Евровизия (Тема 29) Kъм Ливърпул

• 30 003
  • 593
  •   1
Отговори
# 90
Серхат си беше в топ 10 на телевота на финала и остави зад себе си Северна Македония, победителят в жури вота.

Бях изненадана да разбера, че Reiley е на 25 години. Очаквах да е тийн. Песента му е ок, но идва твърде безлична.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 18:53 от BronzeIce

# 91
Серхат си беше в топ 10 на телевота на финала и остави зад себе си Северна Македония, победителят в жури вота.

Бях изненадана да разбера, че Reiley е на 25 години. Очаквах да е тийн. Песента му е ок, но идва твърде безлична.
Мисля, че го бях гугълвала и беше 2002-2003 набор.
Лорийн е репетирала днес и Швеция официално изпревари Украйна в залозите. Стейджингът е нещо невиждано досега, доколкото видях - Лорийн е между два хоризонтални екрана и в полулегнало състояние танцува. Нямам търпение утре да я видя.

# 92

Мисля, че го бях гугълвала и беше 2002-2003 набор.

Почудих се и погледнах. Навсякъде има различна дата - 1997, 2000, 2002, 2003. После намерих пост в редит, описващ точно казуса с възрастта на Рейли - https://www.reddit.com/r/eurovision/comments/111m011/the_reiley_ … his_age_is_a_lie/

Странна работа. Редит не го възприемам за достоверен източник, но тук може би наистина има нещо вярно.

# 93
Е какво има за чудене с възрастта му? Роден е на 24 ноември 1997 г.

# 94
Мисля, че го бях гугълвала
Гъл-гъл, какво?

В тубата има всички издания на този конкурс. Пълни записи. Изгледайте тези от 80-те и 90-те... Музиката е от съвсем друга класа.

# 95
Ако е роден 1997 искам да си публикува рутината за грижа за кожата Grinning
Според мен ще се добере до финал, колкото и във фенските класации да е назад. Песничката хваща от раз, има много слаби песни (засега), а и Скандинавските традиционно се радват на приличен телевот по някаква причина.

# 96
Много ми харесва френската песен!!

# 97
Наистина датчанчето е набор 97, беше си го признал в интервю. На мен не ми изглежда на повече от 20.

Вероятно сте видели новите песни, защото и повечето ги качиха в официалния канал на Евровизия, но ето какво ми направи впечатление от непубликуваните досега.

Великобритания с приятно радио парче:

Израел с денс дива, която предполагам, че ще стои уау на сцената. Парчето само по себе си не е нищо особено и е с тъпичък текст, но Fuego също не впечатляваше на официалното си аудио.

Австрия с песен, чието послание е срещу fast food музиката, не знам как ще го поставят на сцената. Предвид, че финалистите ще се определят само от телевот, не съм много сигурна дали масовата публика ще го възприеме.

Полякинята, която е наполовина българка и е живяла в София, хич не звучи добре на националния финал, има много недоволни поляци и се спекулира, че журитата са подкупени да я изберат. Песента е типична денс радио бозичка.

Финландия за мен са сигурен топ 10, а песента е интересна, зарибяваща и запомняща се.

В събота е финалът на Шведския национален избор и се очаква да изпратят в Ливърпул Лорийн. Без  още да има официално избрана песен, Швеция оглави класацията на букмейкърите и вече има 35% шанс за победа - възкачи се на трона след като Лорийн репетира за първи път. Втори са Украйна, а трети - Финландия с по 14%

# 98
  • в сърцето на един мъж...
Ох, почти нищо интересно, а полякинята пее ужасно фалшиво...
Който си го може обаче, си го може  - песента на Лорийн е добра...

# 99
"Еуфория" ми е любимата евровизионна песен  за всички времена. Но тази новата на Лорийн не ме грабна. Много напомня първата, но няма тази сила и заряд. Някак прекалено равна от начало до край. Засега си оставам за Алесандра и Норвегия.

# 100
Аз си открих фаворитите: Финландия, Германия, Норвегия Simple Smile)

# 101
На мен новата на Лорийн ми харесва повече от Еуфория.

Дания все още ми харесва най-много,но се забавлявах с финландската песен.

При мен започнаха да въртят Rosa Linn - Snap и ми се стори много позната.Снощи исках да я намерия и се оказа,че е арменската песен от тази година.Не си спомням как я оцених,но сега си я припявам.

# 102
Арменската песен от 2022 влезе в Билборд Хот 100 и има над 500 милиона стрийма в Спотифай. Беше си стабилен Тикток хит и определено е най-успешната песен от миналогодишната селекция, ако ще и да завърши 20-та. Заслужава го ✌

# 103
Бях си тия дни в Полша и също се заслушах, че по радиото много въртят тази песен. На мен също ми допадна, но убийте ме, изобщо не си я спомням от миналата година. Бях в абсолютен ступор като исках да я изтегля и осъзнах, че е песен от Евровизия 2022, и то арменската песен.

Иначе още върви скандал в Полша за избора на Бланка. ТВП (националната телевизия) е абсолютна пропаганда на правителството, което е супер консервативно и никога няма да допусне женствен изпълнител като Jann, който се класира на второ място и беше номер едно в гласовете на публиката да представлява Полша, докато те са на власт и отговорни за конкурса. Моето лично мнение е, че Бланка не е нищо особено и определено се е замесила с правилните хора на важни позиции, за да получи този шанс, но и Jann не е кой знае какво. Живото му изпълнение беше тотално грачене, та не мисля, че е голяма загуба неговото неучастие.

# 104
Е,то и израелци изтръпнаха когато чуха Уникорн-а.
Ноа Кирел вече почна с оправданията и извиненията.Поради политически причини Rolling Eyes не всички автори са имали право да участват в селекцията за текст на песента.Блабла.
Има и шеги от рода на "Израелската полиция моли за помощ обществеността в търсенето на еднорога в музикалния видеоклип на Ноа Кирел." Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт