💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 739
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 140
Не харесвах Алекса до днес. Никаква агресия не видях в него и много добре им го рекна, па макар и малко грубо да звучеше за изнежени душички. Преди Алекса Супергероите бяха една разпасана команда, която се луташе по терена. Само един Гого имаха, който да компенсира донякъде. А Касим е абсолютно безполезен, да вземе да се позамисли малко, не може само да го дондуркат.

# 1 141
За Алекса мога само да кажа, че успя да мотивира сините. Взел е присърце тази роля и затова си следва линията. Касим не ми е само безполезен, но и нагъл. Вероятно приказва неща, които дразнят Алекса, но не ги чуваме - приема, че приносът му е колкото на другите и може би ги говори тези неща. Алекса му свива "перките" както си знае.
Евгения е отвратителна, но още по-отвратителна продукцията.

# 1 142
Като е безполезен Касим да го номинират и да си заминава, не му е никакъв Алекса, че да му дава тон в живота.

За мен да се подиграваш на някой пред милиони си е агресия.

Ей затова има толкова агресия и инциденти в ежедневието ни. Да си добър лидер не значи да мачкаш по-слабите.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 07:16 от araselia

# 1 143
Много жалко, че Валери излезе. Такъв елементарен пъзел...
Алекса беше прав, държа се точно като лидер, който държи на племето и дисциплината. Можеше и да си спести "полезните съвети" и да ги запази за себе си, но му пука за следващите победи на племето.
Касим е смешен Дечко, колко трябва да си "малък...", че да си сложиш в багажа за ИВ папионка... Илиян завижда и съска...

# 1 144
  • София
Колкото и да недодялан в приказките Алекса, след неговата поява сините живнаха. Преди това едва ли не бяха легнали да мрат на реката, все последни на битките. Така че им е от полза. А и надали все ги командори през цялото време, все пак е запазил добри отношения с неговите хора и след предаването.
Той работил ли е като треньор, направи се паралел с Юлиян, който, както знаем, е треньор на деца, явно си има професионална деформация? Simple Smile

Касим ми е най-безполезен и на мен, на пъзелите само се пречка, в друго не го бива също. Цецо все пак влезе в употреба два-три пъти. Но за да го номинират и махнат, трябва да загубят битка, а те се хвърлят за победа.

Надявам се промото пак да е подвеждащо и Цецо да е добре, няма нужда така да отпада.

# 1 145
Скрит текст:
Като е безполезен Касим да го номинират и да си заминава, не му е никакъв Алекса, че да му дава тон в живота.

Ей затова има толкова агресия и инциденти в ежедневието ни. Да си добър лидер не значи да мачкаш по-слабите.

Никой не се е подигравал на Касим, но е добре малко да го разтърсят. Като виждаш, че за нищо не ставаш поне малко усилия положи да си полезен.
Агресия има, щото днешната философия е да оставим децата да си правят каквото си искат, да се тръшкат за щяло и не щяло, а ние да им се услихваме мило, сакън да не нараним крехката им психика. Впоследствие, когато не стане на тяхното в живота, агресират.

# 1 146
Копирам един линк,който искрено ме разсмя сутринта.
Приликата с действителни лица и сутиации е случайна.
https://www.iwoman.bg/lubopitna/curious/vic-na-denja-kokoshka-i- … rjat-1824621.html

# 1 147
ИВ гледаме. Касим е поне пълнолетен. Номинират го като не става. Но не можеш да го “възпитаваш”. Да му диктуваш колко да яде, какво да облича. Този маниер е агресия, навлизане в личното пространство и е недопустим. Има разни начини хората да общуват, но този не е продуктивен, а насажда само страх и омраза. Да не говорим, че е нелеп- някой по гащи да ми обяснява как да живея?! Но като си спомня театрализирани те им реакции при идването на героя в резиденцията- може и да е режисирано. Иначе ще излезе, че са посерковци да го оставят да се вихри. И какъв капитан- на териториалната  битка Вики ги командваше. Касиме, може да не редиш пъзели, но не се оставяй да ти говорят така. Не е мъжко. Не казвам да се сбиеш. Само да кажеш: как се обличам не е твоя работа.

# 1 148
  • Другата България
Казах ли ви, че Алекса няма да вземе сабите? Simple Smile Бях сигурна просто.

Щеше да ги вземе със сигурност, просто не му ги предложиха.
Да,и аз така мисля.
Поне отказа вечерята.

# 1 149
# 1 150
Тук критиката не е как да се облича някой и дали има права да прави това или онова, а с какво си пълни времето, докато оцелява добре скрит зад гърбовете на момичетата, а в това време на терена отпадат истински претенденти. И е по-честно нещата да се казват в очите, а не зад гърба, както обича например да прави Илиянчо. А ако смяташе, че е подготвен, щеше да реагира. Касим не реагира, защото знае, че избутва някакси без никакви физически умения, ама и другите му избягаха нещо. Но не прави усилия да влезе в час, поне лекичка тренировка нещо, да хване Гого да му покаже някое упражнение примерно, а се размотава.

# 1 151
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На мен Алекса ми хареса като поведение/ отношение в миналата и тази битка. Не беше най-добър и първото място щеше да му се изплъзне ако продукцията не се изгаври така със Зори и варела. Зори е истинския победител, евала момиче. Бори се, не се отказа, не се предаде и им натри носовете, особено на Тупарев и ко.
За думите на Алекса съм съгласна с него. Момчето им каза какво разрушително въздействие може да има джънка над телата им. И защо да мълчи, битките са отборни, другите нали и те ще играят? Ако са разкапани като круши и загубят и Алекса ще го отнесе. За мен, на него му пука за отбора и иска отново да победят. Хайде стига с тези тънкообидности, не видях агресия и злоба, а право куме в очи. Касим е слаб играч и е в ИВ не на инстаграм парти или тик ток клипче. Моделчето е толкова злобничко и подмолничко, че няма накъде, дори Цецо го предпочитам пред тези двамата като коефициент на полезно действие. Дано всичко да е наред с него и да не е лошо контузен.

# 1 152

Аз пък много се ядосах, когато Веси се подиграваше на Зори, че е глупава на съвета на червените, а Генчо и Пух се кискаха до припадък зад гърба на момичето. Това за мен беше агресия, булизъм и т.н.
Но тогава почти нямаше възмутени.

# 1 153
Гого сам каза, че той иска да готви и че бил готвач. Това си е негово решение. Не виждам какво общо има Касим с това. Много е тенденциозно това отношение към Касим, Цецо с нищо не е по-различен.

едно е да готвиш и да ти е кеф, друго е никой нищо да не попипва. щото то не е само готвенето, а 100 други неща. сигурна съм, че Касим едни картофи не може да обели. за сметка на това има самочувствие, че е умен /хаха/ и че става за пъзелите /направо жалка работа/. иначе си е съвсем тенденциозно отношението, да.
Marabababy, да.

# 1 154
едно е да готвиш и да ти е кеф, друго е никой нищо да не попипва. щото то не е само готвенето, а 100 други неща. сигурна съм, че Касим едни картофи не може да обели. за сметка на това има самочувствие, че е умен /хаха/ и че става за пъзелите /направо жалка работа/. иначе си е съвсем тенденциозно отношението, да.
О, на Касим и през ума не му минава, че може да е длъжник с нещо на племето си. Съвсем по детски - аз съм си такъв, прекрасен и те всички ме обичат! Нищо няма да променям - екстра съм си!
При всички положения са им го турнали това слабо звено, за да се види и отношението им към него. Защото понякога се налага да се тегли и бута и някой слаб. И те си го теглят и бутат, с малко мърморене съпроводено...

Общи условия

Активация на акаунт