💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 739
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 215
Откъде знаем кой помага и кой не. Виждаме каквото ни показват. Ние си правим извод от невидяно- Илиян не помага…Може да е така, а може и да не е…Ако нехаресваш Касим го номинираш. Разговаряш с него, а не му набиваш канчето….

# 1 216
Не е казано да го гали с перце. Просто мисля, че всеки човек реагира по различен начин. Защо трябваше да спича играч, който в някакъв момент може да бъде полезен? Не виждам каква полза имаше като го унизи пред всички.
Защо смяташ, че е бил унизен? Аз пък ти казвам, че не е бил унизен. Цялата ситуация беше смешна. Сигурна съм, че Касим си е казал "Тоя пък на къв се прави" и му е влязло през едното ухо и му е излязло през другото.
Стигнала съм до мнението, че Касим е с много висока самооценка и много трудно можеш да му счупиш фасона. И чудесно се грижи за себе си.
Вие гледате на него покровителствено, което е унизително.

# 1 217
Касим си е безполезен, но никой не заслужава такова унижение. Това си е същата ситуация като Анка/Тъпанчев, само че в този случай няма и сексизъм за довършек на болезнено познатата картинка.

Дошъл гнусен и безработен мутрин в нашата държава да лежи на гърба на българско момиче и да се гаври с наши деца в национален ефир, а ние трябва да му ръкопляскаме, че току виж бил мотиватор или не знам си какво! Срамота! Cold Sweat

# 1 218
За Михаела пък какво да кажа? Да влезеш с такава визитка, а да бъдеш запомнен единствено като един от пуделите на Женя. Head Band
Моето разочарование за сезона!
Пишете я и нея към унизените и малтретираните. Не виждам каква е разликата с Касим. Женя е много по-голям хулиган и пипа много по-грубо. Очевидно е, че им е взела страха и гък не смеят да кажат.

# 1 219
Посредствен играч и агресор в предаването, лентяй и паразит в живота. Това е Алекса Hug

# 1 220
Касим си е безполезен, но никой не заслужава такова унижение. Това си е същата ситуация като Анка/Тъпанчев, само че в този случай няма и сексизъм за довършек на болезнено познатата картинка.

Дошъл гнусен и безработен мутрин в нашата държава да лежи на гърба на българско момиче и да се гаври с наши деца в национален ефир, а ние трябва да му ръкопляскаме, че току виж бил мотиватор или не знам си какво! Срамота! Cold Sweat

Писаниците ти са много по-агресивни от речта на Алекса.

# 1 221
Не знам, сигурно и аз щях да му се кефя ако гледах Игри на волята Сърбия, ако не слушах името му по 100 пъти на епизод и ако Димо и Ралица не го хвалеха всеки път с някакви неземни суперлативи все едно сме видели Буда, а то едно момиче го направи за смях във водата.
Абсолютно, като чуя името му и ми се повдига. Не стига ами и тук във всеки пост се споменава. Б.си, колко захар изяде за един ден, че крампира от захар Astonished и после даскал Пенчо, ти готви, ти лягай, само аз съм достоен за капитан.
Валерката що се предаде? Не искам да вярвам, че Онзи на който постоянно се споменава името, може да го нареди пръв, а Валери не може изобщо.

# 1 222
  • Дубай
За Михаела пък какво да кажа? Да влезеш с такава визитка, а да бъдеш запомнен единствено като един от пуделите на Женя. Head Band
Моето разочарование за сезона!
Пишете я и нея към унизените и малтретираните. Не виждам каква е разликата с Касим. Женя е много по-голям хулиган и пипа много по-грубо. Очевидно е, че им е взела страха и гък не смеят да кажат.
Да ти кажа според моите наблюдения, хора като Жени не подлежат на разговор ,да не говорим да водят диалог.Михаела се опита ,както видяхме  ,Женя веднага я контрира  и си извъртя задните части без да говори.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 12:09 от I.V

# 1 223
Щеше ми се вместо Велислава да беше отпаднал Касим и сега нея да гледаме в тази конфигурация. За мен тя е по-интересния персонаж от двамата. Хич не може да си мълчи, има дар слово и силно чувство за справедливот и щеше да бъде много интересно.

# 1 224
Евгения се наигра, както се казва в такива предавания. Не бих се изненадал с Мирела да са на елиминации в края на седмицата.

# 1 225

Българското момиче е допуснали мутрина да му лежи на гърба. Българското момиче орева предаването за сърбина и досади на цяла България. Българското момиче беше готово са предаде племето заради мутрата. На българското момиче само Алекса му е в акъла до степен, че като я видех в и вече знаехме рефрена. А сърбина даже и не се замисли кое са избере племето или пандата. Ми не е виновен този който яде баницата.
И не, не съм фен на Алекса

# 1 226
Касим когато и да отпадне, все ще е късно. Безполезно и неприятно човече. Мани 2. Но пък със самочувствие. А в този сезон той бие всички по некадърност, дори от Цецо има повече полза.
Алекса не ме кефи, мутрее и наглее и е доста посредствен като състезател. За него успех ще е да е в обединеното племе, но повече от това със собствени сили и без гръб от продукцията не може да постигне. Не съм го гледала вчера, не съм му слушала думите, но от разказаното тук не виждам кой знае каква драма. Не че Алекса е някакъв капацитет, но пък чудо голямо, че нахранил Касим. Сигурно всички негови съплеменници виждат, че Касим отдавна няма работа в игрите и е само бреме.

# 1 227
  • София
Откъде знаем кой помага и кой не. Виждаме каквото ни показват. Ние си правим извод от невидяно- Илиян не помага…Може да е така, а може и да не е…Ако нехаресваш Касим го номинираш. Разговаряш с него, а не му набиваш канчето….
Това е до мироглед, и Алекса, и част от зрителите, смятат, че това, че някой не е достатъчно добър в нещо или се справя по-зле от останалите, им дава право да се държат с него по този, а и вероятно по-по лош начин.

# 1 228
Поведението на Алекса си беше абсолютно проява на много слаба психика и паника. Толкова се стресна от собствената си посредственост, че реши как всички трябва да са ужасени. Само че това е игра и не мисля, че всички трябва и са длъжни да я приемат толкова насериозно. Дори напротив. Жени и Алекса толкова сериозно са я приели тая игра, че не могат да й се радват, да й се наслаждават.

Какъвто и да е Касим, човек е, избран е. Никого не е прецакал, никого не е нагрубил. Той е в това шоу и ако не ти харесва го номинираш, ще излети.  Да направиш коментар само за него пред всички, знаейки че половината от това племе за срещу него, след като си и заявил, че ще го номинираш - това не е приятелски, треньорски съвет, просто типична проява на безсилие пред собствената ти неспособност. За да се почувстваш силен, намираш си слаб за сравнение.

Аз на Жени за Фифо не се дразня, нямам никаква идея и защо всички толкова й се дразнят. Фифо от първото си стъпване в тва племе не ги брои за нищо тия жени, които са в уникална физическа форма и се показват абсолютно наравно в игрите. Ако не броим малоумните халки, никога не е имало момент, в който жените на това племе да са го забавили и все пак Фифо великомъченика пак обеснява как щял той да минава два пъти, говори в тяхно присъствие все едно ги няма.

Жени също не е виновна за Чакала - виновни са той и Фифо, че предпочетоха да си мерят егото с Алекса вместо да победят битка, в която имат тотално надмощие. Отношението й към Михаела и Ралица беше много зле. Не може да се изненадва, че хората, които е цанила за заколение се опитват да се спасят.

Валери си заслужи изгонването. Тоя пъзел, ако не можеш да решиш - нямаш място. Това е 4ти сезон, всички знаят че има пъзели и че често са решаващи.

# 1 229
Може ли някой да ми намери първата битка на резервите, когато ги избираха от племената ?
Защо ми се струва че този пъзел, на който Валери отпадна се беше падал вече на тях - т.е и Зори и сърбина са го редили ...

Общи условия

Активация на акаунт