Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VI тема

• 136 415
  • 1 403
  •   1
Отговори
# 1 080
Ау, ужас.
Тези МБМ и Европът трябва да фалират. Отвратително обслужване. Не могат да стъпят и на малкия пръст на Еконт и Спиди.

Офисите на тези МБМ са толкова малко, че ако не си на адрес, я пращат на майната си в Дружба в някакъв склад..
Няма да поръчвам до домашен адрес явно щом са тези куриери.
Нямат и предварително смс известяване, звънят като са на вратата.
Ужас, ужас, добре че ми каза.

# 1 081
Ау, ужас.
Тези МБМ и Европът трябва да фалират. Отвратително обслужване. Не могат да стъпят и на малкия пръст на Еконт и Спиди.

Офисите на тези МБМ са толкова малко, че ако не си на адрес, я пращат на майната си в Дружба в някакъв склад..
Няма да поръчвам до домашен адрес явно щом са тези куриери.
Нямат и предварително смс известяване, звънят като са на вратата.
Ужас, ужас, добре че ми каза.

Да, може би до техен офис не е добре, но при пускането на поръчката с доставка (не до магазин), може да се избира пункт за доставка само с офисите на Спиди. Явно ползват услугите на въпросния куриер за поръчки до домашен адрес. Аз съм доволна, две поръчки ми пристигнаха много бързо този път, въпреки разпродажбата. Nerd

# 1 082
Да, аз това исках да напиша, но не съм обяснила добре.
  Поръчвам до домашен адрес, но хипотетично ме няма.
Пратката ще се пренасочи до техен офис (а те са на страшно неудобни места).

# 1 083
На мен Спиди ми достави поръчката до вкъщи.

# 1 084
  • Някъде там
Поръчах си този комплект днес.
Единствено ме притеснява, че съм 156 см и ще трябва долнището да се скъси.

# 1 085
  • София
Оставям си това костюмче.

Върнах много, чакам още.

# 1 086
Елечето го открих, но полата не успях. Може ли номер или линк?

# 1 087
  • Вестерос
Аз дебна едно сако изчерпано, влюбих се в него, водещата по нова в сутрешния блок в неделя беше с него- бежово на метални точки, все едно камъни. През нощта установих, че се появяват бройки. Онази вечер имаше Л, снощи С. много се чудех на Л, но реших, че ще ми е тясно и ще чакам ХЛ за всеки случай.

Може ли линк?
Да, ето
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D1%8A%D1%81-%D0%B1%D0%BB%D0%B5 … =red_social_movil

# 1 088
Споделете със снимка, какви успешни находки сте закупили от сегашното намаление?

# 1 089
# 1 090
  • София
Елечето го открих, но полата не успях. Може ли номер или линк?
3067 505
Как се дава линк от телефон?

# 1 091
Благодаря, но и с този номер излиза само горната част. Явно полата е свършила.

# 1 092
Като отвориш продукта  горе в дясно на екрана имаш бутон за споделяне.

След като се избере при мен се появяват няколко опции за споделяне. Излизат директно контакти, на които да го споделя и под тях има опция за копиране на линка

И да не е спам чакам няколко неща пуснати до магазин. Видях, че вече има и размерите на дрехите, но след като поръчах. И естествено от 4 неща 2 или 3 няма да станат. Но като дойдат ще видим.

# 1 093
  • София
https://www.zara.com/BG/bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D1%8A … =red_social_movil

Справих се,но с препращане във Вайбър.
На мен ми излиза така и под тези опции няма линкове.
Скрит текст:

Тази есен и зима Зара имат слаби колекции за мое щастие, защото съм затрупана от дрехи.
Оставям тези дрехи за сега.

Мъжко топ яке

Чакам и много бижута.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 10:24 от stefina

# 1 094
Дългата рокля и аз я взех, ама XS и според размерите в сайта няма да стане, та ще я следя за М. Може ли да споделиш мнение за нея ?

Общи условия

Активация на акаунт