Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VI тема

• 136 392
  • 1 403
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Роклята е памучна приятна материя.Нося С размер и взех С размер, но ми се струва,че ми е малко голяма, затова ще поръчам и ХС.

# 1 096
  • Варна
Аз успях да грабна ето този ленен елек С. Сега се опитвам да си хвана и С от панталона, засега без успех.

Поръчах си и плетено палто-жилетка.

Боти от велур. Страхотни са!

Опитвам се и това палто да поръчам, но все не успявам в ХС размер.

# 1 097
  • София
Lady April, може ли линк към панталона, моля?

# 1 098
  • София
Днес от Сердика мол взех това
Яке естествена кожа-90лв.

Топ мъжки дънки

# 1 099
  • Варна
Lady April, може ли линк към панталона, моля?

Заповядай Simple Smile

# 1 100
Аз успях да грабна ето този ленен елек С. Сега се опитвам да си хвана и С от панталона, засега без успех.

Може ли линк към палтото?

# 1 101
Здравейте, търся този блейзър в L (или XL) размер. Пише че е изчерпано отвсякъде Sad  Дали сте го срещали някъде или на някоя дама да не му е паснал и да иска да се раздели?

# 1 102
Здравейте, търся този блейзър в L (или XL) размер. Пише че е изчерпано отвсякъде Sad  Дали сте го срещали някъде или на някоя дама да не му е паснал и да иска да се раздели?

Този блейзър вчера го мерих в Парадайс, имаше само две С-ки. Като жилетка е, проблемът е, че платът вече беше почнал да се завалва и да образува топченца, затова и се отказах да го взема. Иначе стои добре и цветът е хубав, стига малко под талията.

# 1 103
Здравейте момичета, моля ви ако някой има телефон на zara в Plovdiv plaza да помогне - този, който е официално обявен е насочен към автоматично меню без възможност за връзка. Проблемът ми е, че от София ми съдействаха да оставят на касата едни боти, за да ги вземе куриер с услугата на Еконт, но трябва да се чуя с тях за да им кажа, че може да мине и утре сутринта и да ги помоля за разбиране, че вече платих в Еконт.

Или ако някой от Пловдив има път до този магазин и може да помогне. С удоволствие бих върнала услугата за обект в София Simple Smile

# 1 104

Може ли линк към палтото?

Палтото го видях вчера в магазина в Парадайс, имаше поне два размера.

# 1 105
  • София
Здравейте,
Вчера получих ето този пуловер
Ами...какво да Ви кажа, много тънък и доста уголемен. Добре че поръчах XS/S. Сигурно ще си го оставя, иначе е ефектен и много мек.
Интересува ме, някой дали е поръчал и получил този панталон, че много се двоумя за дължината. Айде размерите горе долу пише нищо, но за дължина нищо.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB% … html?v1=308695669

# 1 106
Аз пак доволна Blush
Получих това кожено якенце:

https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BE- … html?v1=278845183
Късичко е, вероятно тийнката ще намаже.

и тази рокля:

https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B2%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD% … html?v1=295091556

За парите си са чудесни.
И малко се спирам, че прекалих с покупките покрай празниците и намаленията.

# 1 107
  • софия
Аз на това намаление се оливам. За сметка на предишното. Леко започвам да изпускам нишката кое ще връщам. Днес ме хвана срам и пуснах 2 чифта обувки на половина, че само на него нищо не съм поръчала.

# 1 108
  • Бургас/Пз
Неща, които поръчах в петък миналата седмица, днес са ги намалили. Поръчах ги на ново Simple Smile
Поръчах и коженото яке, дано да ми хареса. И една копринена рокля, на която й се чудя от няколко дни, на днес я намалиха още и реших да я видя.

# 1 109
  • София
Коженото яке отговаря ли си на номера, който обикновено носите? Чакам С, но ако трябва да поръчам около него.

Общи условия

Активация на акаунт