💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 684
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 460
Пак кошмарна игра предстои! Защо малтретират играчите тези хора? После как ще се справят с травмите и осакатяванията си?
Кому е нужна тази диващина! Скоро и ножове ще ги карат да мятат един по друг, па който оцелее в крайна сметка!
Щеше да е смешно ако не беше страшно 😔
Поне Цецо се е подстригал като Гого 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 И това е нещо 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 461
При Жени положението в понеделник ще е Само един дънер,може да рани друг дънер🙈

# 2 462
Еее поредното неуважение .Как може бе, поне две думи да бяха дали  от Звезделина.Срам поредно падение.

Е, как? Каза! За нея си е силна, каквото и да говорят другите.

Джаферова мръднА от позиция “пъзел“ и се осакати.

# 2 463
  • Другата България
Охххх, от притеснение за дружинната не можах да обърна достатъчно внимание на промото.
Първа игра, в която тази жена се опитва да играе наравно с останалите, и разбира се - контузия. Колко удобно, ама много удобно. Вероятно е истинска въпросната контузия, ама, нали, останалите се изпопребиват редовно, сега да видим тя колко време и дали ще търка скамейката заради тази травма.
Добре се спаси Звезди, тия хора с тези игри буквално са решили да очистят състезателите. Да не говорим, че останаха повече жени, отколкото мъже, във всяко едно от племената.

# 2 464
Кой ли ги подстригва. Сега ако Гого, освен готвач излезе и фризьор....

# 2 465
Еееее супер понеделник ни очаква...От сега протривам ръчички.😁
 Всичко ще си има епизода ,и плач
, и линейки ,и възхвала от водещите....
 Джаф си наранява пръстчето...🤫
А сините трябва да се радват ,че Цеци се върна като гледам колко
ще им е тежко на всички... После пак могат да си го номинират.😁

# 2 466
  • SF
Не искам никой да се контузва!!!
Жени работи с тези ръце!
Не ме интересува дали е висок, нисък, хейтър или интритант - не искам никой от тях да се наранява!

# 2 467
Жалко за Звезди, жалко и за Касим който повече харесвах от нинджата и плейбоя!

# 2 468
Ооо, играта с ваденето и пренасянето на дънерите, харесвах я предните сезони, ама са я поукрасили по гаден начин за финал, племето ще трябва да държи на раменете си с платформа играч, докато той реди, дано по-скромен пъзел са дали, че тия хора ще окапят, особено по-мъничките.

# 2 469
  • SF
Между другото, за Сините, които за момента са "моите хора", е добре, че за следващата игра ще имат Цветан, вместо Касим. За игра с натоварването на кръста говорим...

# 2 470
Това промо пак скандално. Надявам се Жени да е ок, да ти смаже пръстите дънер до степен на кървене не е никак добре...

# 2 471
Браво на Касим! Много се бори! Не мисля, че някой е имал различно мнение от това, че е добро момче, просто не беше за това предаване. Физическата форма си зависи и от самия човек.
Генчо е като подобрена версия на Веско и Тошко. Има сила, има акъл и си мери много приказките. Кефи ме този човек.
Звезди половината игра само стискаше палци за него. Не се раздаде на макс, искаше да си ходи. Но е права, че пред телевизора всичко иглежда много по-лесно.
Мразя силовите битки като тази в понеделник и отсега ми е жал за Джаферович. Очаквам Цецо да им начука канчето как добре, че е останал да влачи дънерите.

# 2 472
Дано Евгения е добре.Все пак това е само една игра, и преди всичко трябва да бъдем хора.

# 2 473
Кой ли ги подстригва. Сега ако Гого, освен готвач излезе и фризьор....
Той е и фризьор, каза го в един лайф🤣 Той ги е подстригвал всички и Илиян беше много доволен, а Цецо го чакаше да се прибере в България да го подстриже пак🤣🤣🤣 Дами, не ме слушате 🤣 Търсим недостатъци на Гого, не качества 🤣🤣🤣

# 2 474
Ако Генчо не се беше отказал на играта с гилотината, а беше победил,, сега тук вместо него щеше да е Цецо, заедно със Звезди и Касим, а Цецо - напълно заслужено щеше да си тръгне. Касим щеше да е победител вероятно.
Звезди не ме дразни толкова силно, колкото Зори и Елица от същото племе.

Общи условия

Активация на акаунт