Евровизия (Тема 29) Kъм Ливърпул

• 30 016
  • 593
  •   1
Отговори
# 105
Loreen спечели в Швеция, а мнозина прогнозират и втора победа за нея в Евровизия. Rolling Eyes

# 106
Ако Лорийн спечели с тази средняшка песен, ще е много разочароващо.

# 107
Засега се очертава категорична победа на Лорийн. Само грузинската песен остана да излиза, а всякакви прогнози, предварителни класации и прочие дават много повече точки за Швеция, отколкото за втората Финландия.

За Грузия се знае, че е "най-добрата им песен за Евровизия някога", но летвата хич не е висока.

Армения не ми дава нищо - нито мелодия, нито текст, нито изпълнение. Излезе преди малко, ама по-добре да не беше излизала.

# 108
Остана 1 месец. Кои са ви фаворитите?

Моите са:
1. Финландия
2. Сърбия
3. Австрия
4. Норвегия

Най-вероятно обаче Швеция ще спечели. Не виждам друга песен, която да завърши в топ 3 и при журито и при телевота. Даже журито вероятно ще си го спечели с разлика.

# 109
Аз харесвам
1. Сан Марино
2. Малта
3.Англия
4.Кипър
5.Гърция
Смятам, че единствено домакините имат шанс да постигнат нещо 😂
Иначе за победител фаворит ми е Финландия.  Швеция ми е много надценена.  Силно се надявам да не е победител

# 110
И аз смятам, че Швеция е надценена, но въпреки това предпочитам Швеция пред Финландия. Несериозно ми е да се гласи за победител песен с текст за пина колада, алкохол, напиване и прочие… колкото и да ми харесва музиката и предполагам, че сцената ще им е много силна, този текст убива цялата песен.
Според мен Чехия се откроява, но зависи как ще са им вокалите, защото слушах тяхно живо изпълнение и много бледнееше пред студио версията.

# 111
На Лорийн песента не е зле, а и тя знае как да прави шоу, така че очаквам да спечели, освен ако някой наистина не изненада с уникално представяне. Не съм чак толкова луда фенка, но нямам против да спечели, защото Швеция са страхотни домакини.

Чехия е интересна песен, но наистина масовото мнение е, че живото изпълнение е доста посредствено. Определено ще се класират на финал без никакъв проблем, но проблемите в изпълнението ще ги спрат за топ 5.

По мое мнение има доста песни тип "няма да я сменя, ако я пуснат по радиото", което е добре, но пък и няма песен, която силно да се откроява. Не съм Путинофилка да поясня, но моето единствено желание е Украйна да не печели отново. Евровизия не може да си позволи още една загубена година, където всички усилия на участващите са напразни, защото се дава победа по милост. Прекалено много държави вече се отказаха и Евровизия не е в позиция да загуби още кръв.

# 112
Класирането на Чехия на този етап изобщо не е сигурно. Ако не си подобрят вокалите и хармонията, като нищо ще си останат в полуфинала.

Финландия ще е супер победител. Изобщо не ми е необходимо някакво изсмукано от пръстите послание. Аман от такива.

# 113
По мое мнение има доста песни тип "няма да я сменя, ако я пуснат по радиото", което е добре, но пък и няма песен, която силно да се откроява. Не съм Путинофилка да поясня, но моето единствено желание е Украйна да не печели отново. Евровизия не може да си позволи още една загубена година, където всички усилия на участващите са напразни, защото се дава победа по милост. Прекалено много държави вече се отказаха и Евровизия не е в позиция да загуби още кръв.
Политическите ми убеждения са направо крайни в посока подкрепа на Украйна и въпреки това смятам, че дори първата година не беше нужно да печелят, нито пък през 2016. Даже парадоксално, но 2016 за мен големият победител трябваше да бъде Русия.
Това е песенен конкурс, а не политически и за мен не трябва никой изпълнител да бъде ощетяван заради случващото се в държавата му.

За щастие тази година дори и букмейкърите не смятат, че победата ще отиде при Украйна. Даже си мисля, че ако не бяха директно на финал, а бяха в първия полуфинал, можеше да имат първи случай на недостигане на финала.

# 114
Тази година харесвам предимно песни от групи - Латвия, Малта, Австралия, Ирландия, Словения, Сан Марино. Песента на Латвия е може би любимата ми, постоянно си я пускам.
От соловите песни на мъже ми харесват Молдова, Кипър. При жените - Франция, Швеция, Армения, Полша, ОК. Изключително са ми неприятни Сърбия и Испания, едвам успявам да ги изслушам. Норвегия много ми харесваше в началото, но бързо ми омръзна.Финландия напоследък много започва да ми допада.
От едно изпълнения не може да се каже нищо. Чехкините имат още много време да "се поправят". Бих заложила, че ще класират високо.
Сред дуетите има някои много приятни песни - Азербайджан, Нидерландия.

Топ 3 са ми Латвия, Молдова и може би Швеция. Молдова много изненадаха миналата година на телевота (бяха втори, чудя се дали, ако я нямаше Украйна, щяха да го спечелят). Не смея да се надявам на повторение на ситуацията, но определено го искам Smile

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 20:18 от BronzeIce

# 115
Здравейте, някой знае ли откъде мога да си сваля всички песни от тазгодишното издание? В Замунда - нищо. А в ру-тракер има само  караоке версия на всички песни и португалската селекция  (Фештивал да кансау), това не ми върши работа. Не ми се занимава песен по песен да ги свалям от тубата, затова питам, ако има някъде торент или директен линк за сваляне.

Или... ако някой ги има, да ги качи в  dox.bg, wetransfer или от сорта... ще бъде суперрр   Wink

# 116
А защо просто не си инсталираш Спотифай? Може и безплатно да се ползва.

# 117
Трябват ми за ... извън спотифай, да ги имам на мп3 на РС.

# 118
Принципно Спотифай и за пс си го има.

Аз не съм теглил музика от 10 години, почти толкова и филми.

Иначе надали ги има някъде за сваляне накуп. Всеки слуша онлайн вече. Единствения ти вариант май е една по една от тубата.

# 119
Аз не съм теглил музика от 10 години, почти толкова и филми.
Не говоря, да си ги слушам аз. Трябват ми да ги имам и да ги ползвам за конкретно нещо. Както и да е. Ще излезат по торентите, но със закъснение. Всяка година ги качват. Благодаря за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт