💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 329
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 15
Жалко, че Александра я няма на корицата тази седмица. Заслужаваше да я подели с Фифо според мен.

# 16
  • Sunshine state
Корицата е супер. 😏😍

# 17
Благодаря за темата, момчета.  И също благодаря за грижата по нейното така приятно и полезно оформление.  Hands Pray
Чакам също с нетърпение всяка нова анкета. От една страна искрено ме забавляват, а от друга ми помагат да си доизясня моето собствено отношение към играчите и/или казусите в играта. Simple Smile

# 18
Дяволо, голям Дявол си Stuck Out Tongue Winking Eye
Спря ми тока с тоя колаж Heart Eyes

Гласовете ми отиват за Георги, Лефтеров и Гого за капитани, Супергерои в резиденцията (време им е) и Бестрашни на реката - едва ли ще се случи, по-скоро искам са видя как ще реагират и ще има ли промени в племето, ако са там.

Много яка корица!!

# 19
Esmee, подкрепям те, може ли Георги и Генчо с имена, а жените под общ знаменател.
Иначе Дяволо е направил страхотна тема, ама анкетите нещо много субективни.

# 20
Мен ме изненадва колко много гласове има за Гого и Алекса в анкетата за Капитан. Аз лично наистина смятам, че ако "умните" допуснат да им вземат Капитанските два гласа трябва да търсят ново име за алианса си Simple Smile Но няма да се наложи така или иначе.

# 21
Благодаря за темата
Фифо напълно заслужава да е на корицата.
Мисля че при жълтите и червените капитан ще е жена. Елица може пак да изяви желание, надявайки се на вечеря с Алекса. То вече само това я интересува.
И искам жълтите на реката

# 22
  • Sunshine state
То направо да маха анкетите, че все има недоволни - на едните им били дълги, на деуги им били субективни, хейтърски и тн.

# 23
  • Другата България
Аз писах, че от промото видно за мен сините ще са в резиденцията.
Отново съм на това мнение /Джоли, утре да гледаш и заради мен/, стопанство жълти /не заради друго, а защото с този състав няма как да са последни/, и червени - отново на реката.
Капитани -
Безстрашни - някой от отбора на дружинната, вероятно Валери/Ралица.
Непобедими - Мирослава/и ако Генчо надделее - Звезди //
Супергерои - Алекса/Гого.

# 24
Отново съм на това мнение /Джоли, утре да гледаш и заради мен/, стопанство жълти /не заради друго, а защото с този състав няма как да са последни/, и червени - отново на реката.
Капитани -
Съжалявам ама май няма да мога да гледам. Ще ходя на концерт на БТР

# 25
  • София
Кой ще е капитан при Червените - опции: Генчо, Георги, Жена.
Опция "жена", моля ти се.Simple Smile
Те имена имат ли си?
Викнете Филип да гласува в тази анкета. Нито е сред мъжете, нито е сред жените. Simple Smile
Аз в такива хейтърски анкети не гласувам. Simple Smile
Според мен това не е умишлено, а е по същата логика, по която понякога е посочен като отговор "някой от коалицията на умните", "някой от коалицията на силните", вместо да се изброяват те по отделно. Предполагам, че Diavolo го прави с цел анкетите да са по-къси, имаше неколкократни оплаквания от потребители, че били прекалено дълги и трудни за скролване. Аз този аргумент относно дължината на анкети и постове не го разбирам особено, специално за постовете - в мобилната версия всички са еднакво дълги, защото форумът ги скрива автоматично.

# 26
  • София
Благодаря за темата!
Супер е корицата. Фифо и Гого са върха. Истинските победители този сезон.
Много искам Безстрашните на реката, ама едва ли ще стане с тези връзкари в това племе.
При сините капитан сигурно ще е постоянно псуващия Алекса. При Непобедимите предполагам ще е Мира. При жълтите със сигурност ще е жена капитан.

# 27
  • Другата България
Капитани -
Съжалявам ама май няма да мога да гледам. Ще ходя на концерт на БТР
Става, приема се. Hug Аз пък ще търся бара на Джаферович.
Значи във вторник ще те изпитам тогава. Hug

# 28
Хора, нали имаше отделни теми за минали сезони и бивши участници? Малко ми омръзна да чета за имена, които нищо не ми говорят. Това все пак е ИВ 4.

# 29
Дяволо, прекрасна тема! И много хубава корица - Фифо заслужава. Всъщност в тоя формат има двама силни играчи: Фифо и Гого.
Изгледах епизода току що. Всичко сте казали, затова ще направя лек коментар.
Жълтите са отврат, отврат, отврат. Ужасно племе, с изключение на Чакалчето, Филип и Лефтеров, като последният ми е под въпрос, защото лиже гъза на Въртиопашката, пък тя с Мамин-Сладък, пък него Михаелчето го харесва. Пълен леш. Незнам какво да кажа.
За Играта... Това игра ли е с тези топчета!? Пълна подигравка. Браво на Фифо. Пак ще кажа - яд ме е за Чакалчето. Продукцията го прецака и се изгаври с него.

П.с Относно Юлиан. И 10 сезона да има ИВ той ще се помни. Ние го гледахме финала 6 човека и пуснахме по 20 СМС за него-тоест 120. Толкова за на Тъпапер простотиите.

Общи условия

Активация на акаунт