт, че младите по принцип само зяпат. А бе направи комплимент, не е задължително до секс да се стига...
Няма да забравя как млад мъж, видимо по - млад от мен, разминавайки се с мен се обърна и ми каза, че парфюмът ми е неотразим.
Точно този! парфюм на мен не ми допада, но след това летях...
Малко му трябва на човек.
Заради средата и отношението към нея и Аксения се старае при старите, както Азалия писа по назад.
По - добре не бих могла да го сформулирам. Точно и компактно.
Камелия влиза с цел да си търси мъж, наистина за тях е пО да се почесват между краката и да гонят овцете...
Гечо женомразец, свекърва, но вдигна на ръце Нина.
Всичко е в малките жестове.
Сега да не ми сложите думи в устата, че Гечо щот харесва Нина го е направил. Не. Просто прояви кавалерство, разбира се може и от съжаление да е.
Ние, жените сме като котките. Едно погалване ни ни трябва...

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 18:11 от *Биле омайно

# 723
Комплиментите са нож с две остриета в подобно предаване, да не говорим, че всички мъже, без Радо, са обвързани. Отвън ги гледат партньори, съпруги, съпрузи.

# 724
Ако един комплимент, например банският ти е топ, би развалил семейство, значи започвам да се чудя, аджеба, (извинете за чисто българската дума) как тия хора са се разделили с най милите си и обичани жени, деца и пр.
И постът ми беше за свободните мъже.
Гечо, женен гневи се, че говорили за жена му, дадох пример.
А Радо, Иван, не помня кой беше до Камелия като се къпеше. К'ви деца какви пет лева. Визирам младите.
Това ми звучи като един, дето чел хороскопа на жена си, там пишело да внимава с афера на работното място и ѝ вдига скандал, а след това започва да ѝ звъни през час.
Но само този ден, седмица.
Айде, моля ви.
ПП. постът ми е насочен към младите мъже в темата.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 19:04 от *Биле омайно

# 725
  • earth
Естествено , че за етноса говорят, просто morisay търси начин да замаже и оправдае глупавите си коментари за "кюфтетата"
Събуждам се и какво да видя - пак мен коментират Simple Smile Явно на 8-9 участнички тези кюфтета така са им влязли под кожата, че няма да ме оставят на мира. Но няма проблем, аз се забавлявам.

# 726
  • София
Айде, Гуспа, мачкай!

# 727
  • Разпиляна във въображението
И аз съм за него!

# 728
  • Стара Загора
Гуспата колко е фалшив.
Ако може да си ходят и двамата. Да вземат и Чавдар.

# 729
  • Вестерос
След толкова много думи на Гуспата, очаквам да падне.

# 730
  • Стара Загора
Че той не е млъкнал от началото на сезона.

# 731
Дано

# 732
  • Вестерос
Не е млъквал, да, ама в случая за дуела като говори имам предвид

# 733
  • Разпиляна във въображението
Просто не искам да печелят Новите.

# 734
Аз още вчера си казах ,че имам лошо предчувствие и все ме бута нещо ,че Гуспата ще падне. Днес гледах и промото за тая вечер,та съвсем лошо ми стана предчувствието, дано обаче промото е подвеждащо както често правят и все пак да спечели

Общи условия

Активация на акаунт