Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 187
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Ох, дали ще ми поиска микробиология сега? На прегледа нищо не ми каза лекарката.
Минаха няколко месеца от първата ми инсеминация, а пътувам отдалеч.

# 166
Кога ти е инсеминацията? Ако я искат за архива ти, ще ти вземат материал на следващия преглед и готово. На мен веднъж резултатът ми излезе след процедурата....

# 167
Все още не знам кога ще е процедурата, зависи как растат фоликулите.

# 168
На мен до сега дори не са ми правили микробиология преди инсе ….. явно всеки доктор си действа по негов протокол

# 169
И при мен не са взимали микробиология до момента.
Belive, ти при кой доктор си?

# 170
Питах лекарката сега, каза, че давността на микробиологията е 30 дни, а на останалите вирусологични изследвания е 3 месеца.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 20:28 от Coconut.water

# 171
Believe, Kakijuli, А все пак пускали ли сте си микробиология наскоро?

# 172
Аз последно март преди да започнем с инсеминациите. Чувала съм и за други в Надежда, че не им пускат при всяко инсе микробиология. Обикновено гледат да те "ощават" от всякъде 😁😁😁

# 173
И аз съм в Надежда и не са ми пускали микробиология до сега

# 174
Аз съм при Персенска

# 175
И аз съм с много малко изследвания.. Нито микробиология, нито вирусология, стандартна спермограма, за тромбофилия не съм, AMH също, все се каня ама не ми казват нищо. Аз си бях пускала при моя аг микробиология пролетта и цитонамазка. От една страна, със или без тези изследвания, ако е възможно от инсе то би трябвало да стане, а ако не е, може би за инвитрото вече ще ни ги поискат повече изследвания.

# 176
Точно за това започнах да мисля вчера, има ли още изследвания, които да пусна преди да продължа, оказа се че има и ще ги пусна.
Не е ли целта да са ни накарали да пуснем всичко възможно преди инсеминация?!
Ако имаме ИР, тромбофилия, антиспермални тела, бактерии, как да очакваме положителен резултат, просто така?
То е ясно че при инвитро е друго, но нали уж целта е да не стигаме до там…

# 177
Не знам , може би целта е вече да се стига до там и инсетата ги бутат от ред да мине ….
Понякога много се отчайвам …. И аз не съм ги пускала изброените от теб изследвания, Долче …..

# 178
Аз нямам изследване за тромбофилия, но не смятам и да си пускам на своя глава. Доколкото съм запозната се изследва ако има проблем с имплантацията. Щом лекар е преценил, че няма нужда за момента, доверявам се.

# 179
Най-добре да се доверим на лекарите …… иначе с тези съмнения за всичко няма да се случи

Общи условия

Активация на акаунт