💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 698
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 1 950
Не е виновен, разбира се, но трябва да е обективен, а не тънкообиден. Никой не го дискриминира, даже много дълго си мълчаха… два пъти падна от високо, на борбите също не показа сила, еми? И аз съм 156 и съм наясно, че не ми се получава в много неща, но не извъртам думите на хората🤨 просто Цецо е човек, който явно не е получавал достатъчно градивна критика и има излишно самочувствие без покритие..

Как ще спасят Цецо не виждам. Той пък щял да ги съсипе Joy
Но наистина не е виновен, че е роден висок и покрай това е тромав.
Алекса толкова тъпо говори с Мани и Фейгин. И уж не беше капитанството за 2та гласа...

# 1 951
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя па голям манипулатор Алекса, бе ще си гласуват за Цецо като искат.
И той се наема ще кажеш, че незаслужено е номиниран 🤦🏻♀

# 1 952
Мани защо си премълча, че заради нея паднаха на змейката и остави Гого да поеме вината?
Не падна ли Илиян на змейката, а не Мани?
Мони реши тя да командва и ги обърка.

# 1 953
  • София
Алекса защо не се предложи? Нали беше казал във връзка с Елица, че той би застанал преди другите на елиминации, къде се скри сега?
Е, ти не разбра ли досега, че той много обича да се изхвърля, да говори с високопарни фрази, но всичко е само вятър и мъгла. В действителност прави точно обратното на заявеното. Много противен в този епизод, много! Изнерви всички на макс по време на играта, сега пък се опитва да метне Мани, само и само да му остане сигурният глас Цецо, нищо, че е абсолютно безполезен като играч и в огромна тежест за племето.

# 1 954
Аз разбрах,че Алекса иска да убеди Фейгин и Мани да гласуват за Касим ,а той и Вики ще ги изпързалят и ще гласуват не за Цецо ,а за Илиян .И така ще запазят Цецо.Дано Мани не се хване на машинациите на Алекса.

# 1 955
По принцип много защитавам продукцията, но тук беше абсурдно грозно да пуснат 7 човека срещу петима, както и това с Касим да тегли с жените, ненужно отношение.

Исках да видя Виктория и Алекса да си викат на пъзела и да се сринат тотално.

# 1 956
Не е виновен, разбира се, но трябва да е обективен, а не тънкообиден. Никой не го дискриминира, даже много дълго си мълчаха… два пъти падна от високо, на борбите също не показа сила, еми? И аз съм 156 и съм наясно, че не ми се получава в много неща, но не извъртам думите на хората🤨 просто Цецо е човек, който явно не е получавал достатъчно градивна критика и има излишно самочувствие без покритие..

Как ще спасят Цецо не виждам. Той пък щял да ги съсипе Joy
Но наистина не е виновен, че е роден висок и покрай това е тромав.
Алекса толкова тъпо говори с Мани и Фейгин. И уж не беше капитанството за 2та гласа...
И аз съм със същия ръст и винаги съм се дразнила на коментари кой нисък, кой висок, кой грозен - това не зависи от човека. Иначе е факт, че Цецо е слаб играч. Явно Мани решила да не го обиди ще каже, че ръста му пречи, а той точно на това ще се засегне, понеже цял живот е слушал коментари какъв е "гигант".

# 1 957
Помня в началото как коминтираха от отбора, че Вики се е лепнала за Цецо, за да я пази, а реално тя го пази. Не че силен играч тя, но няма толкова големи дифицити и на жена срещу жена битка и тя е "груба сила".

Алекса е голям дразнител. Мислех си как Елица има късмет да я търпи, пък то...

# 1 958
Алекса защо не се предложи? Нали беше казал във връзка с Елица, че той би застанал преди другите на елиминации, къде се скри сега?

А, не внимаваш! Joy
Ще застане пред девойките! Нито Касим, нито Цецо носят поли, въпреки меките натури.

# 1 959
Ех,ако гласуването беше анонимно, щеше да е много по-интересно

# 1 960
  • Другата България
Аз имам две новини.
Първата е, че Филип не е номиниран и ще си почине, както и той сам отбеляза.
Втората е, че три дни няма да виждаме Евгения в състезанието.
А, имам и трета. Не можахме да видим дали Виктория е гледала по ТВ реденето на този пъзел в предишни формати, и дали щеше да се справи по-бързо от Джаферович. Вероятно не, защото все още няма деца, и не е имало къде да тренира. По-скоро, с кого.

# 1 961
И кое му е заслуженото на победата на Жълтите? Thinking
Бяха по-бързи във всеки един компонент на играта.
Защото бяха с двама души по-малко.
Факт, отчетен от мен. Това обаче не прави представянето на Жълтите в играта по-слабо.
Сините имаха шанс само ако Цветан и Касим не бяха на терен.
Заслужена победа на Жълтите тази вечер. Но постигната, защото Продукцията беше решила така. С това не умаловажавам представянето им на арената.

# 1 962
Алекса се опитва да ги манипулира. Утре ще видим какво ще стане....

Доста нескопосано обаче. Когато трябва да лъже и маже не му се отдава.

# 1 963
Връзката Алекса - Виктория, и това защо двамата ги няма никъде по общите снимки. Нея по-точно.
За Виктория във визитката казаха, че тренира в отбор в чужбина и според мен това е причината. Хората с ангажименти ги няма по тези сбирки. Както и тези, които не живеят в София.

# 1 964
На отборните игри прояви на капитан имаха Вики и Гого, много успешни при това, а Алекса или не се чуваше, или като се - не бе градивно.

Общи условия

Активация на акаунт