💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 695
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 75
Иван Мирчев трябваше да го гугълна, за да се сетя кой е.

Много рано излезе и сигурно му е тъпо, че са го направили резерва (нали не са знаели уж?) и че са го разкарали заради контузия.

# 76
Дяволо, прекрасна тема! И много хубава корица - Фифо заслужава. Всъщност в тоя формат има двама силни играчи: Фифо и Гого.
Изгледах епизода току що. Всичко сте казали, затова ще направя лек коментар.
Жълтите са отврат, отврат, отврат. Ужасно племе, с изключение на Чакалчето, Филип и Лефтеров, като последният ми е под въпрос, защото лиже гъза на Въртиопашката, пък тя с Мамин-Сладък, пък него Михаелчето го харесва. Пълен леш. Незнам какво да кажа.
За Играта... Това игра ли е с тези топчета!? Пълна подигравка. Браво на Фифо. Пак ще кажа - яд ме е за Чакалчето. Продукцията го прецака и се изгаври с него.

П.с Относно Юлиан. И 10 сезона да има ИВ той ще се помни. Ние го гледахме финала 6 човека и пуснахме по 20 СМС за него-тоест 120. Толкова за на Тъпапер простотиите.
Играта с топчетата категорично подготвена за жени. Тънки женски пръсти за плетиво. Въпреки това Фифо беше номер 1 там, както и на захлупените детски играчки 🤘😎

# 77
Дяволо, благодарение на теб се загледах в зодиите. Ама аз много съзодийници козирози имам. Че и Фейгин и Жоро се мачват като съвместимост, както и Елица и Алекса. А Виктория и Генчо как им личи, че са лъвове - майко мила!
Само Джаферович ме учудва - биеше ми и тя на лъвица или скорпион.

# 78
В лайфа се шегуваха кой да стане Ергенът .. и за това кой бил свободен.
Споменаха само Лефтеров. Open Mouth Според Мирела, Фифо скоро ще бъде женен.. а Чакалов допълни, че на много сватби бил ходил през последния месец Grinning

# 79
В лайфа се шегуваха кой да стане Ергенът .. и за това кой бил свободен.
Споменаха само Лефтеров. Open Mouth Според Мирела, Фифо скоро ще бъде женен.. а Чакалов допълни, че на много сватби бил ходил през последния месец Grinning

Да не е хванал букета? Smile

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 23:54 от Cafelate

# 80
  • София
Честно казано не е като да не съм се възмущавала при очевидно нагласени игри (Паулина и Мартин си остава номер 1 такава), но не един път сме виждали, че и при огромно предимство, ако участникът е некадърен, пак ще отпадне - онзи Александър в сезон 2 срещу едната девойка от неговото племе например. Те и половината пъзел кажи речи и бяха наредили и тя все пак не се справи. Но и много често играта си е като цяло честна, но понеже е "любимец" загубилия значи е нагласена. Любопитно ми е (а и признавам, че с удоволствие бих гледала), ако в един момент Гого е срещу Филип на елиминационна?Тогава кой ще е бутаният от продукцията и кой ще е ощетен? А, не е невъзможно да се случи. Филип си е редовно номиниран, възможно е и Гого да стъпи на криво и/или да се самопредложи в някакъв момент.

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 23:05 от gg__

# 81
  • SF
В такава ситуация нужда от побутване ще има Филип. Гого си е нинджа и няма нужда да му нагласяват игрите.

# 82
  • София
Ако аз целя сеир, съответно рейтинг, ще прецакам Гого и ще оставя Филип. Около него има интрига. Гого е прекрасен атлет, но засега поне, е скучен откъм взаимоотношения.

Не ми се ще никой от двамата да отпада, освен ако не е финал.

# 83
В такава ситуация нужда от побутване ще има Филип. Гого си е нинджа и няма нужда да му нагласяват игрите.
Гого не сме го гледали на номинация още … кой знае какво ме готвят в такава ситуация ?! Simple Smile

# 84
Прегледах ИГ на Гого. Приятелите му в СА се сбогува с него, което значи, че скоро каза в Бг.

# 85
Като ви чета, имам чувството, че гледам различно предаване. Какви са тези лайфове, къде ги гледате/ И тези синхрони? Коментирате неща, които не съм и разбрала. Laughing

# 86
  • София
Като ви чета, имам чувството, че гледам различно предаване. Какви са тези лайфове, къде ги гледате/ И тези синхрони? Коментирате неща, които не съм и разбрала. Laughing
Лайфовете - в Instagram, обикновено участниците се събират онлайн след епизода. А синхроните са кадрите от всеки епизод, в които даден участник коментира случващото се в епизода - било то по време на битка (синхроните са заснети след нея), при избор на капитан или просто дадена ситуация в племето.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 00:15 от La Vikinga

# 87
Каквото и да стане в предаването с Гого, ако продължи в същия дух до финалната му битка, си е постлал добре за развитие на кариера като треньор по калистеника в България. Най-малкото. Харизматичен е, изключително отдаден на спорта и ще му се получат нещата. Само да не уплаши от фенките и да забегне пак при камилите Simple Smile

# 88
Благодаря, La Vikinga. А  тези лайфове как ги намирате в ИГ? Има ли ги на запис?

# 89
  • София
В повечето случаи ги има. Този, който пуска лайфа трябва да го запази след това.
Трябва да си направиш регистрация в Инстаграм (може да ползваш тази от Фейсбук)

Ето лайфовете от днес (в момента има още един, все още е 'На живо' с Мани, Фейгин, Илиян и Вальо от сезон 3):

Лайф - част 1 (Михаела, Чакала, Мирела)

Лайф - част 2 (Чакалов-Мирела-Михаела-Ралица)

Общи условия

Активация на акаунт