💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 698
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 010
Аз си мисля, че няма да е Цецо номиниран, вероятно се спасява на косъм.

# 2 011
  • Другата България
Merri_An, много точно мнение за Виктория и Илиян!
И на мен ми е мъчно за Цецо, защото се вижда, че не е от нахалните мъже, а тя направо си го подведе. На стопанството беше седнала в него, спяха в една стая, но резиденцията не може. Още повече, че той искаше да свали матрака на земята за да спи удобно, тя взе да извърта нещата и в синхроните да говори как било рано. Аз и преди епизода писах - липсва ѝ мъжко внимание и когато го получи гледа да се прави на много интересна, а това е толкова отблъскващо, че нямам думи. На мен като жена ми става неловко да я гледам. Ще ми е интересно да видя развитието ѝ в играта, доста силна коалиция стават с Алекса и Гого.

Не ми харесва, че излъчват съветите на следващия ден. По реакцията на Цветан явно ще е номиниран, едва ли толкова се е засегнал само заради гласове към него. Най-много три седмици го виждам още в игрите, ако приемем, че утре остава и стигне до фазата с две племена, то там очаквам да е пръв номиниран и да си ходи.
Аз не знам дали ще е номиниран, вероятно да, съдейки по реакцията му и аз така си мисля, но ако ще отпадат двама утре, както си мислех, за да ги докарат 6-6-6, или по-скоро 18 - за две племена, то наистина вероятно ще са Касим и Цецо. И Звезди, жената, която наистина е напълно безполезна, ама напълно, ще поостане поне още една /надявам се само една/ седмица. За Вики ще се радвам ако продължи напред и остане колкото се може по-дълго, опитвам се да гледам на нея като на играч, но ми е трудно точно в този случай да не смесвам с личното и човешкото. Просто защото Цветан е добродушко, ако беше някой грубиян като Алекса, или схемаджия като Илиян, или грубиян като Генчо /щото той понякога си е доста грубичък в епитетите към женското съсловие, което се приема за стратегия и откровеност/, разбираемо е - използвала го е, на война всичко е позволено. Но той е даже прекалено спокоен и търпи особено в последните епизоди отвратително отношение от страна на Миле Китич /сръбски певец, Алекса му е фен/, и въпреки това влачи, носи, тегли, вчера буквално щеше да се претрепе в стремежа си да докаже, че не е безполезен и да впечатли Виктория....и накрая - oh, shit! Дано поне си е струвало, в смисъл - съюзът им с Алекса да просъществува дълго и напоително.

# 2 012
Джаферович на летен лагер. В последно време грам зор не си дава. Все на хляба мекото, почти не се включва в игрите . Днес съвсем умишлено пусна, за да не си обели кожата на ръцете, грам усилие не направи
Така ще си я добутат до финала продукцията.
Фифо й изнесе сезона.Най-силният в племето изнася битките на гърба си и ги дотътря в Резиденцията или Стопнаството. Това, че тази седмица са на реката не го броя, то е от Кумова срама и те да кажат, че са минали от там. Повече няма да ги пуснат да мизерства, за това има редови участници, които не са имали късмета добър или лош, ще питаме Фифо, да са в един отбор с царицата-майка на кошера.
 На другите битки пак Фифо е основния играч. Ако бият добре, ако не си го пращат да им спасява за.ниците.  А госпожата все на най-леката позиция, или ще реди пъзел, или ще  ги наставлява, а другите ще минават трасето. Все на сухо под чадъра, другите кучета ги яли.
И така между капките ще иде на финал без да се е изразходила, без травми и контузии.
п.п. А днес арогантната й и цинична усмивка, когато водещия каза, че Фифо се спаси от битка, беше поредното наглее на продуценското протеже. Малките и хитри очички, а и цялото й същество тържествуваше от това в каква позиция е поставен Фифо. Да ги носи на гръб и да го пращат всеки път на битка за спасение.
п.п. Цецо вместо да се заканва да си събира багажа и да отлита, че е като окови за отбора им. Докога ще го носят на гръб г-н Гъливер, дори на жена му й стана неудобно. Ако гласуват за него е пътник. Няма в битка, в която може да оцелее

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 10:30 от sineva 1

# 2 013
Разбирам че това е елиминационна битка и всички трябва да играят задължително, но какво им пречеше да пуснат 5 човека по трасето и останалите двама да копат и да редят пъзела, така щеше да е най-справедливо.

Относно номинацийте утре,  може сравняваме Сървайвър с ИВ, при Сървайвър има доста повече шансове за стратегии и най-важното, ако предадеш някой той на 99% си отива (освен ако няма скрит идол без никой да знае), тук шансовете този човек да си тръгне е 25% (от 4 номинирани си тръгва 1), и ако остане можеш да забравиш този човек да ти се довери отново.

# 2 014
Аз пък не мисля, че Виктория е излъгала Цецо. Напротив! Той се “натиска“ така да се каже, но тя, ако искаше да го излъже, щеше да го пусне в стаята, щеше да му отвръща на лиготиите и мераците.
Тя хем се опитва да го запази като “гръб“ в отбора /в който нямаше друг, на който да разчита/, хем го държи на една ръка разстояние. Ако го беше отрязала кардинално, Цецо можеше да се обърне срещу нея като евентуална негова слабост.
А че Вики е досадна - спор няма. Но по-важно е какво прави на терена, респ. за племето.
Направи ми впечатление, че тя настояваше да ѝ говорят, докато беше на “тепиха“. За нас е досадно само да лае, но за нея това е мотивиращо. Така че явно има и друга гледна точка.

# 2 015
  • Другата България
Аз никъде не казвам, че го е “излъгала“.
За съвсем друго говоря. Няма да се повтарям, мисля, че смисълът е ясен.
Ръката на разстояние явно е тази на Касим, имам предвид като големина. Joy Тоест, нюню.
А трябваше да е именно с големината на Цецовата длан. Различни мерни единици....

# 2 016
... и различни гледни точки.

Но да, няма за какво да спорим. Това са само предположения. Истината я знаят само те. Ние спекулираме според собствените си разбирания.

# 2 017
Много правилно. А още по-голяма гавра ще е (и напълно в реда на нещата в това предаване с тези неадекватни продуценти), ако Филип отпадне преди Евгения. Такива хора като Евгения трябва да бъдат приземявани (в крайна сметка не е велик играч и топ стратег), а не бутани до финал.

Джаферович на летен лагер. В последно време грам зор не си дава. Все на хлюба мекото, почти не се включва в игрите . Днес съвсем умишлено пусна, за да не си обели кожата на ръцете, грам усилие не направи
Така ще си я добутат до финала продукцията.
Фифо й изнесе сезона.Най-силния в племето изнася битките на гърба си и ги дотътря в Резиденцията или Стопнаството. Това, че тази седмица са на реката не го броя, то е от Кумова срама и те да кажат, че са минали от там. Повече няма да ги пуснат да мизерства, за това има редови участници, които не са имали късмета добър или лош, ще питаме Фифо, да са в един отбор с царицата-майка на кошера.
 На другите битки пак Фифо е основния играч. Ако бият добре, ако не си го пращат да им спасява за.ниците.  А госпожата все на най-леката позиция, или ще реди пъзел, или ще  ги наставлява, а другите ще минават трасето. Все на сухо под чадъра, другите кучета ги яли.
И така между капките ще иде на финал без да се е изразходила, без травми и контузии.
п.п. А днес арогантната й и цинична усмивка, когато водещия каза, че Фифо се спаси от битка, беше поредното наглее на продуценското протеже. Малките и хитри очички, а и цялото й същество тържествуваше от това в каква позиция е поставен Фифо. Да ги носи на гръб и да го пращат всеки път на битка за спасение.
п.п. Цецо вместо да се заканва да си събира багажа и да отлита, че е като окови за отбора им. Докога ще го носят на гръб г-н Гъливер, дори на жена му й стана неудобно. Ако гласуват за него е пътник. Няма в битка, в която може да оцелее

# 2 018
  • София
Гледам мотивационните умения на Алекса продължават да дават плодове Joy Все повече хора му се дразнят, Цецо стигна до там да вика "млъкни" и да удря по конструкциите.

Номинацията на Генчо ме изненада наполовина, но приятно. От сините очаквам да са Касим и Цецо, така че утре които и да отпаднат, все ще ме зарадват. Генчо изпъква с умения в тая компания, но така и не можах да го харесам. Цецо е прекалено глуповат и просто няма място в играта на този етап. След номинацията се ядосва бетер Виктория след нейната. Евала на Мани, че ще се отстои, но кофти че предаде капитанството, за да осъзнае какъв е Алекса и за какво я ползват. Но може и да е било късмет и да запази Илиан от елиминация с този глупав ход.

# 2 019
  • Sunshine state
Алекса нищо кой знае какво не им е направил, просто с това "ляво" и "дясно", много се изложиха. Мани не беше в синхрон, Касим и той.. Абе тотал щета. Дано Каско д номиниран и си ходи тая седмица, че той е най-безполезен там и от него няма никаква файда.

# 2 020
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oт сините ,най-досаден и непотребен ми е Цецо. Вечно се излага в игрите, вечно не си преценява възможностите и дърпа отбора назад,дори без да го осъзнава. Само той бил на калориен дефицит..отравдания.
Да си ходи утре и по възможност с другия безполезен  - Кисим.

Алекса се опитва да изпързаля момичетата,обаче Мани не е като онази Мани. Няма да се върже на провокацията и съм сигурна,че ще си даде гласа за Цецо.

# 2 021
Касим и Алекса след спечелването на резиденцията.

Sweat Smile Sweat Smile

Пишете Алекса псувал на играта ,а забравяте Валери миналата седмица на номинационната как псуваше, чак Димо се бъзикна с него.

# 2 022
  • София
Скрит текст:
И кое му е заслуженото на победата на Жълтите? Thinking
Бяха по-бързи във всеки един компонент на играта.
Защото бяха с двама души по-малко.
Факт, отчетен от мен. Това обаче не прави представянето на Жълтите в играта по-слабо.
Сините имаха шанс само ако Цветан и Касим не бяха на терен.
Заслужена победа на Жълтите тази вечер. Но постигната, защото Продукцията беше решила така. С това не умаловажавам представянето им на арената.
Ако продукцията има пръст в нечия победа, за мен тя не е заслужена.
Практически в над 80% от игрите през сезона до момента Продукцията е оказвала влияние на изхода им. Да омаловажим всички победи ? Ето примери само от тази седмица - вчера с почти наредения пъзел, в понеделник с отношението към Ралица и Елица за едно и също ...
Прави ли победите на сините и червените ( частична победа, но все пак стопанство > река ) незаслужени?
Ама наистина ли могат да се сравнят тенденциозните предимства във всяка игра почти /мръснишките номера на тупарите/ с това нагло и очеизвадно "предимство" !? Това не беше предимство за жълтите, беше гилотина за сините!  
Ако целта беше да понамалят бройката им, начинът който използваха, директно обезсмисли принципа за състезание... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 07:20 от art deco

# 2 023
Справедливо решение на продукцията да даде битка за жълтите. А и все пак да не рискува готвения за финал Фифо. (леле тоя Фифо ако ми бутне на финал Гогича, и аз ще започна да плюя по продукцията)))
Ако Мани и сие се вържат на Алекса,  директно  я обявявам за един от най-глупавите играчи на всички сезони и спирам да и симпатизирам. Ще бутнат Илиян и Касим и после са те двете . Противната Виктория, е най-голямата схемаджийка там. Безполезна, груба , напрягаща и зла .
За жълтите Джеферович допринесе много за спасението им , първо със преднината която им даде и второ с бързото нареждане, не съм чела хейтърите , но сто процента са принизили заслугата и ( може би колът на Джеферович е подставено лице н а продукцията който я държи и дърпа...предполагам, и по странни неща чух ))
При червените всичко е както ми се иска . За мен Генчо явно саботира игрите -в стил ако не ме признавате зьа Господ , аз пък няма да играя . Много искаше да натрие носа на Елица на торнадото ,което е отказал в посл;едния момент- но изненада

# 2 024
  • София
Не мисля, че Цецо ще е номиниран, точно защото рекламата за утре внушава това. Явно ще успеят да изпързалят девойките за Илиян.

Общи условия

Активация на акаунт