Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 215
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
AsisA , напълно достатъчно са 2бр фоликули Simple Smile няма нужда си хабиш резерва и да натоварваш тялото си за инсе с много Ф.

Винаги има шанс Simple Smile на теб ти трябва само един да стане твоето чудо .
Успех ! 🐣

Coconut. water стискам палци за положителен резултат 🍀

# 256
Аз повече от 2 фоликула не съм правила. Иначе също мислех на 14-5 ден уринарен, но май няма да ми стигнат хапчетата и ще е по-рано. Правихме я на 27 четвъртък, та може би този вторник ще пусна кръв, на пълнолунието😊 дано се похвалим всички:)))

Момичета, вие мерите ли си телесната температура? Не съм много наясно по темата, но следобед ми е около 37 градуса (както би трябвало доколкото знам), сутрин обаче си ми е ниска...

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 08:11 от Sezhy

# 257
Момичета, как сте?
Коя кога ще прави тест ?
Имате ли някакви симптоми ?

# 258
Ами аз горе редактирах поста, чудех се вие мерите ли телесна температура? Иначе нямам никакви симптоми.. вчера през деня имах усещане, че ще ми дойде, следобед имах 37 гр., днес сутринта абсолютно нищо... Утре сигурно ще се тествам.

# 259
Belive, благодаря аз съм добре. Нормално се чувствам. Нищо не усещам за разлика от останалите месеци. Тест мисля утре или в други ден да направя. Повече мисля как вече подаваме документи за фонда...

# 260
Kakijuli , и на мен ми минава през главата същото ..... за фонда..... аз съм чак в събота за тест.

# 261
Аз дори вече питах какви документи ще ми трябват за фонда. Странното беше, че на гишето ми казаха че мога да не ходя лично да си взема документите, те ще ми ги изпратят, а антимюлеров хормон мога да пусна в коя и да е лабораторията. А доктора ми каза при отрицателен тест да отида на 2-3-4 ден да ми пуснат хормона, преглед не разбрах дали ще ми правят - та сега се чудя заслужава ли се да се лашкам чак до София. Най-вероятно като разбера резултата от теста ще се обадя на координаторката да се уточня какво да правя.
Моя тест е чак на 17-18 ноември - тепърва ще си чакам....

# 262
K_asi , и на мен ми хазаха за АМХ 2-3-4 ден да отида да пусна .,
Какви документи са необходими за фонда? Те ли изготвят всичко ?
И ако да, изпращат ги до нас за подпис ли ? Каккво ти казаха?

# 263
Когато ние кандидатствахме по фонда, отидохме до клиниката с партньора и ни снимаха личните карти. Разписахме се и на едни декларации, че кандидатстваме. Иначе от клиниката си подготвиха епикризи от инсеминациите, които приложиха. Носех една спермограма от преди 6 месеца и я дадох и нея. На място ми взеха кръв за антимюлеров и са го пратили после те...Но си се разписвахме на няколко места и ни гледаха личните карти. Това беше. После след определени дни ми се обадиха с входящ номер, с който се проследява статуса в сайта на ЦАР.

# 264
Казаха, че те изготвят пакета с документи и прилагат епикризите от инсеминациите (ако са правени при тях). От мен искаха антимюлеров хормон с подпис и печат, не е необходима спермограма, защото при всяка процедура се изготвя такава. Аз до колкото разбрах не е нужно да ходя на място - те могат да изпратят документи до адрес по мой избор и изпращането във фонда си го поемаш ти (явно държат да не носят отговорност затова). Поне така стоят нещата в Надежда.
K_asi , и на мен ми хазаха за АМХ 2-3-4 ден да отида да пусна .,
Какви документи са необходими за фонда? Те ли изготвят всичко ?
И ако да, изпращат ги до нас за подпис ли ? Каккво ти казаха?

# 265
Момичета, някоя от вас слагала ли е овитрел 250 и знае  ли за колко време се чисти ?

# 266
Аз бях на овитрел този месец, но незнам за колко дни се чисти. Но нямам и намерение да правя теста твърде рано. Най-вероятно ще го пусна на 18.11 или 13 дни след инсеминацията.
Момичета, някоя от вас слагала ли е овитрел 250 и знае  ли за колко време се чисти ?

# 267
Да, и аз съм на мнение , че от ранни тестове няма смисъл  .

Мисля, че днес или утре някоя от нас ще се тества. Дано е положителна и донесе късмет на останалите Simple Smile

# 268
Аз днес отидох сутринта супер много хора имаше и щях много да закъснея за работа. Само си платих и на обедната почивка ще ходя само да ме боцнат. Успех и от мен 🍀🍀🍀

# 269
Kakijuli , успех и на теб , стискаме палци

Общи условия

Активация на акаунт