💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 698
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
Намирам думите на Цветан за дискриминация, най-малкото - за неуместни, след като в същия дъх обиди Касим и Мани за ръста им. След това сподели, че е имал калориен дефицит, и че никой не го разбира, въпреки че там е Касим, който е страдал от анорексия, и поне досега не съм видяла да използва това, за да манипулира останалите да не го номинират. Да, Касим се оправдава за провалите на битките, не приема, че е виновен за всичко, както много хора очакват от него, но досега не съм забелязала да се държи като жертва, макар че участници като Алекса всячески се опитват да го превърнат в такава, подкрепяни от някои продуцентски решения. От видяното досега, Цветан е пречил на племето в повече битки, отколкото Касим.

# 1 966
И кое му е заслуженото на победата на Жълтите? Thinking
Бяха по-бързи във всеки един компонент на играта.
Защото бяха с двама души по-малко.
Факт, отчетен от мен. Това обаче не прави представянето на Жълтите в играта по-слабо.
Сините имаха шанс само ако Цветан и Касим не бяха на терен.
Заслужена победа на Жълтите тази вечер. Но постигната, защото Продукцията беше решила така. С това не умаловажавам представянето им на арената.
Ако продукцията има пръст в нечия победа, за мен тя не е заслужена.

# 1 967
Другият виц тази вечер - как Алекса се притесни, че ще дадат пъзел и Касим ще се спаси Joy
То пък вярно, че срещу Цецо и Звезда точно може и да се спаси, ама от четиримата залагам на Генчо за първенец. То няма да е пъзел. Цецо май ще отпадне директно утре, а после Генчо ще бие Касим на втората битка. Така си мисля. Звезда ще се спаси на играта за баланс по женски принцип.

# 1 968
  • Другата България
Аз разбрах,че Алекса иска да убеди Фейгин и Мани да гласуват за Касим ,а той и Вики ще ги изпързалят и ще гласуват не за Цецо ,а за Илиян .И така ще запазят Цецо.Дано Мани не се хване на машинациите на Алекса.
Първоначално и аз така разбрах. И направо подскочих от кеф за този Сървайвърски ход.
После се сетих, че Алекса няма толкова акъл, за да се сети за нещо такова, така че все още не съм сигурна какво точно искаше сърбина, и какво Виктория. И дали се разбраха всъщност едно и също нещо ли мислят и искат.

# 1 969
Значи същото може да кажем и за вчера. За едни предимството все едно го няма, за други половин нареден пъзел.

# 1 970
Аз вече започвам да “връзвам“ нещата около и без друго подозренията ми, за които писах тук преди време, и то няколко пъти. Връзката Алекса - Виктория, и това защо двамата ги няма никъде по общите снимки. Нея по-точно.
Това, което виждам аз, е един съюз, надявам се силен физически, между Виктория и Алекса, а вероятно и силен стратегически, към който ако се присъедини и Елица, а защо не и Мирослава, заедно могат да стигнат много напред. Това ще струва развалянето на отношенията по оста Виктория - Цветан, то беше ясно. Затова Цецо е навсякъде с участниците, не страни от тях, защото според мен някак се е “опарил“, а вероятно и разочаровал от това, което се е случило. За играта и в нея вероятно Алекса и Виктория ще стигнат далеч, но от човешка гледна точка не знам. Щото Цецо е емоционален, личи му, и беше хлътнал много по Виктория.

Отделно Виктория единствена от целия каст случайно говори сръбски и ги слагат двамцата в една стая в резиденцията, а преди това са си лафили и при резервите. Thinking

# 1 971
  • Буркина Фасо
все пак трябва да знаят кой кога ще гласува.
ако Алекса и Виктория са първи другите ще им видят намеренията.

# 1 972
Миналата година Вальо и Неделчо нон стоп обесняваха как знаят пъзелите, те се повтарят всяка година и не са някакви невероятни постижения, които да не се намират в интернет, не знам защо е проблем сега, че хората си заявяват, че ги знаят. Последните два сезона играчите много се подготвят за игрите, специфично спрямо нещата, които се изискват в тях.

Алекса и Вики много долно се опитват да излъжат Мани и се радвам много, че тя не им се връзва, но жал ми става за Цецо. Това, че е толкова висок му пречи, но не е като да има някакъв избор и все пак се справи страхотно днес, доста по-добре от историите.

Гого за пореден път ме впечатлява с отношението си към по-слабите. Окуражава ги и не ги кара да се чувстват по-слаби, а напротив, надъхва ги.

Фифо супер се представи и изкорени паниката в отбора му.

# 1 973
Значи същото може да кажем и за вчера. За едни предимството все едно го няма, за други половин нареден пъзел.
На Жълтите предимствата винаги са били големи. А днес имаха предимство без дори да са се борили за него.

# 1 974
Много добре си разбрала- момичетата за Касим, мъжете за Илиян. Това е сметката на Вики и борчето и така да ти прекарат, но Мани загря.

# 1 975
Алекса измутре властно с Мани и Фейгин. Не се прави така, брате. Това да не са ти някакви безгласни пионки, които да местиш накъдето си пожелаеш с едно щракване с пръстите. Трябва уважение и подход, за да са ти верни воини докрай. Определено голям автогол за сърбина, но да видим утре на съвета какви ще ги диплят.

# 1 976
Аз разбрах,че Алекса иска да убеди Фейгин и Мани да гласуват за Касим ,а той и Вики ще ги изпързалят и ще гласуват не за Цецо ,а за Илиян .И така ще запазят Цецо.Дано Мани не се хване на машинациите на Алекса.
Първоначално и аз така разбрах. И направо подскочих от кеф за този Сървайвърски ход.
После се сетих, че Алекса няма толкова акъл, за да се сети за нещо такова, така че все още не съм сигурна какво точно искаше сърбина, и какво Виктория. И дали се разбраха всъщност едно и също нещо ли мислят и искат.
То така и беше и идеята на Виктория беше тя да се наговори 3те жени да гласуват за Касим. После Алекса взе инициативата и реши той да се наговаря с Мани и Фейгин всички да гласуват за Касим, пък той да си избере сам Цецо и издъни нещата, понеже никой няма да се хване.

# 1 977
Някой преди дни каза, че лайфовете изведнъж спрели.. В момента Чакалов, Мирела, Илиян и Лефтеров пуснаха:)

# 1 978
  • София
Абсолютно точно това му беше целта на гадното човече. Нали така се разбраха с Виктория, да прилъжат девойките да гласуват за Касим, а останалите - за Илиян, за да спасят Цецо. Ако Мани гласува за Цецо, им обърква схемата.
Много ме дразни този младеж, ама много много.

# 1 979
Според другата тема - спойлер, който не знам колко е верен. На мен поне ми се струва недостоверна информация:

Скрит текст:
Алекса е победител, а Виктория е на финал.

Аз вече започвам да “връзвам“ нещата около и без друго подозренията ми, за които писах тук преди време, и то няколко пъти. Връзката Алекса - Виктория, и това защо двамата ги няма никъде по общите снимки. Нея по-точно.
Това, което виждам аз, е един съюз, надявам се силен физически, между Виктория и Алекса, а вероятно и силен стратегически, към който ако се присъедини и Елица, а защо не и Мирослава, заедно могат да стигнат много напред. Това ще струва развалянето на отношенията по оста Виктория - Цветан, то беше ясно. Затова Цецо е навсякъде с участниците, не страни от тях, защото според мен някак се е “опарил“, а вероятно и разочаровал от това, което се е случило. За играта и в нея вероятно Алекса и Виктория ще стигнат далеч, но от човешка гледна точка не знам. Щото Цецо е емоционален, личи му, и беше хлътнал много по Виктория.

Отделно Виктория единствена от целия каст случайно говори сръбски и ги слагат двамцата в една стая в резиденцията, а преди това са си лафили и при резервите. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт