Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - VI тема

• 136 192
  • 1 403
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Точно където трябва
Пълно разочарование от Зара- от 6 поръчки май почти нищо не оставих- къси крачоли на широки модели, уж палта, без форма, които са само един плат, няма хастар, детайли. Жалко за 100% вълната, един път 40 ми е малко, следващият 38 голямо. А следя как стоят на манекените.

# 1 231
  • Варна
Някой отказвал ли е поръчка от Страдивариус чрез приложението ?
Много се напрегнах, защото поръчах едни маратонки, които не бяха налични в магазина и покрай тях и една яке и блуза заради безплатната доставка.  И сега ми писали , че нямат маратонките Sad((
Ами якето и блузата не ги ЩА има ги и в магазина 🤣
Поръчката е в процес на обработка . Анулирам и връщат парите ли е схемата ?

# 1 232
Някой има ли тази рокля да каже как е като размер? Отговаря ли си?
Успях да поръчам М, но ми се струва, че ще ми е голяма и се чудя дали да дебна за S, въпреки че на толкова късен етап от намаленията ме съмнява да се появи:

# 1 233
  • Русе
Някой има ли тази рокля да каже как е като размер? Отговаря ли си?
Успях да поръчам М, но ми се струва, че ще ми е голяма и се чудя дали да дебна за S, въпреки че на толкова късен етап от намаленията ме съмнява да се появи:

Да, отговаря си. Аз взех лилавата S размер.

# 1 234
  • sofia
Търся тези балерини, 37 размер. Изчерпани са онлайн и не се появяват от доста време. Моля, ако някоя от вас ги има и не ги иска, да ми пише. 🙏🏻

# 1 235
  • София
Този панталон на снимката с манекенката стои ужасно,аз много се харесах в него. Домашните им е странен нещо. Комбинирах го с бюстието от друг тоалет, но същият плат и цвят и много ми харесва как се получи. Аз имам бюст,за разлика от моделката и изпълвам бюстието.

# 1 236
Получих още 2 поръчки днес. Споделям мнение:

Тениска, от пред чисто бяла и отзад на райета. Прозира, но ми допада и ще си я оставя. Взех М и ми е свободна.

Още една дълга рокля. Взех С и мине доста точна. Стеснена е в талията и ако кача един - два кг и вероятно няма да мога да я нося.

Тази рокля много ми допадна как седи на модела, но не и на мен. Аз съм с широк ханш и не е подходяща за моята фигура. На бюста ми е широка, но в ханша едвам минава. Ще се връща.

Още една рокля, която ще си ходи. И тя ми е по тесничка в ханша и не ми седи добре. На бюста ми е ок обаче и по-голям размер няма да е опция.

И още една рокля, която е доста странна. Материята е шумкаща. Ще помисля дали да я задържа, но ще я нося с бюстие, че чак толкова разголено не ми е по вкуса.

И за половинката има панталони, но ще Ви ги спестя. Очаквам още една пратка, в която има само 1 ленен бял панталон за мен и неща за ММ

# 1 237

На това палто с копчета "монтгомъри" и аз съм му хвърлила око, но не успях да го засека в магазина и да преценя дали си заслужава.

https://www.zara.com/bg/bg/zw-%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%BE-%D0 … html?v1=318074280
Купих го, като дойде ще пиша.
Получих палтото, черното и трябва да кажа, че с разкошно. Плат, кройка, всичко е отлично. Отговаря си на размера. Изнерви ме, обаче куриера, някакъв експрес..., няма проследяване. И сега е със статус изпратено. Звънна някакъв, кашонче имате. И кога ще го доставите- ами днес, в рамките на деня. Аз не съм в гората , а в областен град, та компромисно си го взех от единствения има офис- стаичка. Ма, мога ли да се заложа цял ден да чакам. На Зара може да им е евтинко, но е адски неудобно.

# 1 238
  • София
И аз днес получих една пратка от Зара с express one, а утре чакам още 2 пратки, но за тях имам съобщение от Спиди.

# 1 239
  • Варна
Получих още 2 поръчки днес. Споделям мнение:
Още една рокля, която ще си ходи. И тя ми е по тесничка в ханша и не ми седи добре. На бюста ми е ок обаче и по-голям размер няма да е опция.

В какъв размер взехте тази рокля, колко Ви излезе и ще я връщате ли? Бих я взела аз.

Междудругото, аз пък ще връщам тези чехли, които са разкошни, но са си за тесен крак, а аз съм с широк. Номер 39. Ако някой ги иска, да ми пише до понеделник.
Както и този ленен елек М.
Утре ще им намалят цените още, но и аз ги взех много изгодно.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 00:15 от Lady April

# 1 240
Взех S размер, давам снимка от поръчката:

Да, ще я връщам. Просто тази кройка не е за моята фигура. Аз съм с широк ханш и нисичка. Тази ми идва по-стеснена и в ханша и не ми седи добре и очертава коремчето ми. Като цветове е малко по-различна от снимките. Заради шарките не е 1 към 1 със сайта:
Скрит текст:
Бялото не е чисто бяло и прозира. Ако сте от София може да се разберем да я видите .

# 1 241
  • София
Дойде ми този гащеризон, поръчах го за гъдел покрай дама от тази тема. Еми личи си, че е бил 190лв., луксозен, като за светско парти. Мека брюкселска дантела, на бюста, ханша, талията ми седи излято като по поръчка шит за мен.

# 1 242
Аз поръчах това:

Обувките ми стават, но не са много удобни за ходене.
Оранжевата рокля, зеленикавия пуловер ще си ги оставя, както и лъскавата блуза и потник(за него всъщност се колебая, че има малък фабричен дефект и се чудя дали няма да ме дразни)
Шарения панталон на живо е с по убити цветове и ми е малко къс за моя вкус и ще го връщам, както и:
Плетения пуловер - огромен като за М
Широките дънки и оувърсайз якето- много големи.
А онова недоразумение с вратовръзката ми е голямо.

# 1 243
  • Plovdiv, Bulgaria
Търся тези дънки /памук и лен/ № 32, имам №34 за размяна.
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-zw-col … html?v1=297271423

# 1 244
Аз поръчах това:

Обувките ми стават, но не са много удобни за ходене.
Оранжевата рокля, зеленикавия пуловер ще си ги оставя, както и лъскавата блуза и потник(за него всъщност се колебая, че има малък фабричен дефект и се чудя дали няма да ме дразни)
Шарения панталон на живо е с по убити цветове и ми е малко къс за моя вкус и ще го връщам, както и:
Плетения пуловер - огромен като за М
Широките дънки и оувърсайз якето- много големи.
А онова недоразумение с вратовръзката ми е голямо.

То има ли обувки на зара, които да са удобни..? Всичко, което съм пробвала в магазина, го събувам веднага, толкова неудобни ми се струват.

А аз случайно се сдобих с това палтенце, уникално е!

https://www.zara.com/bg/bg/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D1%82% … et-p09598353.html

Общи условия

Активация на акаунт