Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VI тема

• 136 408
  • 1 403
  •   1
Отговори
# 1 110
  • БГ
Ох.. дебна един кожен елек xs от сумати време - явно съм егати каръка Grinning

# 1 111
  • Бургас/Пз
Коженото яке отговаря ли си на номера, който обикновено носите? Чакам С, но ако трябва да поръчам около него.
Аз нося ХС по принцип, но от якето поръчах С, надявам се да не е уголемено

# 1 112
  • София
Здравейте, отчитам се с първата успешна покупка от това намаление:

Пуловер 60% кашмир, 40 % вълна. Чудесен е. Само как ще го пера 🤔

Жилетката е много хубава, но доста овърсайз. При мен в момента е размер М, чакам и S, но и тя сигурно ще е много голяма. Ако имаше XS  може би щяхме да се разберем 🙃

# 1 113
За прането на пуловера- на ръка, с подходящ препарат. Съхнене хоризонтално. Много е хубав,може ли линк?

# 1 114
Сладури, някой знае ли защо като поръчвам от сайта с доставка до магазин на Зара (в Пловдив), ми дава, че не може до обект?? Поръчката се състои от 1 парфюм, който не е наличен във физическия магазин. Ако платя доставка 10лв., губи ми се смисълът от намалението просто.

# 1 115
Сладури, някой знае ли защо като поръчвам от сайта с доставка до магазин на Зара (в Пловдив), ми дава, че не може до обект?? Поръчката се състои от 1 парфюм, който не е наличен във физическия магазин. Ако платя доставка 10лв., губи ми се смисълът от намалението просто.

Доставка до магазин има обикновено само в първите няколко минути на намалението.
Складовете на магазините са с ограничен капацитет.
Да, неудобно е и се губи смисъла когато се поръчва само един артикул.
 Когато клиентите са си взели пратките, определени “места” се освобождават в магазина.
Трябва да дебнете в приложението през 30-40 мин дали ще даде опцията магазин.
През това време артикулите свършват.
Общо взето е на късмет.

# 1 116
Здравейте, случвало ли ви се е цената на намален артикул след закупуване в кошницата да е по-висока от обявената. По време на коледното намаление поръчах доста неща на мен и децата онлайн, като не обърнах внимание на всяка цена по отделно преди поръчка. Оказа се, че има разлика, на която не съм обърнала внимание. Понеделник случайно го видях и даже писах на емейла на Зара, но още отговор никакъв. Разликата не е нещо фрапантно - около 15 лв., но не е коректно според мен.

# 1 117

Доставка до магазин има обикновено само в първите няколко минути на намалението.
Складовете на магазините са с ограничен капацитет.
Да, неудобно е и се губи смисъла когато се поръчва само един артикул.
 Когато клиентите са си взели пратките, определени “места” се освобождават в магазина.
Трябва да дебнете в приложението през 30-40 мин дали ще даде опцията магазин.
През това време артикулите свършват.
Общо взето е на късмет.

Благодаря Ви много!
Да, току-що си писах в чата им и те това ми отговориха. Което е малко некоректно от тяхна страна, понеже НИКЪДЕ не е посочено, че реално опцията не може да се ползва постоянно, а само при определени условия…

# 1 118
Е те складовете на магазините не са бездънни, много хора си взимат поръчките няколко дни след като са пристигнали и става препълване и невъзможност за приемане на нови поръчки.

# 1 119
  • Варна
Дами, някоя от вас случайно да се е сдобила с този панталон С или М и да иска да го връща? Искам го и не мога да нацеля момента, когато е наличен.

Казаха ми, че Ойшо спират да продават бельо. Така че купувайте каквото има, ако ви харесва.
Аз на всяко намаление се зареждам със спортните им дрехи. Обожавам ги. Както и банските. А сега отнесох и един ленен панталон в тюркоаз.

# 1 120
Дами, някоя от вас случайно да се е сдобила с този панталон С или М и да иска да го връща? Искам го и не мога да нацеля момента, когато е наличен.

Казаха ми, че Ойшо спират да продават бельо. Така че купувайте каквото има, ако ви харесва.
Аз на всяко намаление се зареждам със спортните им дрехи. Обожавам ги. Както и банските. А сега отнесох и един ленен панталон в тюркоаз.

Ще може ли линк към панталона на Ойшо? Като чуя тюркоаз и настръхвам (в добрия смисъл)

# 1 121
  • Варна
Ще може ли линк към панталона на Ойшо? Като чуя тюркоаз и настръхвам (в добрия смисъл)
Заповядай

# 1 122
  • София
Получих двете кожени якета в размер С. Големи са ми и поръчах сега ХС.

# 1 123
  • Пловдив
Получих двете кожени якета в размер С. Големи са ми и поръчах сега ХС.
Кои са якетата, че и аз поръчах едно в С размер и нз дали не е уголемено.

# 1 124

Общи условия

Активация на акаунт