💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 471
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 445
Зори сега като види грошовете, дали ще проумее плана на Генчо?

За пореден път - браво на Касим. За мен си тръгва като положителен образ, а това е важното.
Офф, думите му са прекрасни HeartHeartHeart

# 2 446
Не дадоха на Звезди думата, радвам се.

# 2 447
  • София
А защо не чухме думите към Звезделина?
Ралица не е казала нищо за нея за сбогом или са го изрязали?
Що за неуважение?

# 2 448
  • SF
Сега вече ми стана тъпо за Касим! Много мъжко момче!
Надутко се връща в племето си.

Браво на Касим. Извинявам се за подигравките за пъзелите, които отнесе от мен. Разкайвам се!

# 2 449
Еее поредното неуважение .Как може бе, поне две думи да бяха дали  от Звезделина.Срам поредно падение.

# 2 450
Въй, Женя ще играе в другата игра, и ще се рани ..
И Мирела май нещо.

# 2 451
  • Брюксел / София
Еее, Ралица отдаде дължимото на Касим, поне това след всички тъпи коментари на Димо!

# 2 452
  • Euskal Herria
До последно се бори Касим, браво! Той така не се е раздавал досега в игрите, не очаквах и сега да го направи. Приятно ме изненада.

# 2 453
Абсолютно брилянтен ход на Генчо. Дано си струва. Поздравявам го. Не мога да се за съглася с думите им със не Звездата обаче. Все едно чакаха да се оплачат, защото някой ги слуша. Като селски клюкарки бяха. Еми съжалявам, но единствено Генчо постоянно повтаря, че няма племе и Звездата му приглася. Нито един от останалите не е казвал това и винаги се раздават в игрите. Какво повече от това. Да се кълнат във вярност. За мен всичко което изговори се отнасяше и за него.
Чак пък винаги.... нали една от другите кокошки в тяхното племе открито си каза, че не иска да спечелят играта когато тя редеше пъзела. Елица пък искаше в самото начало да се освободи място в племето им, за да вземат Алекса, само че любимият й я продаде за двеста гроша.
Така племето щеше да стане по-силно. И това означава ли, че като не е станало иска да се разпаднат. Ако иска няма винаги да се раздава. Някак си си противоречат нещата. За мен дава всичко от себе си в битките и ако имаше някой който не беше на ниво е точно Звездата

# 2 454
  • SF
Сега вече Червеното племе се засилва. Звезделина ги спъваше.
Стават равностойни на Жълтите.

# 2 455
Пак кошмарна игра предстои! Защо малтретират играчите тези хора? После как ще се справят с травмите и осакатяванията си?
Кому е нужна тази диващина! Скоро и ножове ще ги карат да мятат един по друг, па който оцелее в крайна сметка!

# 2 456
Утре игра на Цецо.
И Жени влиза на терен и.... Лекар и той. На пейката е по-така.

# 2 457
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Победителя е Генчо, моралния такъв Касим. Браво и на двамата, хубава и интересна битка. Невероятна борбеност и воля да продължи показа Касим, показа дух, хъс и упоритост. Цецо ако не беше получил подаръка от Генчо щеше да си ходи. И тримата тази вечер ми бяха приятни за гледане.
Водещите и нелепите им коментари дълбаят Марианската падина.

п.с. цяло предаване без Джаферович, красота! ( откраднах си го от Цецо 😀).

# 2 458
Ха Джафа ще се напъне в другата и игра и....  ще се контузи. Ми то не е като да висиш с ръце на кръста и да чакаш.
Мирела пак ще реве

# 2 459
Браво на Касим, много борбено момче! Силен дух, силна воля, достоен за уважение! Успех в живота!

Общи условия

Активация на акаунт