Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VI тема

• 136 390
  • 1 403
  •   1
Отговори
# 1 170
В нашия офис Спиди никога не ми дават документ.. казват "остави ей там кашончетата, готова си" и това е..
на мен също не ми дават документ. Днес връщах две пратки.
Да покажа какво върнах:

Банският не ставаше, дойде без етикет, странен модел за моето тяло е. Дъщеря ми го мери, тя е с голям бюст, излизаха ѝ гърдите при вдигане на ръцете.
Този клин:

Хубав и плътен е, стои прилично, но е с ужасно висока талия.
Тези дънки:

Стоят добре само на манекенката. Много неподходяща кройка, правят ме тройно по-дебела:)

# 1 171
Преди приключване на поръчката получавам известие от банката за платена сума и  е приспадната от салдото, след анулиране получавам съобщение за получена такава и съответно нов остатък с актуално салдо.
Но цялата група на INDITEX винаги са коректни при възтановяване на дължимото.
Често връщам и няма разлика  кой е получател, винаги искам товарителница и Спиди и Еконт дават, като преди това проверяват какви са условията за връщане и дължа ли им нещо.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 19:03 от Tony Maria 22

# 1 172
Аз бях много скромна тази зима
Този костюм
тези два елека
тази рокля
гащеризон (не се смейте) и тези ботуши и яке(страхотен бомбър от ест.кожа )  

# 1 173
Имала съм проблеми със Зара с връщане изгубено. Добре че имах бележка от Спиди, искаха ми я на снимка.

Някой от елеците има ли истински втален?

# 1 174
Мога ли да откажа поръчка, която още не е пристигнала в магазин или когато пристигне без да ходя до магазина?

# 1 175
  • Варна
Ако все още не е изпратена, най-долу в поръчката има активен бутон "анулиране".

# 1 176
Изпратена е ..

# 1 177
Тогава остава да я върнете в магазина, когато дойде.

# 1 178
"яке(страхотен бомбър от ест.кожа )" - на мен коженото яке ми се видя много твърдо и самият цип е много груб. Надявам се да омекне.  Сравнявам с друго яке от Манго.

# 1 179
  • Бургас/Пз
Продължавам с неуспешните покупки и връщане на почти цели поръчки. Добре, че поне детското все още става, че най- малкият ми син го обзаведох с тениски и ризки.
Оставих си тази шапка и две тениски, които за по 12-13 лв са супер. 

# 1 180
"яке(страхотен бомбър от ест.кожа )" - на мен коженото яке ми се видя много твърдо и самият цип е много груб. Надявам се да омекне.  Сравнявам с друго яке от Манго.
Несравнимо е с тези на Манго.Аз ги харесвам ,тези на Масимо също,но те са друг стил.Страхотен написах за модела,а не кожата,но и заради този лек изтъркан ефект идеята му е да стои с форма,а не меко и отпуснато като тези на Манго.Иначе ципа е ок и за идеята и стила за мен е супер.

# 1 181
Отзиви от днес
рокля М, леко ми е голяма и ми стои безумно зле, заминава

Тази е супер, номер отговаря, за момичето е много яка

Риза, хубава материя, гадна кройка, М-ка е огромна, заминава

Черни и сини дънки без изненади, хубави

Бански, супер е, М-ка, отговаря

Обувки, страхотни, р.40, отговарят, но .. дойдоха с дефект, заминават

Рокля-кафтан, много хубав цвят и материя, перфектна за море, уголемена S-ка

Хубава рокля, тежко пада, М-ка, може би S-ка би ми станала също.

# 1 182
  • Бургас
Всичко, което получих досега.

9598/146 100% вълна, много мек и топъл. Взех го и в черно. Уголемен е. Размер XS.

2893/150 Отново 100% вълна, супер красив е. Съжалявам, че го няма и в други цветове. Малко е широк. Размер S.

9929/234 Панталонът си отговаря на размера, пада много добре, не е нито много къс, нито много дълъг. S-ка.

5414/110 Изненадващо удобни са, взех 38 и са ми малко големи, но не е чак такъв проблем. Нося 38 по принцип.

2969/245 Крачолите са доста дълги, както и очаквах, но ги задържах. 36 номер.

4387/398 Една идея умален е. S-ка.

2893/111 Също 100% вълна, мек и топъл. Размер S.
Очаквам това яке и боти.

5479/711 Благодаря, че ми насочихте вниманието към това яке, силно се надявам да ми стане.

2158/210

# 1 183
Мога ли да откажа поръчка, която още не е пристигнала в магазин или когато пристигне без да ходя до магазина?

Може изобщо да не я взимате от магазина, когато изтече срока, тя ще се върне "обратно" и ще получите потвърждение за връщане. Nerd

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 23:00 от Emilova_85

# 1 184
Здравейте, знаете ли има ли все още останали намалени артикули в мол Плаза Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт