Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 201
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
И аз се записвам сред чакащите Hug
В сряда ми мина инсеминация на спукан Ф. Сега съм на циклогест 2*1 и преднизолон кортико 2*1. Това ни е четвърта процедура, но честно казано нямам очаквания. Нямам нищо... Какво стане. Успех момичета ❤️

# 211
Акард е аспирин протект и все си мисля, че го изписват за всеки случай, ако имаш тромбофилия, но не съм питала.

# 212
Здравейте, след инсеминация на 10 има ли вероятност след отрицателен уринарен тест на 24 да съм бременна.

# 213
Здравейте, след инсеминация на 10 има ли вероятност след отрицателен уринарен тест на 24 да съм бременна.

На кой ден е правен уринарния? И какво ви кара да мислите , че сега сте бременна?

# 214
Момичета, вие на какви размери Ф поставяте хориомона ?

# 215
Предполагам имаш предвид 10 ден след инсеминаци? Ами рано е въобще за уринарен тест. На 24 ден след инсето,би трябвало да имаш сериозно закъснение,направи си тест

# 216
Сега беше на 22мм, предния път като гледам май пак толко. На мен инсето ми е 2 дена след инжекция, на първия ден не се беше спукал. Останалите?

# 217

Като станат около 16-17мм ми казват на по- следващия ден да го поставя, т.е. около 20-21мм може би. Този месец след инжекциите се надявам на 3 спукани фуликула, утре ми е инсеминацията.

Мики1 до колкото разбирам си направила уринен тест на 14ти ден от инсеминацията. За по- сигурно си пусни кръвен, ако се съмняваш в уринния, въпреки че след 2 седмици, би трябвало да отчете правилно. Успех!

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 10:55 от Dolce_Vita123

# 218
На мен докторката ми каза да направя тест на 14-ти ден, но дали уринарен или кръвен имаше предвид, не знам.

# 219
14 ден е за уринарен, кръвният ще покаже по-рано, например 10-11.

# 220
14 ден е за уринарен, кръвният ще покаже по-рано, например 10-11.
Няма смисъл от ранен тест на 10-11 ден, заради ЧХГ таймирането и фалшиви положителните резултати, при всеки се чисти различно.

# 221
Моя кръвен показва на 12 ден . До
11 ден все съм положителна заради инжекцията

# 222
Здравейте, борбени момичета. Знам, че смело продължавате напред и ви се възхищавам! Желая ви много успехи и дано този месец всички ви видите положителен тест, а другата година и да гушните щастливи, ревящи бебчета. Flowers Four Leaf Clover

# 223
Благодаря, Фрида !
Моето инсе мина днес на 3 бр спукани Ф 🥰

# 224
Благодаря Фрида!

И моето беше днес на 2 спукани и 2 неспукани Ф, които ще гледаме да спукаме в следващите дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт