💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 570
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 710
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз, за настроение днес пак си пуснах ухажването на Цецо към Виктория под джанката. Милия никакъв го няма в игрите и е логично вече да си ходи, сините трябва сериозно да се прочистят. Но едно му признавам - няма равен в бруленето на джанки.
Звезда трябва да си ходи, полза от нея не виждам.

# 1 711
  • пустинен пъпеш
Значи имаме
Лефтеров и Фифо - голям шлем: куб+знаме+торнадо
Гого, Елица и Мани - голям шлем: торнадо+куб+знаме

[/quote]
Не е ли пропуснат и Георги от непобедимите,който мина първо през торнадото,сам на себе си предаде щафетата и продължи с куба и следващия етап(не запомних точно,но май стълбата)
😎

# 1 712
  • София
Андрей (победителя от миналия сезон) отново атакува Алекса, епизод 1234 🙄
btw: не следи редовно сезона, а има много въпроси към играта. Не е доволен от несправедливостите...
Любимци: Фифо, Гого и Валери

Вайс атакува жените в жълто!
бтв: Вайс, жълтия отбор бе известен и с факта, че три сезона подред чистеше жена след жена 😉

Между другото, пак за Вайс
Валери е бил неговия любиме и фаворит. Бе качил стори в което след края на битката на Валери, спира демонстративно, клати глава разочарован и обиден и казва:
''А беше добър сезон'' или ''А бяха добри игри''
нещо такова

Супер Гого
Да вземе да пусне един бранд с логото 😉

Наистина добър кадър
Епика!
😍😎

Мемета

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 16:19 от Diavolo

# 1 713
Хахаха за Вайс, аз Игрите почнах заради него да гледам, защото сме работили преди години, когато не правеше вафли и инфлуенсърство, а бачкаше в кол център.

Епизодите всички ги има в плейтуб и дейлимоушън, аз там си преглеждам ранните.

# 1 714
  • София
rududu,
Не, Жорката вече не го направи. Бях сигурен ама все пак проверих. Между неговото минаване с куба са Ели и Мира (той взима щафетата от Ели и я предава на Мира да завърши поста).

# 1 715
Гласувах за безстрашни, Елица и Мирослава ( колебая се за Звезди) и Касим за най-голямо разочарование заради заявката за пъзелите.

Никой не ме впечатли с визитката си в началото освен Мирослава и за сега я оправдава.

# 1 716

По-скоро, след като нарече продуктите на спонсора боклуци, го наденаха в негова престилка да чисти зацапания имидж.

Колко внимателно чете етикета за съставките и си мисли на ум това също няма да го ям. Laughing

# 1 717
  • Другата България
https://www.tiktok.com/@outcast_bg/video/7150905810296524038?is_ … 50905810296524038
Да се посмеем с Цветан, голЕм!

# 1 718
Продължавам да се забавлявам с Игрите. Мисля, че с нещо бяха обвили хватовете на торнадото, не че помогна много, пак останаха  без кожа минаващите го. Миналата година бяха голо желязо и заварки. Браво на момичетата този сезон! Heartbeat
Камерата показва Цецо, Вики и Касим как ръкопляскат на тяхната си петица. Това за мен са излишните звена в отбора. Цецо, Цецооо...смяната им дойде дюшеш.
Ето такива ситуации трябва да бъдат отиграни и обмислени от екипа. Грешната тактика си е за сметка на отбора. В игри където помощните материали могат да се повредят да има предвидени резервни. Гребло в лодката, брадви под масата, ситуацията с ключовете и други.
За Женя ще кажа, че на разпределянето се натисна да играе, даже някакъв пост бе избрала. Но и Рали каза, че се чувства готова да играе...и кой е отстъпил или са го побутнали да отстъпи не се разбра. Но в случая не е стояла резерва от мързел. От шест един трябавше да е аут.
Ххахаха, Генчо как го изигра, че видиш ли Зори го подценила.

Анкета:
Безстрашни ще се спасят.
Звезда и Елица номинирани.
Разочарования нямам, визитките са раздути и преувеличени.

# 1 719
# 1 720
По принцип в началото Ралица беше на пъзелите, заедно с Лефтеров и като че ли се справяше. Май имаше тук там, някой провал (не съм сигурна), но не знам защо не я слагат пак, примерно когато не се чувства ок да минава трасето.

Няма как да “хване ръка“ от Джаферова на пъзелите. Както е видно, този който реди, седи и чака. Не виждам как Голямата Госпожа ще се втурне по трасето и ще се издъни, при условие, че може да дреме достойно и да плюе по другите.
Ама то и това си е стратегия.

# 1 721
  • Буркина Фасо
По принцип в началото Ралица беше на пъзелите, заедно с Лефтеров и като че ли се справяше. Май имаше тук там, някой провал (не съм сигурна), но не знам защо не я слагат пак, примерно когато не се чувства ок да минава трасето.

Няма как да “хване ръка“ от Джаферова на пъзелите. Както е видно, този който реди, седи и чака. Не виждам как Голямата Госпожа ще се втурне по трасето и ще се издъни, при условие, че може да дреме достойно и да плюе по другите.
Ама то и това си е стратегия.
стратегия на статистика Smiley

# 1 722
  • София
Хахаха за Вайс, аз Игрите почнах заради него да гледам, защото сме работили преди години, когато не правеше вафли и инфлуенсърство, а бачкаше в кол център.

Епизодите всички ги има в плейтуб и дейлимоушън, аз там си преглеждам ранните.
mushama ще се окаже някой вътрешен агент. Следете нейните постове Grinning

# 1 723
Дяволче, предлагам на следващата тема тапета да е със някой от отбора на Непобедимите, само жълти и сини слагаш досега.
Скрит текст:
Или поне да не е на някой мъж!

# 1 724
Дяволче, предлагам на следващата тема тапета да е със някой от отбора на Непобедимите, само жълти и сини слагаш досега.
Скрит текст:
Или поне да не е на някой мъж!
Е айде сега. Що да не е мъж.  Джафи ли да сложи. Жена и половина.  Или Звезда. А може и ревлите. И двете заедно. Недей така. Гого го няма цяла седмица.

Общи условия

Активация на акаунт