Нужда от финансова подкрепа?

• 1 443
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте, тези дни търся решение на един проблем. Студент съм и получавам социални помощи, обаче едната ми карта е в родителите ми и парите се внасят там. Следователно не мога да се възползвам от тези пари. Това е дълга история и не искам да навлизам в подробности. Сега се интересувам дали мога да получа друга помощ, от която да се възползвам тайно от нашите. Имам нужда от това за да покрия разходите си за психотерапия. Доколкото знам не мога да получавам същевременно социални помощи и стипендия. Някой от вас може ли да ми предложи нещо?

# 1
Ако картата е твоя (на твое име) отиди в банката, обяви я за изгубена и си извади нова, която ще стои в теб. А онази ще се блокира.

# 2
Здравейте, тези дни търся решение на един проблем. Студент съм и получавам социални помощи, обаче едната ми карта е в родителите ми и парите се внасят там. Следователно не мога да се възползвам от тези пари. Това е дълга история и не искам да навлизам в подробности. Сега се интересувам дали мога да получа друга помощ, от която да се възползвам тайно от нашите. Имам нужда от това за да покрия разходите си за психотерапия. Доколкото знам не мога да получавам същевременно социални помощи и стипендия. Някой от вас може ли да ми предложи нещо?

Какви социални помощи получаваш? Мисля, че стипендията за успех не е обвързана с доходите, за социална стипендия ти трябва бележка за доходите на родителите, ако не си навършил 26 г., и всякакви други евентуални доходи, които имаш.

За картата да, можеш да я обявиш за открадната или изгубена, да я блокират и да ти издадат нова. Но ако ще ти я вземат и нея, няма много смисъл.

# 3
Според мен си всичко друго (ученик под18г), но не и студент. Иначе няма нужда да криеш, ако е вярно. Понякога хората имаме нужда от помощ, и няма нищо лошо да я потърсим.

# 4
  • София
Едната ти карта е там и получаваш помощи защото?

# 5
  • БГ
Ако не е партенка темата:

Ако е ученик (под 18г) помощите ще ги получават родителите. Пълнолетен с нужда от психотерапия и то платена, по скоро търси начин да си '' усвои" помощите, а родителите се опитват да го контролират.
Психотерапия може да се осъществи и срещу направление от ЛЛ. Като се насочи към подходящия лекар. Чак пък финансиране.
Автора: и срещу платена психотерапия истински лекар няма да ви изпише нещо ,от което нямате нужда, но искате да приемате.
.

# 6
И защо родителите вместо да ти дават пари, вземат твоите?

# 7
Онлайн и мобилното банкиране отдавна са измислени. Но титулярът трябва да е пълнолетен и да го докаже на банката.

# 8
Мирише ми на хазарт и профукани пари. Иначе родителите няма защо да ти държат картата.

# 9
  • Велико Търново
В горещините не ви се стои на топло навън и се чудите какви глупости да пишете по форумите и да се хихотите на хладно.

# 10
Това са глупости, пари не се внасят по карта, а по сметка, до която титулярът по подразбиране има свободен достъп. Картата е просто един от инструментите за разпореждане със средствата в сметката.

# 11
Този пост хич не се връзва нещо. Или е хазартна зависимост или нещо подобно. Ако всичко си е на твое име отиваш в банката, теглиш си парите и в кой е картата няма значение. Ако ли не - никой тук не може да ти помогне като лъжеш, а и няма да те съжали и да ти прати пари ако на това се надяваш.

Общи условия

Активация на акаунт