💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 408
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 565
За мен Мани е по-голям стратег от Илиян, на гласуването за капитан си пролича. И това, което поне за мен го затвърждава е, че не се е похвалила в някой синхрон. За какво им е да си казват истинските намерения в синхроните като продукцията после ги изпортва. Миналата година постоянно го правеха и на съветите Ралица ги съсипваше. Аз разбирам да е нормална продукция, която оставя играта да си върви и не се меси, а то Тъпаревска работа.

Неделчо, вземи да включиш стопанина в някоя анимация, че голям смях пада с този човек. Trollface

# 2 566
Семира също мисля, че падна нарочно на една битка за спасение и се върна със грошове. Е...предложиха и торта тогава май Joy

# 2 567
На мен ми изглеждаше, че Ивайло се изкара, че го прави заради грошовете, но всъщност искаше да напусне игрите без да плаща неустойка. Главно мисля така, защото страшно много народ си би шута рязко тогава - Пламен, Дракона, Мая, може и да забравям още някой.

# 2 568
  • софия
Тази сутрин в 10 Мани ще спретнат лайф. Светата троица + гост. Ще разчепкат отминалата седмица.
 Кас обясни, че изобщо не е имало опит Звезди да го бави за да помага на Гената. Всички са се изчаквали и е било съвсем спортсменска игра. Също така са отрязали много мили думи между тримата след края на битката. Генчо каза, че си е поревал с тях. Било му е адски тъпо, че отстрелва точно тези хора. Това в кратце от снощния лайф на Кас, Генчо, Зори, Мани. За момент се включиха и стопанинът и жена му. Илиян пускаше тъпи коментари по време на лайфа, но не поиска да се влезе .Продължава да ръси злоба и това си е. Явно толкова си може.

# 2 569
  • София
Моля гласувайте във въпросника анкета на Сони за епизоди 13 и 14 🙂
Епизод 13 - жълти срещу сини - когато бяха завързани и връщането на знамето от жълтите
Епизод 14 - последния с Генчо и Касим

Епизод 31  (13-ти октомври)

Епизод 32  (14-ти октомври)

# 2 570
  • Sunshine state
Не мога и не мога да харесам леля Генка. Сори, ама не ми е приятен. Все ми беше тази кой ще отпадне днес. 🤷🏼♀
Големи драми в следващия епизод. Джафи един път й се наложи да играе "мъжката", че нали си изгони мъжете, и има лекар на терен. 🙄

# 2 571
  • София
Не съм съгласен, че от Генчо е тръгнал разкола в племето.
Генчо не искаше едно нещо да става. Елица да се събере с Алекса, защото това са сигурни 2 гласа. Няма трезвомислещ играч, който да би искал такова нещо в Сървайвър или ИВ.

Елица на няколко пъти каза, че племето не я интересува, интересува я Алекса. Поне 5 пъти го каза. Генчо не е имал нещо против да дойдат силни играчи в племето, но не и Алекса.
Когато дойде Веселина, Елица я нарочи за гонене, не Генчо. Когато Елица отиде на капитанска директно им каза, че ще вземе награда за себе си. А това, че се представя добре на терен е съвсем друго нещо, защото там говори и спортния хъс, злоба и чест. Няма да тръгне да се излага, тя все пак е била елитен спортист, да не е луда да тръгне да се излага как саботира или се пести в някакво Тъпаревско шоу. Така че това, че се е раздавала на терен не значи, че го е правила с мисъл за племето. По-скоро за себе си го правеше, но от това и племето печели.

Генчо не е страхливец, защото човека два пъти излиза на Арената без да се нервира и разиграва драми като много други хора през годините, а и в този сезон.
Даже първия път като капитан на отбора сам себе си предложи, за да се разберат с Куков мъжката, един на един.
Сега отиде за втори път на дуел. Човека изравнява Филип с два елиминационни дуела. Хора, това не е шега работа. Защото в ИВ играеш не само срещу противника, но и срещу късмета и продукцията. Не знаеш коя страна на монетата ще ти се падне. Всяко излизане на Арената в това шоу си е една рулетка. След като Мани победи Стоян, а Паулина победи Мартин, то няма смисъл да дискутираме дали е риск да излизаш често в подобни сблъсъци.

Според мен Звезделина не е искала да продължи повече (тя рева много, оплака се от силни болки, просто се пречупи според мен, достигна лимита си) и го е споделила с Генчо и за това той така охотно се е решил на този ход. А самият ход като такъв е ТОП. Поне от началото на сезона, друг толкова силен, неочакван ход не е имало. Аз като пусна Гената гилотината се шокирах. Ама съвсем сериозно. Дойде ми като гръм от ясно небе. Ето заради такива моменти си струва да се гледа риалити предаване. Както и днес когато Алекса разпери невярващо ръце по време на съвета, че Мани гласува за Цецо. Искаме ходове, надцаквания, различни стратегии + гладиаторски битки.

Какво имаме в момента при червените? Предалата се Звезди, Георги и Генчо. От другата страна имаме силно женско трио: Елица, Зорница и Мирослава. Капитанството е при тях. А и съвсем скоро предстои и старта на втората фаза. Нови хора, нови алианси. Ще трябват и грошове. Прецени, че риска си заслужава, защото опоненти са му Звезди и Касим. Пак си е риск, но добър риск, добре премерен. Сега с 200 гроша може да се спаси другата седмица или пък да купи допълнителни гласове, за да не са той и Георги на дуел. Иначе ако се бе върнал като победител в първия дуел какво печели? Следващата седмица пак ще е номиниран. Звезди я се върне, я не. По-скоро не.

# 2 572
  • София
Хареса ми днес играта, браво на Гената, браво и на Касим за представянето, раздаде се, но това не ми променя мнението за него относно играта му до тук.
За Гената и Звезделина - сигурна съм, че имаха уговорка. И за това той даде гласа си за нея (беше им ясно, че тя ще е мишена, така или иначе) съответно тя даде напълно празен глас за Георги. Ако тя не беше решила да си ходи, 100% щяха да опитат да обработят Георги и поне да опитат да посочат някоя от трите други девойки и да се  изправи Звезделина срещу нея.
За пускането в първата игра, според мен Гената пак щеше да постъпи така, дори и Цецо да беше паднал, а не Касим.

За анкетата гласувах за Зорница, Михаела, Мани и Мирослава. Искаше ми се и Фейгин да посоча, но пак не ми достигна 1 глас 😊

И последно за номинациите при сините - очакван вот и много смешни за мен изказвания от страна на Алекса. Особено това, че повече нямало да пази момичетата, а той кога изобщо ги е пазил, като те от неговото влизане не са били застрашени изобщо? Или той визираше собствените си заплахи, а и тези на Виктория, към Мани, че ако не гласува за него за капитан, я номинират? Което и щеше да стане, както се видя и днес, при 4 на 4 в коалициите, дори и с капитанския глас, отиват по 1 от коалиция.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 07:32 от gg__

# 2 573
[
Скрит текст:
b]АР Ю ТОКИНГ ТУ МИ???[/b]

Аааааааааааааааа

Няма ли някой да направи колаж с тези пози на Зори, че да се посмеем? Много са чести, почти във всеки епизод ги има.

# 2 574
А какво направи Алекса в подобна ситуация? Спазари си грошове, отстрани Гайтанов, остави си жена за номинации на битка

# 2 575
Защо не дадоха къде отиват грошовете на Касим? В начолото и той беше с торбичка. В края на играта я нямаше. Ако са у Генчо, както е редно, защо го спести ха и колко гроша има сега Леля Гена?

# 2 576
А какво направи Алекса в подобна ситуация? Спазари си грошове, отстрани Гайтанов, остави си жена за номинации на битка

С две думи същото като Леля , но той е гад мръсна и безчестна, а Леля е гений измислила топлата вода- не просто да я открие Joy

# 2 577
Гледах ЧакалКаста с Валери ,нищо интересно не се каза ,освен на въпроса ако Валери трябваше да си създаде племе от кои играчи щеше да е -той каза: Генчо,Георги и Гого .От жените Виктория,Жени ,Елица и Мани .

Гледайх и лайфа от оня ден на Лефтеров ,Чакалов ,Мирела ,Илиян,Мани ,Георги,Михаела -е той беше доста интересен .Личи си неприязънтта им на всички към Алекса по начина по който обсъждаха .Някой замълчаваха ,като стане дума за Алекса ,но Чакала го обсъждаше зле. Смееха се ,че битка между Пух и Алекса уж нямало да има ,или ако има ще е в някоя дискотека ,там да се бият.Михаела вика представяте ли си да има бой между Емил Каменов и Алекса и всички дружно казаха -О, Алекса няма никакъв шанс .За Мани и Илиян -връзка любовна нямат.15минути преди да свърши лайфа ,Чакалов каза че може да направи ЧакалКаст с някой от БГ мамите ,да хейтят яко в предаването му  и Лефтеров вика -те си ни хейтят и в сайта им ,но щяло да бъде готино и на живо да е и всички пак се смяха.

# 2 578
Защо не дадоха къде отиват грошовете на Касим? В начолото и той беше с торбичка. В края на играта я нямаше. Ако са у Генчо, както е редно, защо го спести ха и колко гроша има сега Леля Гена?
Касим няма грошове, защото не е печелил.
За мен Генчо постъпи мнооого хитро. Вижда че е почти сам в племето, наближава сливане и е наясно че грошове те ще си влязат в роля. Ами всеки с малко повече акъл ще гледа да се снабди с такива.

# 2 579
... преди да свърши лайфа ,Чакалов каза че може да направи ЧакалКаст с някой от БГ мамите ,да хейтят яко в предаването му  и Лефтеров вика -те си ни хейтят и в сайта им ,но щяло да бъде готино и на живо да е и всички пак се смяха.
Това да не си го пожелават, защото Бг мама са супер сила и тук се подвизават изключително интелигентни и красиви жени, срещу които не е хубаво да излизат. Wink

Скрит текст:

Еми, аз те попитах за близначката още когато започна епизода.
Не, че има някакво значение, просто исках да си сверя часовника.
Благодаря все пак.

Извинявай, Merri_An. Heart Имах да навасвам 30 стр коментари и то през мобилно устройство и незнам какво съм гледала, ама явно съм се объркала. . Heart

Общи условия

Активация на акаунт