Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VI тема

• 136 398
  • 1 403
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Бургас/Пз
Второто чакам , размер С, ама сега като те чета, направо да поръчвам ХС , обаче пък ми се струва , че ще ми е много късо. А и аз хич не обичам кожените якета да са ми точно, а да са една идея по-свободни.
Аса, имаш ли го облечена на теб втория модел с ластика. Ще съм благодарна за снимка на ЛС

# 1 126
  • София
Отдъхнах си. За пръв път кожено яке грам да не ми харесва! Това намаление на Зара прескачам смело! Нищо не ме грабна! Това, което ме беше грабнало, го грабнаха други! Satisfied

# 1 127
  • Бургас/Пз
На мен това с ластика много ми хареса. Поръчах го ХС. Да видим. Даже хванах доставка до магазин , което напарво си беше цяло чудо, защото за първи път успявам от началото на намалението Simple Smile

# 1 128
И аз хванах безплатна доставка до магазин.
Поръчах рокля с пера и блейзър с пера.
От няколко сезона все се каня да се сдобия с нещо с перушинка, обаче тия цени от 200+ лева все ме отказваха. Да видим на живо дали ще ми допаднат.

# 1 129
Да похваля този костюм, супер е. Хабави са и материя, и кройка.

# 1 130
  • Вестерос
Успях да хвана хл на сакото за 89 лв, гледам вече е 79... Чудя се дали да чакам пак хл...а да върна другото

# 1 131
Това коженото яке всички го имаме😂Много е яко.

# 1 132
При мен се случи така, че за доставката на дефектна стока заплатих и 10лв доставка... Sad Не е много честно.

# 1 133
Пиши им на чата да ти върнат парите за доставка. На мен ни изпратиха артикул, който очевидно беше носен, писах им, обясних им ситуацията и казаха, че ще ми върнат и парите за доставка.
Отделно от това тук в темата преди са писали, че ако върнеш всички артикули от дадена поръчка в х-дневен срок връщат и парите за доставка. Колко дневен беше срокът обаче не помня, нека някой по-запознат сподели.

# 1 134
Взех си и моите неща. Този път по някаква случайност всичко ми става, въпреки че според размерите посочено в сайта трябваше да са ми малки някои неща.

От тази рокля можеше и  S да взема , но съм поръчала М. По-свободно ми стои, но ще си я задържа. Продава се без колана.

От тази поръчах S. Става ми, не седи по мен и е леко свободна. Колана е късичък.

От тази взех XS, само този номер имаше наличен. Става ми, но на бюста не ми е много свободна. Ще видя дали ще изпадне някой ден S и да реша коя да задържа, но XS ми стои добре.

От тази взех М и мисля, че е добре на бюста. Подплатата обаче се наелектризира и лепне .

# 1 135
При мен се случи така, че за доставката на дефектна стока заплатих и 10лв доставка... Sad Не е много честно.
Ако в 14-дневен срок се върне цялата поръчка възстановяват и сумата за доставка. Възстановяването е отделно. За дефектен артикул - предполагам, че може и по-дълъг срок. Ако се извика куриер има някаква такса, но в офис и  магазин е безплатно.

# 1 136
Ами свързах се с тях, изпратиха ми етикет за връщане. Засилвам им роклята и отивам да троша още пари...Joy

# 1 137
  • София
Пълнолуние, страхотни са роклите. Честито! Би ли споделила линка за 2- та рокля, да я следя. Родвих досега, но явно не е налична.

# 1 138
  • София
Аз моля за линк към третата. И преди я търсих, но е изчерпана и не излиза в сайта.

# 1 139
Изчерпани са и двете в момента, ето и линковете

https://www.zara.com/bg/bg/share/-p03401243.html

https://www.zara.com/bg/bg/share/-p08032462.html

Общи условия

Активация на акаунт