💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 649
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 765
  • Другата България
Ако не друго, то Евгения даде основание за много мемета, колажи и всякакви аналогии с фиксацията си по Филип.
Някои от тях са в десятката. Joy

# 766
Здравейте, включвам се с питанка за зодиите. Smile
В първия пост пише, че Мирела е Стрелец, но се е обозначила като Скорпион тук:

# 767
Гледах Чакалов при Гала. Показа приятелката си и тя фитнес маниячка ,от 1 година са заедно .С Алекса се нехаресват ,щото уж били приятели  а изгонил Гайтанов накрая .

# 768
  • София
Приятелката му е била шампион по карате киокушин, но заради контузия се е отказала и са се запознали във фитнеса. А я е поканил да гледат заедно Игри на волята сезон 3 и от там тръгнало всичко. 🙂

Много хубаво и стегнато мина интервюто му при Гала. И не спести нищо, каза си както си мисли нещата. Гала се опита да го хързулне защо така са направили коалиция срещу жените, а не по интерес и той контрира, че е било защита на вече сформирана срещу тях коалиция водена от Жени (която е любимка на Гала).

# 769
  • Другата България
Е, то само за двата фена на Женя в нета и за група съветски граждани коалиция на Женя НЯМА.
А има нагъл сексист - женомразец, с име Филип.
Всъщност, те са прави - няма коалиция, има пъзел, Жени си го каза сама, да не говорим и че си призна, че е тренирала в домашни условия.

Две снимки на Ралица СЛЕД предаването, от които аз меко казано съм разочарована. Може да съм старомодна, но това за мен не е красиво. Самата Ралица не изглежда красива, а е такова слънчево момиче....

И тук:

# 770
  • earth
Я, изтрили са ми репортажа за Гого. Що тъй без чувсвтво за хомор?
Сигурно заради “хОмора” ! 🤪💐
Да, очевидно, дотук им стига, да се присмиват на typos.

# 771
Много положен труд и много постоянство стои зад тялото на Ралица.
Уважавам целенасочените хора, независимо, че чисто като мъж далеч не ме привличат подобни тела.

# 772
  • София
И на Мирослава не показаха завръщането след втората и победа. Както преди това на Фифо след загубената капитанска битка.
Както и това на Виктория, когато се завърна от капитанската битка срещу Лефтеров и Георги. Не мисля, че е "лично" към някой от участниците, просто още един недостатък на продукцията.

# 773
  • Другата България
Уважавам целенасочените хора, независимо, че чисто като мъж далеч не ме привличат подобни тела.

Знам. И аз уважавам постоянството и целенасочените хора.
Просто на мен не ми харесва. Аз и при мъжете не харесвам такива тела.

# 774
Не знам защо форума предизвиква смущение при тези реалити “звезди”.
Голяма част от момичетата тук нито са омъжени, нито имат деца. Да не говорим, че според мен ще бием по визия участничките в предаването.
Тогава какво му е смущаващото, че Гого има фенки в този форум.

# 775
Да, наистина е перфектният момент при победа на Алекса да получи безсмъртие със сабите. Много възможен сценарий. Сигурно Раличка ще му трупне и още малко грошове за всеки случай.
Зори, мачкай довечера Grinning
Много възможен сценарий.
 Много ще се озори Зори с тия здрави момчета, а и продукцията се е погрижила да е игра подходяща за опонентите й. Намазаха й кънките продуцентите. Дано Зори ме опровергае. Стискам й палци.

# 776
  • София
Защото никога не са влизали и не знаят какво изпускат Wink
Много ясно, че сме топ, но ме съмнява тук да гъмжи от 20 годишни Wink

# 777
  • София
В Игрите, където няма тежки режими и истински лишения, изглежда страхотно.

# 778
И аз по-рано четох, че някой от участниците е казал, че Мирела е Скорпион. Тъй като съм Стрелец и мога да кажа, че жените Стрелци не са толкова кухи (не че се хваля 😃). Та дано Мирела не е Стрелец, че срам 😃

# 779
  • earth
Скорпион? По-скоро мечка.

Общи условия

Активация на акаунт