🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 6 (09.10 - 16.10) 🐄

• 41 440
  • 920
  •   1
Отговори
# 795
За пореден път Иван реве за мъж!
Май ми се струва гей ...

Вероятно Яни също Grinning

# 796
И според мен фермер ще е Яни и най-вероятно ще избере силна жена за ратай да може да отиде на дуел и да изпука някоя от слабите им жени. А при новите мъжките злобари със сигурност ще изпратят Елена за ратай, ама като се замисли човек Елена ако е първи дуелист не виждам коя жена може да победи от старите с Альона си беше чист късмет !

# 797
  • София
Пуснах нова анкета!

Дама Пика,
Съжалявам, че не можеш да гласуваш, но аз така или иначе прекратявам самото гласуване след като почне новия епизод. Така че дори и да оставя анкетата, то няма да е активна. А я махам, че да не стои като чаршаф, тогава хората най-много отварят, четат и пишат по темата.
Аз обикновено си гледам на запис и за това пускам анкетите по-късно.

Моят спойлер не се оказа верен.
Всъщност аз лесно можех да разбера всичко, но помолих да не ми се казва нищо. Разбрах само, че Гуспата си е счупил ръката по време на дуела, но от адреналина не го е разбрал, но не се е предал и е продължил. И другите щели да разберат по-късно.
Аз си го изтълкувах, че геройски е обърнал дуела, но след това са го спрели от формата. А иначе много слухове имаше около този митичен вече дуел, хехе, какви ли не глупости...
Аз много лесно можех да попитам за всичко, много ме сърбеше да разбера, но устоях и до последно бях под напрежение.
Много лесно мога да разбера и всичко за сезона. Как се е развил целия сезон. Дуели, финалисти, всичко, от-до. Но никога няма да го направя. Просто мразя тези неща.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 22:29 от Diavolo

# 798
Ще гледам да изразя мнението си максималнo кратко. Гуспата - въздух под налягане. Смятам, че самият той е пуснал спойлера, че пада от контузия. Дори в инстаграма му се вижда как китката му е "превързана" - не знам дали нарочно го е направил. Много приказки, а накрая нищо. Ами слаб си беше, няма какво да се лъжем. Надявам се старите да започнат да побеждават, защото вече ми писна от тези новичките хаха.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 22:34 от Nikolv99

# 799
  • Вестерос
За разлика от Дяволо аз искам да знам и вече се знае доста за сезона 😁  както и финалистите кои са

# 800
Яд ме е, защото от Гуспата, като най - врял и кипял, участвал и работил в предаването, очаквах много, много повече мисъл, тактика, стратегия, а то само едни големи празни приказки. Съгласна съм, че се представи достойно, но се надценява. Трябваше да си прибере егото и да не се бута за първи дуелист. Също така, беше адски неподготвен за 1 и 3 битка. Сякаш нямаше никакъв план как да ги изиграе. Аз затова си обичам най - много от всички Яни и заради него гледам. За мен той е златен човек. Вярно е, че се шегува и на майтап хвърля леки предизвикателства, но до сега една излишна дума от него не съм чула. В същото време е много искрен и отрит към всеки, много земен и нормален.
Старите ги чакат тежки дни, без Митко съвсем ще паднат духом.

# 801
  • София
Ами след отпадането на моя човек, не ми остава нищо друго освен да стискам всички възможни палци за Валерия.
Айде момиче, зарадвай ни! 🙂

Тиф, нямам никаква идея кои са финалистите, но ще ви кажа, че има дезинформация и не вярвайте на всичко, някои неща не са това което са. Като онази реплика със Совите от Туин Пийкс. 🙂

Уф, сърцето ми кърви със Старите герои.
Много им се събра, много. Наставниците ги режат. Късмет нямат. Тактиката им е глупава. Вместо да е 4-1, резултата е 2-3?! 😳

Резултатите от последната анкета:

Ще спирам с тези въпроси вече. Значи официално, оттук-нататък ще питам само за кого ще стискате палци.
При такъв размазващ резултат на втория въпрос, то горния е ясен защо е такъв. Не ми се сърдите, но това е моето решение и така ще е до самия финал.
Мога да променя нещо, когато Тиф ми каже, че някои дуели и резултати не излизат както е писано, но досега явно няма празно.

Обърнете внимание на 2-ия въпрос.
За първи път от началото на сезона имаме такова смазващо предимство в процентите.
И то говорим за Гуспата, който е с не малко фенове тук, но има и не малко хора, които не го харесват.
Това е много лош резултат за членовете на Новите надежди (ако ни четат).
Все още не е късно да обърнат мнението на хората, но за мен е почти невъзможно, за което сами са си виновни.

# 802
Ами след отпадането на моя човек, не ми остава нищо друго освен да стискам всички възможни палци за Валерия.
Айде момиче, зарадвай ни! 🙂

Тиф, нямам никаква идея кои са финалистите, но ще ви кажа, че има дезинформация и не вярвайте на всичко, някои неща не са това което са. Като онази реплика със Совите от Туин Пийкс. 🙂

Уф, сърцето ми кърви със Старите герои.
Много им се събра, много. Наставниците ги режат. Късмет нямат. Тактиката им е глупава. Вместо да е 4-1, резултата е 2-3?! 😳

Резултатите от последната анкета:

Ще спирам с тези въпроси вече. Значи официално, оттук-нататък ще питам само за кого ще стискате палци.
При такъв размазващ резултат на втория въпрос, то горния е ясен защо е такъв. Не ми се сърдите, но това е моето решение и така ще е до самия финал.
Мога да променя нещо, когато Тиф ми каже, че някои дуели и резултати не излизат както е писано, но досега явно няма празно.

Обърнете внимание на 2-ия въпрос.
За първи път от началото на сезона имаме такова смазващо предимство в процентите.
И то говорим за Гуспата, който е с не малко фенове тук, но има и не малко хора, които не го харесват.
Това е много лош резултат за членовете на Новите надежди (ако ни четат).
Все още не е късно да обърнат мнението на хората, но за мен е почти невъзможно, за което сами са си виновни.

Оооуу, много трудно ще се обърне мнението на хората за новите, дори бих казала почти невъзможно, но проблемът не е и в тях напълно - още от началото имах подозрения, че ще стане така. Хората просто вече са гледали старите и си ги познават. Повечето от тях си бяха фаворити на публиката в сезоните си и това още повече накланя везните към Старите. Според мен като цяло идеята на сезона е добра, но на практика не се е получило никак добре - хората си харесват Старите и това е. Двама познати ходиха на кастинг за предаването тази година и сега направо си се радват, че не са влезли.

# 803
# 804
Аз мисля, че Калин беше по- добър в този дуел и си би. Гуспата много високопарен ми идваше, с големи заявки, хвалби пък покритието му слаба работа. Още не харесвам нито новите, нито старите. Последните дуели бях за новите, именно заради многото празни приказки колко са велики старите, но вече смятам се успокойха и ще го дават по леко. Новите пък офф много са зле и те, миналия сезон беше много зле, но все пак симпатизирах на някой, сега всичките са зле.

# 805
CryCryCryCryCryCry аз пък няма повече пък да гледам пък....точно така си звуча в момента Joy  Когато каруцата се обърне пътища много , но жалко за този развой .Не че съм фен на Гуспата , но балансът е нарушен и губя интерес

# 806
Тежък, тегав дуел. Мъжки! Яд ме е много, защото захаресвах Гуспата с течение на сезона и защото Старите вече изостават. Браво на Калин! Ако имах някакви съмнение за дуела Дидо-Радо, тука няма какво да си кривя душата - Калин беше по-добрия. Няма късмет Гуспата с тези контузии по време на дуелите, жалко, че трети шанс няма да има.

Наистина ли си чупи ръка? Ужас! Аз от толкова теории и спойлери във ФБ се обърках какво реално му се е случило, но.се радвам, че имаше силата да изиграе дуела до края и се би мъжки в последната игра.

Тежко ще им е сега на Старите, просто наистина им взеха сърцето. Тука някои може да се подиграват на Гуспата, че театралничи, но си личи, че хората го уважават вътре. Даже и Иван се разплака, което ме изненада много! От него очаквах обичайната ехидна усмивка.

За фермер ще посочи Яни сигурно.

Иначе относно по-горния коментар, че трудно ще харесаме Новите, защото просто си харесваме Старите, защото ги знаем, за мен не е така. Аз не харесвам Новите, защото са кофти хора, не желая да познавам нито Ивановци, нито Генчовци, нито Радовци в живота.

# 807
  • София

Фермата - сезон 8 епизод 37 (15.10.2022)

# 808
  • Велико Търново
Еди-коя си@!?, ти няма как да се обидиш, защото реално тук никой не те е обиждал. Ти си тази, която го прави с езика, който употребяваш, при това насочено директно към пишещи в темата. Не знам доколко ще разбереш, но определено нямам предвид народност, етническа принадлежност и местоживеене. Обаче пък и не смятам, че е необходимо да обяснявам, всеки има глава на раменете си, с която би трябвало да може да мисли.

Diavolo, изясни ми се всичко. Значи снощи и предните вечери не съм я виждала, защото е било след 21 ч., а като проверявах на телефона, вероятно е било около полунощ и ти вече си я бил пуснал. Нищо де, няма драма. Сега виждам анкетата, даже и гласувах вече. На първите три въпроса - с ДА, на 4 - женски, и на 5 - ДА. Първите две ДА ги отбелязах също с кървящо сърце, но няма как да се отрече, че Калин си взе дуела съвсем честно. Ако първият въпрос беше дали ми е харесал резултатът от дуела, щеше да е - категорично не.
Само се моля, наистина много се моля Новите да запазят добрия тон. Въпреки че дълбоко се съмнявам. Както и силно се надявам Старите да успеят да се върнат в играта.
Поне ми направиха добро впечатление, че всички от Надеждите се сбогуваха с Митко. За сълзите в очите на Иван да не говорим - тотална изненада. Даже си го връщах да го видя пак. Но пък той нали си каза, че влиза, за да си намери приятели, може да се е надявал, че един ден Гуспата ще му стане такъв.

Сега "отивам" да гледам Мирон, че имам доста да наваксвам. Добре, че са му кратки видеата Grinning

# 809
И тук да мрънна, че ще ми липсва тембърът на Гуспата Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт