💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 739
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Напротив, всички разбрахме! Но не разбрахме защо това се отнасяше само за Касим. Нима Цецо бели картофи? Или е по-полезен на терен?  Или жените готвят?
Напада се най-уязвимия, защото е мъжкарско ли? Не харесвам никак Касим, но това не беше правилен подход. Да смачкаме още повече  лузъра.
Честно казано, не личи по коментарите всички да са разбрали. Коментирам само думите му като смисъл, извадени от контекста на това към кого са. За останалото принципно си права, но не знаем дали са помагали другите. Допускам, че може и да са, без да са го излъчили. Дадоха Виктория да прави баница.
Изобщо, ама изобщо не харесвам Алекса и да, грубо беше това, което каза, но явно толкова си може, дърварски му е подходът.

# 1 186
  • София
Относно отпадането на Валери. Видя се, че този човек няма грам логична мисъл и се мъчи супер много време да реши елементарен пъзел. Чак очаквам конспиративни теории как нарочно е отпаднал Joy Сериозно обаче, това си беше пълна излагация. Заслужаваше си елимианцията.

И за пореден път ми прави впечатление как продължават да не желаят да съобразят тежестите с теглото на участниците. Илина и Виктория, Фифо и Пух, сега се очакваше Зори да тегли наравно с Алекса и Валери, въпреки че 20-те кола са близо половината от теглото й. Абсолютно неравностойно поставени условия на битките.

Направо не мога да повярвам колко хора не са разбрали какво имаше предвид Алекса с това за преобличането на Касим. Може да се преоблича колкото си иска пъти, но това по никакъв начин не му пречи да измие малко съдове или да помогне с нещо в кухнята. Дори да не може да готви, едни картофи да обели, да нареже зеленчуци за ястие или салата все трябва да може. Не става все да нищоправиш - и на игрите, и след тях.

Аз изобщо не виждм връзката между преобличането и помагане, нито помня Алекса да е намеквал за такава. Какво е имал предвид, да, абсолютно не разбрах. Тотална идиотия беше цялото му изказване, и то защото напълни гащите когато разбра, че капитанската е елиминационна, и му беше зле като усети колко лесно може да си замине.

# 1 187
Айде Валерко при Гала.
Офффф Гала е зле. И да знаете Валерко не е влизал в никакви коалиции и това му е изиграли лошс услуг

# 1 188
Гого сам каза, че той иска да готви и че бил готвач. Това си е негово решение. Не виждам какво общо има Касим с това. Много е тенденциозно това отношение към Касим, Цецо с нищо не е по-различен.

едно е да готвиш и да ти е кеф, друго е никой нищо да не попипва. щото то не е само готвенето, а 100 други неща. сигурна съм, че Касим едни картофи не може да обели. за сметка на това има самочувствие, че е умен /хаха/ и че става за пъзелите /направо жалка работа/. иначе си е съвсем тенденциозно отношението, да.
Marabababy, да.

Като човек,който е бил болен от анорексия,мога да ти кажа че връзката с храната и нейното приготвяне е много особена - при мен лично готвенето е неприятно,навява ми асоциации с болестта и буди кофти емоции.

В този ред на мисли,ако Касим не се върти около печката в моите очи е разбираемо,пък и не сме в кулинарно предаване,все ще намери какво да яде,ако е гладен,при толкова храна едва ли седи и чака Гого да я прави специално.

Харесвам Гого като физика и сила,ама един път не си каза твърдо мнението по спорни въпроси,или мълчи или приглася на Алекса, това му носи минус в моя тефтер (не заради самия сърбин,и друг да беше пак така щях да мисля).

# 1 189
  • Варна
Много съм доволна, че Алекса спечели. Заслужена победа.

# 1 190
  • софия
И аз от тийм Алекса. Той просто рязко осъзна колко са напреднали в играта и че няма място за размотаване.  Единствените, които не го разбраха бяха Илиян и Касим, защо ли? Вижте реакцията на всички останали, да видяхте някой възмутен. Нарочно пуснах тази част още веднъж. Нищо лошо не виждам в държанието му този път. А за Касим кое е по добре, да се държат с него, като с малко дете или да го накарат да се замисли, че всъщност вече отдавна не е такова, а мъж. Не му правят услуга с това пазене и галене по кратунката. И изобщо не ставаше дума за буквализиране на това по колко пъти се преоблича. Кой разбрал,  разбрал. Даже и тук масово се възприема Касим, като тодлър. Ами, не е. Сега по някакъв начин е защитен, това е игра, телевизия. Ще дойде момент в реала в който ще трябва да порасте.

# 1 191
Голяма скука беше интервюто на Гала с Валери. Завършва право, показваха някакви кадри от Биг Брадър, решаваше задачи и не знаеше таблицата за умножение, кога е било, нямам представа.

# 1 192
  • Дубай
Голяма скука беше интервюто на Гала с Валери. Завършва право, показваха някакви кадри от Биг Брадър, решаваше задачи и не знаеше таблицата за умножение, кога е било, нямам представа.
Как така не знае таблицата,а учи право 🤣🤣🤣

# 1 193
Снощи пропуснах епизода и след като ви прочетох май нямам желание да си го пускам.
От една страна знам, че пъзелите са много важни, от друга обаче винаги ме хваща яд, когато някой се представя страхотно на арената и на финалната права му режат главата. Валери не ми беше от любимците, но е истински атлет и доколкото разбрах е пробвал почти всички спортове, жалко че отпадна така рано, но да кажем, че по този начин има равенство между двата лагера - Филип изгуби Чакалчето, а големият лагер изгуби Валери. А, иначе е интересна иронията, когато печелиш не знаеш какво губиш Grinning За едните два гласа изгубиха такъв играч.
Съжалявам, че Зори не е спечелила. Майка ми също гледа предаването и беше ядосана на Димо, че подсказал на Алекса.
Някой има ли линк под ръка за промото на новия епизод?

# 1 194
  • София
Подсказването на Димо всъщност беше за всички. Който иска можеше да се възползва. Валери не го направи, имам чувството, че не можеше да мисли в този момент, кое го блокира така незнам.

# 1 195
Валери си призна че е решавал пъзели само на телефона, което явно е било грешка.

# 1 196
Валери не е от най-интелигентните, то стана ясно, и не от снощи. Каквото ,такова, иначе не е лошо момчето.

Обаче Мирела голям рев реве Open Mouth, ще се обезводни. Много емоционално това момиче. То ще кажеш края на света /Валери е дошъл.
 Изобщо на жълтите много им падна гарда , да не пратят Алекса да ги "мотивира "  Joy Ще застане по гащи с гегата и ще сложи всеки на място: "Мирела-стига рИва, има и други риби в морето"; "како Жени -свий малко перките и вземи да побягаш, да си хубава на финала", "Фифо и Лефтеров - вий мъже ли сте или марули та да се давате на некви женки"

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 11:23 от araselia

# 1 197
Айде Валерко при Гала.
Офффф Гала е зле. И да знаете Валерко не е влизал в никакви коалиции и това му е изиграли лошс услуг
Не думай! Тя и Женя като излезе и отиде при Гала ще каже: Коалиция ли? Каква коалиция? Няма такова нещо.

# 1 198
Алекса вероятно копира своите треньори. Не съм спортувала, но съм чувала, че треньорите много много не си поплюват и се държат доста грубо и строго. И Алекса се взе за такъв и започна да раздава справедливост. Но в случая не се намира в спортна школа сред деца и не е редно да държи такъв тон. Не смятам, че такъв подход действа добре на всички. При Касим може да има точно обратен ефект. И какво - вместо да изкара най-доброто от него, той ще го панира още повече и ще го провали. Всички видяхме как действа напрежението при Касим.

# 1 199
Валери предварително беше решил, че не може. Не знам какъв юрист ще е. Ама то и за какво му е? Сравнете мозъка на Илиян и на Валери по реакция. Илиян ще ми е изборът за адвокат. Валери, бъди здрав и дано намериш себе си. Чудесен атлет!

Общи условия

Активация на акаунт