Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 159
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
На това не обърнах внимание преди. https://new.bnr.bg/starazagora/post/101604424/vazrajdane-predlag … ht-v-stara-zagora
Явно нямам право да кандидатствам. Трябваше да обърна повече внимание на изискванията им и да не правя 4 инсеминации за разкош.

# 136
  • София
Стискам ти палчета и аз, Йелоу! Дано всичко бъде наред и до край!!! С този резултат за мен си е бременност това, бих препоръчала също като Фрида (мисля, че тя го написа), да пуснеш и прогестерон следващия път заедно с ЧХГ, за всеки случай, за да можете да реагирате, ако имаш нужда от допълнителен прием. Успех, миличка!!!

# 137
Момичета, аз пак идвам с въпрос към тези, които са се стимулирали и с инжекции.
Усещахте ли нещо като лека тежест в яйчниците, все едно растат фоликули?

# 138
Аз не съм. Но съм усещала краткотрайни болки.

# 139
И аз по-скоро съм усещала придърпване и болки, но много внезапно и за кратко (като спазъм отшумяващ бързо).

# 140
  • София
Аз нищо не усещах, само преди последната 2-3 дни имаше някакви придърпвания

# 141
Аз на моменти усещам по-скоро тъпа болка, а съм на хапчета. Подобна е и след  ову, като почна дуфастона. Но го усещам предимно малко след приема и като го мисля... Ама то реално и цикълът ми е на привършване, може и от това да е Simple Smile

# 142
Момичета , как сте ?
Почнахте ли стимулациите ? С какво ще ви стимулират този  месец. Аз отново се върнах само на хапчета - кломифен .

# 143
Аз в понеделник ще съм на първи преглед и ще видим какво ще ми изпишат.

# 144
Аз започнах с Фемара и днес ми е последно. В понеделник съм пак на преглед да видим кога ще слагам хориомона. Първото инсе ми беше с Фемара и се чувствах супер.За сега вървят 3 Ф два по 16 и един 13. Странно все отдясно овулирам. При вас как е положението?

# 145
А, ако сте имали задържани Ф , стимулираха ли ви ?

# 146
И аз почнах Фемарата по 2 хапчета на ден, досега с друго не съм стимулирана. Другата седмица съм на контролен Simple Smile

# 147
По принцип ако има задържан фоликул изчакват той да се резорбира и след като се изчисти, подновяват стимулацията.

# 148
  • София
Аз имах задържан фоликул преди този опит. Изчакаха да се спука, да мине цикъла и след това започнах отново

# 149
Yellow_girl, пусна ли кръвен днес?

Общи условия

Активация на акаунт