После пак почват да си играят и гушкат. Обаче на моменти какво му става и ме дразни че ме игнорира напълно като му говоря да не прави така, просто не знам...
преди края на приказката... Сутрин се будя в 6:39, но напоследък до 7 не мога да отлепя. Тях почвам в 7 да им се моля да станат, за да се нагласим....стават в 8 8 и нещо.. Аз вече в истерия крещя обличайте се....те се гонят, хилят...8:25 съм не в истерия и нервна криза а пред припадък ръгам две козлета, телета или там каквото искате си представете с остен ( аз с една туристическа щека, чадър, дългата обувалка или каквото хвана) и крещя айдееее, закъснявамеееее... В 8:35 - 8:40 се червя в градината че отново сме закъснели. Даскалицата ми мърмори. Ако съм пуснала пералня се прибирам до в къщи да простра... И установявам че услужлива детска ръчичка е натиснала пауза на копчето и трябва да седя докато Пепи изпере, щот ни да оставя прането накиснато, ни да доизпере и да виси цял ден да се вмирисва в пералнята... Та редовно закъснявам и за работа. Там малко си почивам, но от децата... Бая работа имам. И в 18 кошмарът отново започва... Тичам да готвя от магазина, тичаме с моя мъж ( преди се редувахме, но вече не винаги, че той сам вижда зор с дисциплината) да водим децата на тренировки и занимания три пъти седмично...в 19:30 20:00 сме в къщи, яде се квото има, най-често салта... В дните без тренировки сме в близкия парк, двамата, че инак не искат, за да потичат и уж да се уморят... ако вали сме у дома и виждам как къщата се срутва, всичко се вади от шкафове и гардероби и е на земята, щот играят...после никой освен мен не иска да подрежда .. Идва петък вечер. Опитвам се на не крещя от девет лягайте си... Играем на нещо с децата, нали уж на другия ден е почивен и ще спим поне до 8-9... Мечти, мираж... Зверовете заспиват в 11 и сутринта преди 6 часа ни будят да ставаме... Цял ден занимания и ходене с тях навън, да тичат или при едната баба, или при другата...къщата ми пак е зарязана на хаоса, а той става все по-голям... Събота и неделя - ми не си почивам в стандартния смисъл, но пък съм с децата си, вън по площадки или у дома да творим...играем. Понеделник отново в матрицата.... Ако някой се разболее - хоум офис с две деца у дома - откачааааам. 
( Селския говедар така вика по добичетата... Та и аз кат' него).
Важно е всеки да е доволен от избори си, иначе другото ще ви се струва като тежест.
Иначе времето с децата е безценно и е хубаво. Като се върна не знам как ще се справям, трудно мелим със свекървата, пък уж тя ще помага, ще видим. У нас никога не е подредено и да има винаги сготвено, но не се терзая толкова, е, от време на време
Натоварването с работата се покачва много, но е въпрос на добра организация и дали човек си харесва работата. В момента малко в повече съм затънала в Бг Мама, сериали, висене по градинки и т.н., имам време даже да правя тренировки, лежерно ми е, готино е, ама не като да продължа още дълго време.

, тц мерси. Макар че човек никога не знае дали няма да си смени след някоя година мнението. Тук напоследък стана много разпространено семейства да имат три и повече деца, но наблюденията са ми, че имат и помощ солидна дали от баби, дали от външен регулярен човек. Но ние разчитаме основно на себе си и дето се вика тамън добутахме първото до някаква нормална възраст и на второто му мина бебешкия период. Остава да избутаме още някакви 5 години боледувания и тръшкания и оттам нататък разчитам и аз, че ще сме с повече време за себе си и по-самостоятелни деца и много си го чакам тоя момент. Виждам през годините разликата и в съседки и познати, които бяха с малки деца, когато аз нямах, а сега са с големи и дори само външно си личи тоя отдих, така да се каже