Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 176
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
При мен един от фоликулите си отиваше към киста, но с коремните преси за предизвикване на ову се спука и той, та може би трябва да се правят, не знам...

# 151
Аз утре съм на преглед,да видим с какво ще почне стимулацията,но предполагам че кломифен 2х1 и гонал през ден по 100 както е било до сега.Успех момичета,които не успяхме този месец,дано направим хубави фоликули и имаме късмет

# 152
Аз си записах час за фоликулометрия на 11ти ден от цикъла. По принцип лекарката ми беше писала на 12-13ти ден, но аз съм нетърпелива. Дано се види нещо.

# 153
  • София
Моят тест излезе и за жалост стойностите падат. Вече е 4.9. Разочарованието ми е голямо. Няма какво да направя и трябва да го приема. Май трябва да се откажа

# 154
 Yellow_girl , Много съжалявам ! А, защо правиш толкова много инсета . Аз знам, че се правят до 4 и след това се минава за инвитро. Мислила ли си за инвитро?

# 155
Tired Face Йелоу, много съжалявам! Явно се е хванало ембрионче, но матката го е отхвърлила. Много ми е болно Tired Face

Белийв, почна ли стимулация? Да нямаш задържан ф.? Мен Ч. ме стимулира с такъв и си отгледах киста.

# 156
4,9 ми се вижда пак висока стойност. Защо не провериш прогестерона? Може да се е хванало нещо.

# 157
Фрида , почнах с кломифена . От него си правя 2-3 ф .....
Имам един задържан, но ДР каза ,че не е проблем . Най-първия път също имах и си отгледах 3 бр ф.

# 158
Йелоу, много съжалявам! Хубавата новина е, че има имплантация, просто не се е задържало май. За справка - аз и при 4-те инсеминации имах ЧХГ 0 и никога повече от това. Събери си документите от инсетата и пускай за инвитро фонда, стискам ти палци! Повярвай ми, чакането и треперенето от инсетата не е по-малко от 1 инвитро.

# 159
Момичета ще съм благодарна ако дадете идеи какво още мога да пусна като изследване, преди да продължа нататък с останалите 2 инсеминации.
До тук сме изследвали следното:
- Спермограма - в норма
- Хормони - TSH, LH, Estradiol, Prolactin, AMH - в норма
- Цветна снимка - проходими тръби
- Клетъчен имунитет- много малко завишение на НК клетки
- Микробиология - ок
- Пълна кръвна картина - в норма
- Витамини - B12 и D - в норма
- Фоликуметрия/овулация, без стимулация - в норма
- Полип - отстранен с хистероскопия

Може ли съвет, дали има нещо което сме пропуснали да изследваме на този етап?

# 160
Dolce_Vita123, спермограмата разширена ли беше? Това е доста важно.
Аз бих си пуснала и изследване за антиспермални антитела, на мен и партньора.
Също вирусология, една евнетуална хламидия може да попречи на забременяването, както и разни уреаплазми (така ли се пишеше?).
Направете си изследване и за тромбофилии.

Кога е остранен полипът? Може той да е бил виновник също.

# 161
So_close благодаря за отговора.
Полипа е отстранен още Май месец, преди инсечинациите и аз се надявах да е от него.
В спермограмата - беше разширена, няма аглутинация, което знам че е показател за антиспермални антитела, но може би е добре да ги пуснем и тях като показател отделно. За себе си не съм пускала.

# 162
Момичета, на вас преди всяка инсеминация ли ви вземат материал за микробиология или може да се пропусне?

# 163
Момичета, на вас преди всяка инсеминация ли ви вземат материал за микробиология или може да се пропусне?

На мен втория път не ми взеха. Според мен може и да се пропусне 1-2 месеца може би.

# 164
На мен лично ми искаха микробиология преди всяка процедура.

Общи условия

Активация на акаунт