💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 584
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 680
emiliq.nikolova88,
Елица от куба ли е паднала? Под въртележка май това имаш предвид, или торнадото? Аз си мисля, че е за куба де, ама да си питам. Ами не се учудвам, защото наложи много бързо, чак безрасъдно минаване. Май бе най-бърза от всички и то с разлика. Тя по едно време си срасна с куба. Та явно е паднала, но да, не го видяхме.
"Ралица" каза Гого във въпросните коментари. Ралица падна от куба и трябваше да се връщат и той обясняваше на някого защо трябва да се връща.

# 1 681
  • София
Мисля скоро да пусна анкета за най-комплексна жена този сезон, но под комплексност не гледайте само груба сила, а и издръжливост, баланс, ловкост, точност, плуване и пъзели. Същото ще пусна и за мъжете.
На моменти забелязвам, че на плуването не се отделя твърде много внимание, а всъщност за мен човек, който е бавен във водата не е комплексен ако ще каквото да е друго. Аз лично гледам на първо място именно плуването. Може би като бивш плувец си имам професионално изкривяване, но винаги се умилявам, защото добрите плувци са твърде малко и изобщо плуващите хора бих казал. Всеки, който е ходил на море (т.е. всички тук) мисля, че ще го потвърди.
Та този елемент се неглижира малко, защото обикновено е първи елемент/пост и обикновено после се наваксва от отбора. Ама ако сложим индивидуална битка между равностойни състезатели, а единия е по-добър плувец, то ще спечели именно по-добрия плувец, защото първо ще поведе с много и второ, техниката ще го предпази от умора, докато другия ще компенсира лошата си техника с повече груби махове и ще се умори много повече.

# 1 682
Ауу, Фифо още малко и чистак-бърсак гол на снимка очаквам да го видя. Само хобота още не е извадил. Joy
И не сте виждали еротичната фотосесия на Куков..... сал за единия г@л се е хванал Joy

# 1 683
Малко бъркате нещата. Все пак ние имаме треньори, които да слушаме, но е имало случаи треньора да го няма и тогава тренировката и провеждането ѝ се ръководи от капитана.

# 1 684
Лъвът дебне и е готов да скочи на чинията на Цецо 🤣

Ех, че ми е симпатичен този Алекса бе🤣
Малко тираничен ми идва 🤣, но понякога си трябва твърда ръка и шамар за отскок 🤣🤣🤣 Имам чувството, че всички освен Гого са нащрек, че във всеки един момент може да ги набие 🤣 
Малко е стресираща тази обстановка, но те наистина много са се отпуснали.
И все пак снощи след битката диктатора отпусна малко въжето и от гладиатор стана шеф Месар🤣🤣🤣

# 1 685
  • София
Мисля скоро да пусна анкета за най-комплексна жена този сезон, но под комплексност не гледайте само груба сила, а и издръжливост, баланс, ловкост, точност, плуване и пъзели.
Елица и Михаела за мен. Но голямото откритие и супер изненада е Мани! Тоз дребчо прави феноменални неща.
Кастът при жените е адски силен този сезон. Зори и Мирослава също се влагат и изпълняват без да се оплакват.

# 1 686
  • Пловдив
....
А над левия яйчник банкноти ли си е татуирал? ....

По скоро са карти за игра.

# 1 687
  • София
Алекса и неговия първи приятел --> морето... 😁😜
Преднината му пред Валери бе стабилна след дърпането на варела, а пред Зорница цяла вечност, НО борец във вода <-> тюлен на пясъка.

# 1 688
Илиян се справя с постовете си. Кога ги е забавил или не си е свършил работата?
Когато дърпаха дънера, пусна на Чакалов, но вече беше достатъчно протрит в ребрата. Тогава много хора изгубиха от опонентите си, включително и той. Но освен тази загуба, някакво друго забавяне или липса на шанс, не се сещам.

Колко е бил протрит само той си знае, но фактът е, че той сам призна пред племето си, че не е видял смисъл повече да се бори на тази игра и е спрял да играе. На съотборник, който когато му скимне играе и решава да се съхрани в случай, че може да отиде на номинация преди племенната още да е свършила, не може да се разчита. Другият такъв е Мирослава, която много не се разбра каква й е целта (да прави напук на Генчо ли) когато пречеше на пъзела в една от игрите. Такива действия са не само подли, но и убиват духа и мотивацията в останалите членове от племето. При всичките им кусури, и Алекса, и Генчо, като лидери знаят, че такива хора трябва да се гонят колкото е възможно по-бързо от племето.

# 1 689
друго си е да хапнеш пластмасова наденица леки преди битка когато предишния ден си говорил че ядеш тапотии. евала на татко смърф

# 1 690
оф, да, каква беше тази безумна реклама на леки. кой нормален еле па спортист ще се трови с подобни гадости?
джафката обаче като бивш плувец хич не се справя с плуването, направо се чудя какво прави в този формат.

# 1 691
Продуктово позициониране. Не вярвам въобще да са ги яли.

# 1 692
джафката обаче като бивш плувец хич не се справя с плуването, направо се чудя какво прави в този формат.

минали са години и килограми. килограмите не са минали а са дошли де ххъахаъ

# 1 693
Валери го видяхме на пъзелите, предполагам по същия начин ще се справи и Мирела. За другите можем само да гадаем за момента. Иска ми се да се завъртят и да видя и Ралица, Михаела на пъзелите. Предполагам на другите играчи не им се рискува , нали имат човек който горе- долу се справя. Simple Smile
По принцип в началото Ралица беше на пъзелите, заедно с Лефтеров и като че ли се справяше. Май имаше тук там, някой провал (не съм сигурна), но не знам защо не я слагат пак, примерно когато не се чувства ок да минава трасето.

# 1 694

минали са години и килограми. килограмите не са минали а са дошли де ххъахаъ

тя е на 32, не на 52 и отгоре.
като е в такава форма да си сЕди дОма и да си овиква мъжлето.
ясно, че леките са позициониране, ама много безумно изглеждаха.

Общи условия

Активация на акаунт