💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 7 (09.10 - 16.10)

• 115 388
  • 2 943
  •   1
Отговори
# 2 595
Взе 100 гроша. И?
Айде обратно в племето да го номинират пак. За тези лелеяни 100 гроша могат да му предложат шампоан и в допълнение парче вкусна, ароматна, топла пица.

Най-добре да му предложат вечеря на свещи с Куков, за да оцени истинската стойност на стоте гроша, който спечели чрез "гениалната стратегическа саможертва".

Иначе мен леля Гена не ме дразни. Интересен и цветен образ ми е, който развива действието и образите около себе си. Това, което ме дразни, е подкрепата за модела "леля Гена" тук и в реалния живот. Това ми говори за сериозен морален дефицит и наченки на стокхолмски синдром в едно болно общество, където двумисъл по Оруелски е придобил статута на втори официален език, така че интригантството да се нарича стратегия, двуличието да се нарича чест, мишкарството да се нарича мъжкарство, селският тарикатлък да се нарича интелигентност....

# 2 596
Каквото и да си говорим, за мен, от тези четиримата номинирани вчера, Генчо е интересният играч. От него има още какво да видим. В много добра физическа форма, прави си някакви стратегии и размествания, умее да манипулира. Какво още щяхме да видим от Звезди и Касим - да ги номинират другата седмица. И не мисля, че Генчо спечели с помощта на Звезди. Може би тя му демонстрира подкрепа, но Касим не можа да мине през въжетата изобщо.

# 2 597
Защо не дадоха къде отиват грошовете на Касим? В начолото и той беше с торбичка. В края на играта я нямаше. Ако са у Генчо, както е редно, защо го спести ха и колко гроша има сега Леля Гена?
Касим няма грошове, защото не е печелил.
За мен Генчо постъпи мнооого хитро. Вижда че е почти сам в племето, наближава сливане и е наясно че грошове те ще си влязат в роля. Ами всеки с малко повече акъл ще гледа да се снабди с такива.
Аз също нямам спомен да е печелил, но сякаш му висеше торбичка на колана. Възможно е да е било друго. Благодаря.

# 2 598
Не знам едно предаване ли гледаме?
Звезди си каза, че не й се стои повече. И напълно естествено помогна колкото можа на Генчо. Нито той я е отвял, нито я е използвал. Договорка между съмишленици.
Блестящ ход на Генчо, осъществен отлично.
+100. На Звезди не й се седеше вече, виждаше се. След като е избрала да подкрепи своя близък човек, Генчо е абсолютно в правото си да се възползва. Единствено ми стана неприятно, че по едно време сякаш тя умишлено пречеше на Касим; по- достойно беше да се откаже. Генчо е дошъл за играта, за победата докъдето може. Да се остави на Елица и Алекса да съберат 1000 гроша и да го разкатават както искат в общо племе ако попаднат нататък ли? Играе стратегически- обосновано, това не е мръсна игра,  такъв тип играчи ми допадат.

# 2 599
И от друга страна не се знае в действителност имат ли уговорка двамата. Генчо и Звезда.
Генчо също не вярвам да знае действително колко е зле Цецо и колко не го харесваме. Или стратегически, че е подлога на Алекса. Може би, ако знаеше детайли, не би му простил.

# 2 600
Значи в първата битка исках Генчо да спечели , дори му давам веднага 100 гроша (тва нещо като турска лира ли е ..имам от лятото) . Но цял сезон да се бориш срещу това двама души ЕВЕНТУАЛНО да се сговорят и играят съвместно, когато явно си проличава , че ти го правиш през цялото време и с Аспарух и със Звезда , но викайки силно по опонента и сочейки него с подобни обвинения (понеже само в неговите уста се въртят предателсво , разцепление, убийство на племето и други бла бла ) Но който иска , да го слуша и да вярва, който има очи ,гледа и вярва на тях .

# 2 601
Единствено ми стана неприятно, че по едно време сякаш тя умишлено пречеше на Касим;
  Не е сякаш, ами го правеше - метна дъски по Касим, това не е ли мръсна игра, в полза на Генчо. И една лъжица катран в кацата с мед е достатъчна.
  Иначе има наглостта да говори днес за чест и достойнство 😳
А, и решила да даде път на младите и силните, явно на 30 години е престаряла, ама че оправдания и замазки извади 😂

# 2 602
  • SF
Каквото и да си говорим, за мен, от тези четиримата номинирани вчера, Генчо е интересният играч. От него има още какво да видим. В много добра физическа форма, прави си някакви стратегии и размествания, умее да манипулира. Какво още щяхме да видим от Звезди и Касим - да ги номинират другата седмица. И не мисля, че Генчо спечели с помощта на Звезди. Може би тя му демонстрира подкрепа, но Касим не можа да мине през въжетата изобщо.

Да, нека седи Генчо вътре за целите на шоуто. Сезонът е доста интересен именно заради каста и целия набор от качества, които всички участници показват.
Но начинът, по който остана, на мене не ми харесва. Точно както и Цветан остана - уж победител, но от тримата, е победил само двамата. Личеше си, че Цветан, Касим, Генчо и Звезди с еднакво тегло на гилотината, нямат  "равен шанс", а в добавка и това, което Димо сипваше допълнително на стисналия очи Касим...
Всяко шоу си има нужда от фрийкове. Понякога Димо и Ралица играят тази роля, понякога участниците им я отнемат.

На Генчо мускулите са му наред. Претенциите му не са в синхрон с това, което всъщност показва.

# 2 603
И това да вкарат двама души, които са гаджета, е грешка на продукцията. И аз бих се борила срещу тях. Още повече, че и двамата са професионални спортисти с високи постижения. Много ясно, че ако се съберат в едно племе, ще настане някаква семейна диктатура и ще мачкат наред. Ще има предрешен край на игрите. И, не мога да кажа, че съм фен на Гената, доста съм го критикувала, но той прави игрите по-интересни. Алекса не интригантства по-малко, между другото. Ако имаше случай, щеше да изиграе нещата по същия начин.

# 2 604
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Генчо, за разлика от доста от участиниците, има доста добра себеоценкаи си преценява качествата. Да излезе срещу Касим и Звезди беше най-малко рисковият вариант с най-много позитиви за него.

Гената го харесвам още в началото. Мислих,че ще е въздух под налягане и глупав човек,но той играе играта умно и стратегически.Има добър поглед и коментарите му са резонни.
Сбърка,че не пожела да вземе Алекса в племето(щяха да са толкова силни,че дори нямаше да им се налага да ходят на елиминации... в случай,че си помисли,че Алекса и Елица ще го подгонят) и след като Пух излезе,коалицията му се разпадна.
Наистина добър ход да играе за жълтици и срещу 2 слаби опоненти. Риск има наистина,но той го пое и спечели.
Заслужава да стигне етап "всеки за всеки".

Джаферович да се пребива ако иска.Толкова опротивя на хората и мен включително,че не може да събуди никакви симпатии у мен.

# 2 605
Единствено ми стана неприятно, че по едно време сякаш тя умишлено пречеше на Касим;
  Не е сякаш, ами го правеше - метна дъски по Касим, това не е ли мръсна игра, в полза на Генчо. И една лъжица катран в кацата с мед е достатъчна.
  Иначе има наглостта да говори днес за чест и достойнство 😳
А, и решила да даде път на младите и силните, явно на 30 години е престаряла, ама че оправдания и замазки извади 😂

Това е така, но това е постъпка, ако е преднамерена на Звезделина, не на Генчо.

Не разбирам и коментарите, които смятат, че Генчо едва ли не трябва да е бил по- чил относно влизане на Алекса в племето, в което е той.
Някаква ще ти говори денонощно за приятеля си, сигурно само докато е в тоалетната не го чуваш това име, ще започне да оплита 1,2 играчи около Алексомантрата, и ти ще си ок да влезне такъв индивид и да имаш 3-4 гласа срещу себе си? Това е Игри на волята, а не добрият самарянин, щеше да е тотален глупак Генчо, ако се беше навил на тия номера. Още повече, че като играч смятам, че е по- добър от Алекса, щеше да е жалко да отпадне от подобен вид обстрел колективен.

# 2 606
Най-сетне наваксах с епизодите.
Страхотно представяне на Касим снощи! Излезе с достойнство, за разлика от Звездилина, която определено е имала договорка с Генчо още преди първата битка. Искала е да излезе,  но начинът, по който го направи, я постави в дъното на всички играчи през този сезон.  Очевидно сблъсъкът с реалността извън балончето не и понесе.
Гената не харесвам от ден първи. Егоцентричен тарикат с ограничен мироглед. Нека не бъркаме хитростта с интелигентността, защото Генчо не притежава такава.
Колкото до Лефтеров и бгмамма аудиторията- съмнявам се да чете тук, Чакалов им снася всичко на повечето. Последният е яхнал вълната на моментната известност, но нека не забравя,  че вълната има кратък живот. А като си си дал д..то назаем, ще търпиш хейт. Ако егото им трудно понася това, си е техен проблем. Твърде зелени са, за да извлекат нещо за себе си от критиките на някакви тьотки.
Чакалов трудно ще намери тук желаещи за участие на живо. Сериалите се гледат от дивана и задължително с пуканки. 😏

# 2 607
Стара се Касим, но не можа ни веднъж да мине по моста.
Колкото й да са му пречели, той там се запъна.

# 2 608
Не харесвам Генчо от първата седмица, но не мога да не призная, че е най-големият манипулатор и кукловод на сезона, освен това е доволно егоцентричен. Само маман го бие в последното, но като манипулатор може да му диша прахта. Маман по никакъв начин не е силна в социалната игра, само факта,че е човек на продукцията я задържа досега във формата. Инатлива, отмъстителна и с непреодолимо желания да се налага и доминира, не може да изслушва другите, не търпи различно от нейното мнение. Няма какво да се лъжем в Сървавър оцеляваше, защото беше младо пищно момиче, което се харесваше на мъжката част. Напредваше не с интелект и социални умения, а с външност и младост. Сега в този си външен вид и с този груб и злоблив характер не би изкласила в Сървайвър и седмица.
За Генчо:
 Много ми е интересен, като персонаж. Той е точно от хората, които въобще не харесвам в живота. Човек умеещ да внуши на другите да правят неща, които са в техен ущърб и в негова полза. Кратка ретроспекция на представянето му. Първата седмица в един синхрон каза, че не иска да става капитан, защото да си първи капитан може да донесе само негативи и че ще предложи Куков, което и направи. Бързо е преценил, че другите двама мъже са малчовци по на 20 години и лесно ще ги върти на пръста си, а само Куков силово и интелектуално може да му е конкуренция за лидерството в отбора. Смятам, че умишлено саботира капитанството му.В битката за територии имаше, ако не бъркам  гребане, а той като гребец не даваше съвети дори напротив трябвало капитана да поеме отговорност. Самият той като гребеше  не се влагаше, защото не изпъкваше пред другите предвид, че е професионален гребец. Качи Куков на пангара, дразнеше го, провокираше, а Куков е лабилен лесно пали. Накратко освободи се от него, което беше в негов плюс, но в ущърб на отбора да загуби силен играч.
Третата седмица мисля, когато Георги беше капитан пусна реплика от рода "трябва Георги, като капитан да иде на елиминации, да отиде силен играч и да се върне, за да не загубим човек, ако той не иска аз ще се жертвам." Георги отначало се дърпаше, ама накрая беше изманипулиран и "се жертва".
После с Пух нещата бяха същите. Пух, че се беше изложил на битката е ясно, но явно Генчо макар да са другарчета го подтикна да отиде да елиминация и дори гласува за него. И намаза ските на Пух.
Появата на Веска му дойде дюшеш, а глупавата реакция на Елица беше добре дошла за него. Веднага дръпна устата леля в неговата коалиция.
За Звезда какво да кажа, кукла на конци. Правеше каквото й нареди, беше марионетка без собствена мисъл, която каканиже безспир по зададените й от него параметри.
Генчо падна умишлено вместо да бие и да даде шанс на най-близкия си човек да се бори за оставане в играта и то с двама доста слаби мъже - Цецо и Касим, заради едни грошове.Imp Пълен егоцентризъм, грам не му пука за племето, за Звезда, която само дето не целува земята под него. Но какво прави марионетката, вместо да се разсърди му помага да бие Касим. Не тъпо, направо вдлъбнато.
Голям е Генчо, голям манипулатор.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 16:27 от sineva 1

# 2 609
Аз също оценявам Генчо като играч. Не ми е симпатичен, но му признавам качествата. Да, играе добре, но...играе. Тук думите за чест и достойнство умират. Това не ми харесва. Значи той може да нарочи играч за гонене и другите се съгласяват щото са племе/всеки със своите ппричини естествено/, но когато Елица нарочи Веси-край, не става, тя е бла ,бла, бла. Значи, Гената изгони силен играч, защото му е дразнител и остави слаб, защото го хвана страх от ЕВЕНТУАЛНА коалиция. Тук не мислеше за племето, гледаше собствения си интерес. Няма лошо, сигурно и аз щях да постъпя така, но ... без всичките думи за чест, достойнсто,  племе и т.н.  Факт е, че с Алекса племето щеше да стане по-силно, а дали щяха да се съюзат срещу него....спорен въпрос. Можеше брилянтно да подкрепи Елица и после да играе с двамата. Да не говорим, че може би и до номинации нямаше да стигат, това в сферите на предположенията разбира се. Та, Генчо играе добре, но думите му не са обективни изобщо.

Гледам да оценявам обективно всички играчи. В моята класация например на база игри и Елица, и Генчо са ми в плюса. Но не харесвам двойните стандарти и за това не съм ок с думите на Генчо.

Дяволче, ти сам каза-спортна злоба. Къде видя Генчо женска злоба? Единствената такава беше при Веселина и Звездата-така ги виждам нещата.

sineva 1 Писали сме заедно, но си успяла да предадеш много добре нещата

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 12:06 от Lafusko

Общи условия

Активация на акаунт